In mei liepen de spanningen in het Midden-Oosten weer hoog op, vanwege de aangekondigde plannen van de Israëlische premier Netanyahu om delen van de Westelijke Jordaanoever deze zomer te annexeren. Het coalitieakkoord dat hij bereikte met Benny Grantz liet toe dat hij al vanaf begin juli de annexatieplannen zou kunnen laten stemmen, en met de feitelijke annexatie zou kunnen beginnen. 

Annexatie Westelijke Jordaanoever

Het is wellicht de bedoeling dat de geplande annexatie gebeurt vóór de Amerikaanse presidentsverkiezingen in november, omdat het niet zeker is of President Trump deze verkiezingen zal winnen. Netanyahu wil op zeker spelen en de steun van de regering in Washington krijgen voor zijn annexatieplannen, omdat een annexatie van grote delen van Palestijns gebied een regionale oorlog kan ontketenen.

De Palestijnen zullen uiteraard nooit enige annexatie accepteren. In Libanon heeft de door Iran gesteunde terreurorganisatie Hezbollah meer dan 150.000 raketten staan, gericht op Israël. De Palestijnse President Mahmoud Abbas waarschuwde voor ernstige gevolgen indien Israël ermee doorgaat.

Ook koning Abdullah van Jordanië waarschuwde voor een “enorm conflict tussen Jordanië en Israël” indien Israël effectief de Westelijke Jordaanoever zal annexeren.

Alle moslimlanden tegen Israël

Korte tijd later dreigde Turkije ermee om alle moslimlanden te verenigen tegen Israël. Een Turkse topdiplomaat zei dat het plan van Israël om delen van de Westelijke Jordaanoever te annexeren, “alle hoop op blijvende vrede zou vernietigen” in het Midden-Oosten.

“Indien de bezettende macht [Israël] de rode lijn overschrijdt, zullen wij [de moslimlanden] moeten tonen dat dit gevolgen zal hebben.”

Dit zei de Turkse minister van Buitenlandse zaken Cavusoglu tjidens een speciale meeting. Hij voegde eraan toe dat de annexatie een overtreding van de internationale wet zou inhouden, en Israël in een ‘racistenstaat’ zou doen veranderen.

Twee dagen geleden waarschuwden de ministers van Buitenlandse Zaken van Egypte, Jordanië, Frankrijk en Duitsland dat ze geen hertekening van de in 1967 vastgestelde grenzen zullen erkennen, en dat dit tot destabilisatie in de regio kan leiden.

Vanwege de coronacrisis in Israël werd de geplande annexatie wellicht uitgesteld, maar nog niet afgelast.

Ontploffingen in nucleaire sites in Iran

Afgelopen weken waren er ook een reeks mysterieuze ontploffingen op zeer strategische en gevoelige locaties in Iran. Er was o.a. op 2 juli een grote ontploffing in een nucleaire faciliteit in Natanz, “veroorzaakt door een grote bom”.  Nu is het duidelijk geworden dat Israël hierachter zit. De Jerusalem Post schreef:

Israël zat achter de explosie en de brand in het nucleaire complex van Natanz in Iran, dat veroorzaakt werd door een “krachtige bom”, zo vertelde iemand van de dienst inlichtingen met kennis van het incident aan de New York Times. Iemand van het Iraanse leger bevestigde dat er een bom gebruikt geweest is.

Volgens Israël zou Iran aan de ontwikkeling van kernwapens werken, om Israël te kunnen vernietigen in een toekomstige oorlog. Iran beschikt, van alle landen in het Midden-Oosten, reeds over het grootste arsenaal aan raketten, meestal opgeslagen in tot de nok gevulde ondergrondse bunkers, die ook als lanceerbasissen dienen.

Door satan geplande oorlog tussen Islam en de Zionisten

De occultist en hoge Vrijmetselaar Albert Pike kreeg van Satan zelf eind 19de eeuw een draaiboek ingefluisterd over de drie wereldoorlogen die zouden komen. De voorzeggingen over de eerste twee gingen vrij accuraat in vervulling. De Derde Wereldoorlog zou volgens hem moeten een oorlog uitlokken tussen het de politieke Zionisten en de leiders van de Islamitische wereld en dat zou uiteindelijk naar de hele wereld uitbreiden:

“De Derde Wereldoorlog moet georkestreerd worden door voordeel te nemen bij de verschillen veroorzaakt door het agentschap van de Illuminati tussen de politieke Zionisten en de leiders van de Islamitische Wereld. De oorlog moet geleid worden op zo’n manier dat de Islam en de politieke Zionisten elkaar gelijktijdig vernietigen. Terwijl andere naties, nog maar eens verdeeld over de kwestie, gedwongen worden om te vechten tot het punt van complete fysieke, morele, spirituele en economische uitputting… Dan zullen burgers, overal verplicht  om zichzelf te beschermen tegen de minderheden van revolutionairen in de wereld, de vernietigers van de beschaving uitroeien, en de massa, teleurgesteld met het christendom, zullen het ware licht ontvangen, door de universele manifestatie van de zuivere leer van Lucifer, dat finaal publiek zal worden gemaakt.”

Het mag duidelijk zijn dat de ware en uiteindelijke bedoeling van deze oorlog het uitroeien is van het Christendom, om de “zuivere leer van Lucifer” aan de wereld te presenteren. Die manifestatie zal het verschijnen van de Antichrist omvatten.

Cutting Edge Ministries heeft verder interessante feiten vernoemd, die onthuld werden door de Illuminati, betreffende WOIII:

WOIII zal waarschijnlijk beginnen door het conflict in het Midden Oosten, het zal tevens een nucleaire confrontatie met Noord Korea inhouden, en de overname van Taiwan door China. Al wat we moeten doen is het nieuws bekijken, om te zien hoe dicht we zijn. Alhoewel er teveel details zijn om op in te gaan, is hetgeen de lezers moeten onthouden, dat Satan drie Wereldoorlogen heeft gepland om de Nieuwe Wereld Orde te stichten. Het ultieme doel van WOIII is om de Nieuwe Wereld Orde in te leiden met de Antichrist als de heerser van de wereld.

Eens WOIII begint, zal de Antichrist op het toneel verschijnen binnen de 13 weken of 91 dagen. Nadat hij ten tonele is verschenen zal hij een valse vrede creëren in de wereld en de Joden trachten te overtuigen dat hij de messias is

Het is opvallend dat de afgelopen maanden de situatie op het Koreaanse schiereiland ook aanzienlijk verslechterd is. Noord Korea blies onder andere afgelopen maand nog een gebouw op dat in 2018 was neergezet ter bevordering van de diplomatieke samenwerking tussen beide landen.