In 2007 had een grondstoffenmakelaar genaamd Steve Meyers een visioen die zijn leven voor altijd veranderde. Hij kreeg grote oordelen te zien die naar Amerika komen, en wat hij zag, schudde hem tot in het diepst van zijn ziel. Destijds vertelde hij zijn vrienden dat wat ze zouden doormaken zal zijn als “een Mad Max-film”. Zoals M. Snyder regelmatig op zijn website schrijft, hebben zoveel andere christenen over de hele wereld soortgelijke ervaringen gehad. Amerika is op weg naar de moeilijkste tijden die het ooit heeft meegemaakt, en de meeste mensen zullen volledig blind zijn voor wat komen gaat.

Dit is de boodschap van Steve Meyers:

Mijn naam is Steve Meyers en ik moet een visioen en waarschuwing delen die de Heer me in april 2007 heeft getoond …

Velen van jullie zullen zich afvragen waarom ik zo lang heb gewacht met het delen van de waarschuwing. Ik niet. Ik deelde het verhaal met iedereen die zou luisteren van voorgangers en vrienden tot familie en collega’s. Onmiddellijk na het eerste visioen belde ik een goede vriend. Ik zei dat hij moest gaan zitten, en dat ik hem iets te vertellen had. Ik vond het nodig dat het opgeschreven werd omdat ik wist dat dit bovennatuurlijk was en van God. Aangezien ik getuige ben van gebeurtenissen die zich vandaag de dag voordoen, moet ik het visioen opnieuw delen.

Als je je afvraagt ​​hoe een visioen eruit ziet, het mijne was als een wind die door me heen sloeg maar foto’s en scènes bevatte die lang leken door te gaan, maar het was in een oogwenk voorbij. Bijna als een trailer van een speelfilm, maar 1000 keer sneller dan normaal. Ik herinner me niet dat ik een hoorbare stem hoorde, maar de boodschap was zo duidelijk dat het leek alsof ik zat en verteld werd zoals een vader een kind zou vertellen. Ik ben een grondstoffenmakelaar, dus een groot deel van het visioen was gericht op het financiële aspect van de waarschuwing. Toen dit gebeurde, zat ik aan mijn bureau mijn grafieken te maken.

April 2007 was een pre-hypotheekcrisis, maar mij werd getoond dat de wereld op het punt stond de grootste financiële ramp ooit te ondergaan en dat we er nooit meer uit zouden komen. Dit zou resulteren in een epische beurscrash en het zou iedereen op de planeet treffen. Het leven zou erg chaotisch worden. Ik zag willekeurig geweld zoals we al hebben gezien, maar geloof me, we hebben nog niets gezien. Veilige plaatsen (of wat we denken van veilige plaatsen), zoals supermarkten of kledingwinkels, worden plaatsen van massamoorden door schietpartijen of bomaanslagen. Er heerst verwarring en terreur. De waarheid verdwijnt. De Heer vertelde me duidelijk dat er geen ontsnapping mogelijk is. We kunnen bijvoorbeeld niet vertrekken en verhuizen naar Costa Rica omdat dit een spirituele strijd is die wordt gevoerd. Het kwaad wordt losgelaten. Er zullen overal demonische krachten zijn.

We zullen een voedselcrisis hebben die massale voedseltekorten zal veroorzaken. Droogte, overstromingen, de ziekte zal de voedselvoorziening afsnijden en veel mensen zullen honger lijden. Ik zag handelsoorlogen die zouden leiden tot echte oorlogen, en dit is wereldwijd, maar vooral gecentreerd in het Midden-Oosten. Op een dag kijk ik naar de markten en aandelen, obligaties en dollar die tegelijkertijd instorten. Geen aankondiging. Het was adembenemend. Ik voelde de angst van het kennen van de gevolgen. Aan de andere kant schoot de prijs van goud zo ongelooflijk snel omhoog dat het even zenuwslopend was. We hebben nog nooit zo’n chaos in ons leven gezien of meegemaakt. Prijzen swingen de pan uit voor alledaagse dingen. Mensen schreeuwden om het stoppen van alle waanzin. Mensen verhongerden. Vrijheden gingen verloren toen de regering de volledige controle overnam. Krijgswet enz. Terwijl ik de gebeurtenissen onmiddellijk na het visioen aan mijn vriend beschreef, waren de woorden die ik gebruikte: “Het zal op een Mad Max-film lijken.” De laatste boodschap was dat dit de crisis zou zijn die de Antichrist zou inluiden.

Veel van deze dingen gebeuren vandaag. We zijn nooit uit de eerste crisis gekomen, zoals mij werd getoond. Het enige dat we deden was geld drukken, wat diepere, diepgewortelde problemen verhulde. Niet alleen vertraagde het onvermijdelijke, maar het creëerde ook een veel groter probleem. Nu, 10 jaar later, zijn we weer bezig met het drukken van geld.

Vergeet niet dat mij werd getoond dat we op het punt stonden de grootste financiële ramp te ondergaan die de wereld ooit heeft gekend en dat we er nooit uit zouden komen.

Bereid u dienovereenkomstig voor. Je kunt voedsel en water opslaan en dat is verstandig, maar het belangrijkste onderdeel van deze waarschuwing is je ziel klaar te maken. Als de Antichrist klaar is om op het toneel te verschijnen, kun je maar beter geestelijk voorbereid zijn.

Elke ware christen weet dat het einde een gelukkig einde is. Satan is al verslagen.

Steve Meyers

Bron: TMIN