plandemie

De waarheid omtrent de met ‘coronapatiënten vollopende ziekenhuizen’

U hoort ongetwijfeld dagelijks in de media hoe de ziekenhuizen vollopen met ‘coronapatiënten’ en hoe ze aan hun maximale capaciteit komen, om aldus een volgende algehele lockdown te kunnen rechtvaardigen. Maar de ziekenhuizen blijken helemaal niet vol te lopen met coronapatiënten. Er komen gewoon patiënten binnen die ‘positief’ getest zijn op corona (via de PCR-test), waarbij het zelfs niet bewezen is dat ze besmet zijn. Deze mensen komen om allerhande redenen naar het ziekenhuis (gebroken been, kanker, hartaanval), maar worden allemaal als binnenkomende Covid-19 gevallen genoteerd.

In totaal liggen er in Nederland 1943 mensen “met corona” in het ziekenhuis, van wie 450 op de intensive care. Het dagelijkse aantal ziekenhuisopnames is sinds de zogeheten NICE-registratie (Nationale Intensive Care Evaluatie) met 150 omhooggeschoten. De stichting NICE is een samenwerkingsverband van ic-afdelingen van Nederlandse ziekenhuizen. Dit bestand wordt continu bijgewerkt en elke middag door het coronadashboard overgenomen. Aan de hand van de data wordt het gemiddelde berekend van de afgelopen 3 dagen, zo valt te lezen op de website van de Rijksoverheid.

Lars Admiraal, Managing partner bij M. Clinical Trials in Nederland schreef een verontwaardigd bericht op zijn LinkedIn account:

SCHANDE!

Het dagelijkse aantal ziekenhuisopnames is sinds de NICE-registratie met 150 omhoog geschoten. Liep de GGD dan echt zover achter met de registraties?

NEE!

“Het bestand van NICE is completer, maar hanteert ook een RUIMERE definitie van ziekenhuisopname. Het RIVM rapport neemt alleen de patiënten mee die vanwege COVID-19 in het ziekenhuis liggen, terwijl NICE dat onderscheid niet maakt en dus ook ziekenhuisopnames van patiënten met COVID-19 die om een andere reden in het ziekenhuis zijn opgenomen, meeneemt.”

Met andere woorden, als je met een gebroken been, kanker of een hartaanval etcetera wordt opgenomen in het ziekenhuis en je krijgt een positieve PCR-test, dan ga je volgens NICE de boeken in als COVID-19 patiënt. Deze PCR-test staat véél en véél te gevoelig afgesteld en leidt daarom tot veel onterechte ‘besmettingen’.

Het verschil van 150 opnames zijn dus klinisch fout-positieven!

Spoedarts R.M. Vercoutere uit België reageerde:

Dit is inderdaad het grote schandaal van de eeuw. Idem in België. Elke opname met ‘corona aan boord’ is een Covid-opname, of het nu gaat om myocardinfarct, longembolie, bacteriële pneumonie, ze komen allen in de database van coronabesmettingen, -ic-opnames en -doden.”

Bron: Ninefornews

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: