Op 28 augustus is Ierland als eerste land ter wereld begonnen met het testen van een digitaal gezondheidspaspoort. Voorlopig doen enkel overheidsinstanties en een aantal organisaties aan de proef mee, maar het doel is om al op korte termijn de complete Ierse bevolking zo’n Covid-19 paspoort te geven. Alleen met deze pas kan het ‘normale’ leven weer terugkeren, zo wordt gesteld. Om die ‘vrijheid’ weer terug te krijgen, moet je het paspoort op je smartphone zetten, en zal straks iedereen in Ierland een verplichte corona test moeten ondergaan. Verder zullen de Ierse kinderen van 2 tot 12 jaar ook worden gevaccineerd tegen de griep, middels een neusspray vaccin dat vier levende, genetisch gemodificeerde griepvirussen bevat, waaronder types van de Mexicaanse griep en de Honkonggriep. 

Op het gezondheidspaspoort zullen onder meer alle eventueel ondergane corona testen (PCR, bloed, snelle diagnose) worden gezet. ‘Health Passport Ireland maakt een veiligere terugkeer naar reizen, zowel zakelijk als privé, mogelijk,’ wordt op de officiële website geschreven. ”

Met de snelle real-time scan technologie kunnen we nu van vrijer reizen genieten, met hogere bescherming tegen Covid-19.”

Het digitale paspoort kan overal worden gescand voor toegang tot werk, school, openbaar vervoer, ziekenhuizen, luchthavens, evenementen, et cetera. En het ‘beste’ nieuws is dat zodra er een vaccin beschikbaar is, ook deze status zichtbaar en voor iedere instantie opvraagbaar wordt. Met andere woorden: de geplande vaccinaties zullen vroeg of laat een vereiste worden om weer aan het openbare leven te mogen deelnemen.

Ierse kinderen krijgen in oktober vaccin met VIER ‘levende’ griepvirussen

Het Ierse ministerie van Gezondheid heeft aangekondigd dat in oktober wordt begonnen met het massaal vaccineren van jonge kinderen (2 tot 12 jaar) tegen de griep. Het is voor het eerst dat zulke jonge kinderen griepvaccins krijgen toegediend. Dit neusspray vaccin (‘Fluenz Tetra’, dat volgens de bijsluiter genetisch gemodificeerd is) is afkomstig van de omstreden fabrikant AstraZeneca, waar ook minister De Jonge een miljoenendeal mee heeft gesloten.

Het is de bedoeling dat minstens 75% van alle Ierse kinderen in die leeftijd worden gevaccineerd. Een kind dat nog nooit eerder een griepvaccin heeft gehad, krijgt na 4 weken nog een tweede dosis. Het vaccin bevat vier verzwakte ‘levende’ virussen: twee influenza-A en twee influenza-B types, te weten H1N1 (= varkensgriep of Mexicaanse griep), H3N2 (=Hongkonggriep), het Influenza B/Colorado virus en het Influenza B/Phuket virus.

Heel veel kinderen krijgen bijwerkingen van griepvaccins. Die bijwerkingen zijn exact dezelfde als de verschijnselen die een griepvirus doorgaans veroorzaakt, waardoor deze door het vaccin ziek geworden kinderen weer anderen kunnen besmetten. Bovendien lopen zij een aantoonbaar hoger risico op andere luchtweginfecties (een al meer dan 60 jaar bekend verschijnsel in de virologie). Dat geldt ook voor volwassenen. Daarom worden griepvaccins voor kinderen afgeraden.

Nota bene het Pentagon heeft toegegeven dat mensen die vorig jaar het griepvaccin hebben gehaald een 36% hogere kans op besmetting met het coronavirus hebben.

Aangezien de bijsluiter van Fluenz Tetra bijwerkingen vermeldt die precies op de veronderstelde verschijnselen van Covid-19 lijken, tekent zich een mogelijk scenario af dat kinderen straks massaal ziek worden na deze griepvaccinaties, waarna overheid en media dit als ‘bewijs’ aanvoeren dat het coronavirus weer terug is. Dat kan dan worden aangegrepen voor nieuwe lockdowns, en nog strengere vrijheidsbeperkingen.

Ierse jongetjes krijgen nu ook HPV vaccin tegen baarmoederhalskanker

In Ierland heeft de ‘progressieve’ en ‘genderneutrale’ waanzin dermate krankzinnige vormen aangenomen, dat sinds 2019 ook jongens met het HPV vaccin tegen baarmoederhalskanker worden gevaccineerd. Ook dit vaccin is (ook in Nederland) bepaald niet onomstreden. Van de 230.000 Ierse schoolmeisjes die in 2017 waren gevaccineerd, hadden er 648 zeer ernstige bijwerkingen gekregen, waardoor er permanente handicaps zijn ontstaan. Ouders van deze meisjes hebben de hulpgroep R.E.G.R.E.T. opgericht, omdat ze bij de autoriteiten geen erkenning krijgen voor het feit dat de vaccins verantwoordelijk zijn voor de verwoeste gezondheid van hun kinderen.

Twijfels over de effectiviteit van vaccins worden allang niet meer uit de ‘alternatieve’ hoek gehoord. Zo schreef een kinderarts in een reactie in het British Medical Journal dat ‘ondanks alle studies die berichten dat vaccins effectief zijn, we nog steeds niet weten of de jaarlijkse griepprik meer kwaad dan goed doet, zowel voor het algemene publiek als voor de hoge risico groepen en medische professionals.’ ‘Sommige studies hebben aangetoond dat de griepprikken en neusvaccins het risico op influenza en andere virale luchtwegaandoeningen juist hebben verhoogd.’ Deze arts wees erop dat er nog nooit (!) echte, steekproefsgewijze ‘dubbelblinde’ wetenschappelijke testen naar de veronderstelde werking van vaccins zijn verricht.

In een profetische boodschap van 9 november 2012 in het Boek der Waarheid staat:

De opmars van deze satanische groeperingen, die zich door bedrijfs- en netwerkorganisaties aan de wereld vertonen, viert hoogtij. Zij zijn overal: zij beramen complotten, houden betogingen, zweren samen en maken verdorven plannen om miljoenen onschuldige mensen om te brengen.

Zij zullen door verplichte vaccinaties een vorm van volkerenmoord invoeren die tegen jullie kinderen gericht is, met of zonder jullie toestemming. Deze vaccinatie zal vergif zijn en zal in het kader van een wereldwijd gezondheidsplan aangeboden worden.

Slaat dat op de zogenaamde griepvaccins die men dit najaar her en der (wellicht zullen er nog landen volgen) wil beginnen geven aan (schoolgaande) kinderen?

Bron: Xandernieuws