In Australië zijn ze al begonnen met de tweede lockdowns. In de Australische miljoenenstad Melbourne overleden 7 bejaarde mensen (misschien) ten gevolge van COVID-19, en daardoor ging de hele stad in complete lockdown.

In de hele staat Victoria (waarvan Melbourne de hoofdstad is) – bijna zes keer zo groot als Nederland – zijn van de 6,56 miljoen inwoners 56 mensen – bijna allemaal bejaarden in verzorgingstehuizen – aan COVID-19 overleden, oftewel nog geen 0,0001% van de bevolking. Desondanks zijn ook daar de autoriteiten en media erin geslaagd om totale paniek te laten uitbreken. 7 doden waren genoeg om een complete stad met 5 miljoen inwoners volledig op slot te zetten.

De lockdown maatregelen zijn bijzonder streng. Zo mag je niet verder dan 5 kilometer van je huis reizen. Dat geldt ook voor boodschappen doen, die maar door één lid van een huishouden gedaan mogen worden. Als je thuis in quarantaine zit, mag je één uur in de buitenlucht bewegen. Bezoek ontvangen is verboden. Kerken zijn gesloten. Begrafenissen en huwelijken mogen nog nèt wel, maar met niet meer dan 10 aanwezigen. Verder zijn alle bedrijven en diensten gesloten, en alle bouwprojecten stopgezet. Verder geldt er ook avondklok van 8 uur ’s avonds tot 5 uur ’s morgens. De beperkingen duren ‘voorlopig’ 6 weken, maar we weten inmiddels uit eigen ervaring wat er met ‘tijdelijke maatregelen’ gebeurt: die worden gerekt en gerekt, en dan in een – zogenaamd ook ‘tijdelijke’ – wet gegoten (althans in Nederland).

De lockdown in Melbourne wordt met keiharde middelen afgedwongen. Mensen worden door politie als misdadigers tegen de grond gewerkt en gearresteerd indien ze betrapt worden op het niet dragen van een mondmasker op straat, of het niet naleven van de andere maatregelen. Tevens heeft de politie de bevoegdheid gekregen om zonder verzoekschrift binnen te vallen in huizen. De avondklok wordt afgedwongen met helikopters met zoeklichten. Maskers moeten altijd en overal gedragen worden, zelfs als je alleen bent in bvb. het park.

Vader Tattersall, een katholieke priester uit Melbourne, zei dat dit enkel gaat over het “induceren van massa-angst en het vernederen van de bevolking”. Een positieve kant aan het feit dat Victoria in een politiestaat is veranderd, is dat velen “wakker worden en terug naar God keren”, zo vertelde de priester nog. Waar de vervolgingen het hevigst zijn, daar zijn ook de bekeringen het grootst. Denk maar aan China, Iran,…

Bron: Xandernieuws, Zero Hedge, LifesiteNews