plandemie

VIDEO: Bill Gates in zijn eigen woorden over populatiecontrole, het coronavirus en ‘pandemie twee’

In deze Nederlandstalige video die wij speciaal voor u maakten, kunt u Bill Gates horen in zijn eigen woorden: over depopulatie om het klimaat te redden, over de financiële opbrengst van zijn investeringen in vaccins, over de pandemie-simulatie, over het corona- en het griepvaccin en over ‘pandemie 2’ met een hoog sterftecijfer dat nog méér aandacht zal krijgen…

Zijn masker valt af…

 

 

 

 

6 reacties

 1. Op niburu.co : Italiaanse arts waarschuwt voor het coronavaccin, dat uit de hel komt. Op YouTube natuurlijk al gecensureerd,maar op niburu.co nog te lezen en te zien.

  Like

 2. Wat kan die man goed liegen! Sjonge, jonge, mijn complimenten daarvoor. Als hij spreekt over de “efficacy” van de vaccins, is dat een eufemisme voor de veiligheid. Eén op de 10.000 sterven eraan. Amehoela, dat zal wel één op de 1000 zijn, die er binnen drie weken aan sterven, en dan praten we niet over de mensen die er binnen een jaar aan sterven. Dan zullen we het over één op de honderd hebben. Natuurlijk, ik doe een slag in de lucht, maar als mijnheer Gates hetzelfde doet, mag ik dat ook (ik spreek ook met enige kennis van zaken). Eerst moet het tegendeel worden bewezen en dat is onmogelijk te doen op een periode van 18 maanden waarbij het nieuwe vaccin uitsluitend op supergezonde mensen wordt getest. Een schande! Het is trouwens zo dat het Coronavirus dezelfde karakteristieken heeft als HIV (wat nu HIVR zou heten: RV staat voor retrovirus). Welnu dit soort virus nestelt zich in het DNA en kan daar jaren zitten voordat het symptomen geeft. Iemand kan jarenlang HIV-besmet zijn zonder dat het gedetecteerd wordt. Tot wanhopens toe hebben ze geprobeerd een vaccin tegen AIDS te vinden (als HIV tot ziekte lijdt, heet het AIDS), maar dat is nooit gelukt. Ook blijkt het onmogelijk een genezing te vinden voor AIDS. Het kan alleen onderdrukt worden. En de huidige berichten lijken hetzelfde aan te geven voor COVID-19, van ‘genezen’ mensen die opnieuw COVID-19 krijgen. Er is een eenvoudige manier om een terugslag te voorkomen: gebruik artemisia (wormwood geheten en in Duits wermut), dat in de vereiste dosis dagelijks door miljoenen mensen wordt gebruikt tegen malariabesmetting. Is beter dan hydroxichloroquin.

  Like

  1. Is Artemisia hetzelfde als Zonnegoud ?
   Ik zoek op internet ernaar en krijg dan ook namen als Alsemkruid.
   Maar ook : Bijvoet.
   Dus het duizelt me op dit moment.
   Kunt u me zeggen welke u bedoelt met “wormwood”?
   Bij voorbaat hartelijk dank.

   Like

 3. Op ninefornews.nl een speech van Robert Kennedy jr bij de grote demonstratie tegen het coronabeleid wereldwijd in Berlijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: