We krijgen waarschuwing na waarschuwing over de tweede helft van dit jaar, en de maand september werd specifiek uitgelicht als de maand dat de chaos zal beginnen. Reeds verschillende pastors, waaronder Dana Coverstone, kregen een droom over wat komen gaat. Recent zijn daar nog enkele anderen bijgekomen, waaronder John Fenn. Zij zeggen dat waar God hen voor waarschuwt, door intens gebed afgewend of gemilderd kan worden. De visioenen zijn uiteraard voornamelijk bedoeld voor het Amerikaanse volk, maar wat in Amerika zal gebeuren, zal zeker ook in de rest van de wereld voelbaar zijn.

Nu kreeg ook Charles Turner een profetische droom die hem schokte tot in het diepst van zijn ziel. En die droom komt overeen met wat Coverstone zag. Hij zegt dat hij grote chaos zag,  bloedvergieten en een invasie van Chinese en Russische soldaten, en hij kreeg van een Stem te horen “September, oktober, november! – Waarschuw de mensen!”

Hij gaf een video vrij, omdat hij gelooft dat hij een waarschuwing van God kreeg.

[…] Plots keek ik en ik zei: wat gebeurt er hier, en plots hoorde ik boven mij een luide Stem die zei: “bloedvergieten!” Zodra ik die stem hoorde, waren de mensen onmiddellijk elkaar aan het neerschieten, ze droegen geweren in de straat. Er was nergens politie om deze kwestie in te dijken, om orde te brengen. Het was complete chaos, hetgeen er aan het gebeuren was. Ik verstond dit niet en het maakte mij zo bang dat ik wakker werd. […]

Toen ik weer in slaap viel zag ik dezelfde drie pastors. Deze keer waren ze groter en hoger. Ik zag de mensen, het was donker, er waren geen lichten om iets te kunnen vinden. De mensen probeerden de lichten te vinden, en vanwege de duisternis en de onmogelijkheid om gebieden te verlichten, brak totale verwarring uit, hysterie; ik zag mensen op parkeerplaatsen ruzie maken, elkaar neerschieten; mensen in buurten vóór hun huizen staan en elkaar neerschieten. Wat ik zag was gek! Ik was zo verontrust. En ik zei: “God, alstublieft, help ons! Alstublieft, help in deze chaos die bezig is!”

En ineens zag ik China en Rusland in de Verenigde Staten van Amerika binnenkomen. Ik weet niet goed hoe ik het begreep, maar ze waren militair, het waren soldaten. En ze kwamen om de vrede te bewaren. Ik weet niet waar het Amerikaanse leger was; maar ze kwamen het land binnen en staken mensen in concentratiekampen. Ze waren mensen aan het arresteren. Chinese en Russische soldaten waren mensen aan het arresteren en ze namen van iedereen de wapens af. Ik greep naar mijn gezicht en zei: “Wat, wat doen Chinese en Russische soldaten in Amerika?” En zodra ik die vraag stelde in die droom, hoorde in onmiddellijk de Heer roepen, en Hij zei: “September, oktober, november.” Hij zei: “Waarschuw de mensen!” En ik werd wakker.

Hij maant de mensen aan om zich nú naar God te keren, voordat dit alles begint. “Mensen zullen sterven. Er zullen schietpartijen zijn, er zullen berovingen zijn; ik zag winkels letterlijk zonder voedsel… Hij zegt dat het land enkele millimeters verwijderd is van burgeroorlog.

Hij zegt dat hij niet wil dat zijn droom uitkomt, maar dat God hem in een droom ook de aandelencrash heeft getoond tijdens de Obama-administratie. En dat kwam uit. God toonde hem dat Obama tijdens zijn tweede termijn veel Moslims zou binnenlaten in Amerika. Dat kwam ook uit.

Turner, die in zijn ‘vorig leven’ een slecht leven leidde van misdaad en drugs, bekeerde zich toen hij, op 19-jarige leeftijd, Gods stem hoorde – zoals de donder- die tegen hem zei: “Dien Mij!”. Hij had 15 minuten nodig om te bekomen, en hoorde toen opnieuw dezelfde woorden. Hij viel toen op zijn knieën en antwoordde: “Ja Heer!”.

Deze video is ook zeer aanbevolen:

 

bron: TMIN