De Premier van het Verenigd Koninkrijk, Boris Johnson, heeft in een toespraak aan zijn partijconferentie het idee van het terugkeren naar normaal afgewezen, zelfs met een vaccin. Op een verholen wijze kondigde hij voor zijn land de ‘Grote Reset’ aan, zoals die door het World Economic Forum van Klaus Schwab wordt gepropageerd, en die gepland staat voor begin 2021.

“Het gaat niet echt over publieke gezondheid of een virus. Ze hebben een andere agenda.” Dat is wat de zogenaamde complotdenkers sinds maart zeggen, toen de eerste lockdown ieders leven ondersteboven gooide. Die complotdenkers werden zoals altijd afgewezen als gekken. Maar nu zijn we oktober en er is absoluut geen teken, ondanks hele lagen sterftecijfers ‘met het coronavirus’ dat we terugkeren naar een normaal. In zijn toespraak op 6 oktober heeft Boris Johnson een terugkeer naar het normaal specifiek uitgesloten, zelfs met een vaccin.

“Velen van ons denken wanneer alles weer terug naar normaal zal gaan. Het korte antwoord is: nooit. Na al waar we doorheen zijn gegaan, is het niet genoeg om terug te keren naar normaal. We hebben teveel verloren. Geschiedenis leert ons dat dingen van deze omvang – oorlogen, hongersnoden, plagen, gebeurtenissen die de grote meerderheid van de mensheid treffen, zoals dit virus – niet zomaar komen en gaan. Ze kunnen een trigger zijn voor economische en sociale verandering.”

Johnson kondigde hiermee aan dat de Grote Reset er wel degelijk komt. Groot Britannië is momenteel weer min of meer in lockdown vanwege het zogezegde oplopende aantal “besmettingen.”

Covid-19 wordt door de globalisten en de wereldleiders gezien als de katalysator voor de “Vierde Industriële Revolutie.” Die zogenaamde revolutie houdt maar één ding in: het uitrollen van het antichrist-systeem met het transhumanisme, waar men mens en technologie met elkaar wil verbinden om totale controle te kunnen uitoefenen.

Bron: RT