In de VS lijken de profetieën voor dat land, die verschillende individuen ontvingen eerder dit jaar, zich te gaan ontvouwen. Covid-19 was het voorwendsel om mensen massaal via de post te laten stemmen (om zogezegd de verspreiding van het virus tegen te gaan), maar uiteraard kon er op die manier enorm gefoefeld worden met de stembiljetten. Trump heeft reeds ‘victorie’ gekraaid, en heeft wellicht effectief gewonnen. Maar de Democraten gaan het dit keer niet zomaar laten gebeuren zoals in 2016. En dat zal leiden tot ongeziene chaos in het land. 

De grootste bedreiging voor Trump is de CIA en de NSA, die met hun vrijwel onbegrensde technologische capaciteiten eenvoudig de uitslagen kunnen hacken. Ze hoeven enkel de resultaten van enkele belangrijke ‘swing states’ te veranderen. ‘Als Biden wint, weet je zeker dat dit is gebeurd,’ denkt de Amerikaanse econoom Martin Armstrong Dat komt omdat het vooral Republikeinen zijn die vandaag elektronisch stemmen.

Dat had geen enkel probleem hoeven zijn als er een app was gemaakt die ook het betalingsverkeer via smartphones en computers beveiligt. Met dezelfde techniek kan elektronisch stemmen weliswaar niet 100%, maar toch heel betrouwbaar worden gemaakt. Daar is niet voor gekozen, vermoedelijk vanwege Jozef Stalins oude stelregel dat de verkiezingen niet worden gewonnen door degenen die stemmen, maar degenen die tellen. Als Trump dus niet wint, dan zullen de verkiezingen zonder enige twijfel zijn gestolen.

Fraude met stembiljetten

Ook is op talloze plaatsen in heel de VS grootschalige fraude met stembiljetten per post geconstateerd. Tevens krijgen mensen valselijk de mededeling dat ze al gestemd hebben, terwijl dat niet het geval is, wat erop lijkt te wijzen dat hun stemmen reeds door iemand anders zijn uitgebracht. Jon Schwarz, een prominente linkse journalist van The Intercept, schrijft zelfs dat ‘minstens’ 75% van de journalisten in de mainstream media, ‘inclusief ikzelf’, een ‘bijbaantje hebben in het vernietigen van stembiljetten voor Trump’.

Chaos

De Democraten hebben in de vier jaar dat hij president was, niets anders gedaan dan hem belasterd en hem trachten te verwijderen. Eerst was er de Russiagate, maar dat doofde uit. Vervolgens was er de ‘impeachment’, waarbij men Trump beschuldigde van ongepast gedrag voor een president. Ook dat stierf een stille dood. Nu zijn het verkiezingen en willen ze kost wat kost Trump uit het Witte Huis. Trump begint natuurlijk door te hebben dat er gefoefeld wordt, en daarom heeft hij de overwinning opgeëist, en gezegd dat ze moeten stoppen met tellen, omdat het frauduleus is  (de poststembiljetten van mensen die op Trump hadden gestemd en die weggegooid werden en vervangen werden door pro-Biden stemmen bvb.). Maar het probleem is dat hij niks kan bewijzen, en dat de Democraten en de linkse media zullen uitschreeuwen dat Trump zijn nederlaag niet wil toegeven ondanks het (volgens hen) keiharde bewijs dat hij verloren heeft. Noch Trump noch Biden zullen een nederlaag aanvaarden. Dan zullen Trump en Biden naar de rechtbank gaan enz… En het land wordt in een chaos gestort. Dan zullen er rellen uitbreken die kunnen (zullen) uitmonden in burgeroorlog.

Dana Coverstone zag in juni een visioen over november:

Dan zag ik oktober komen, en dan zag ik november en dit is wanneer het menens werd in de droom. De intensiteit voor mij… toen ik wakker werd had ik een hartslag van 180.

Nu, de minuut dat de vinger november drie keer onderlijnde in plaats van aan te tikken, zag ik een vuistbal tevoorschijn komen en tegen de kalender vliegen. En de kalender ontplofte letterlijk in de muur, en cijfers leken 3D en ze vielen overal.

Er was een wolk van chaos die toen begon. Het volgende dat ik zag waren gewapende protesten. Ik zag gevechten in de straten, ik zag mensen elkaar toetakelen. Ik zag bedrijven gesloten en dichtgetimmerd. Ik zag gesloten scholen. Ik zag klaslokalen met spinnenwebben erin en dingen zoals papier en posters die van de muren kwamen, alsof er niemand meer in was geweest voor maanden.

Ik zag banken. Ik zag bankgebouwen waarvan het dak weggenomen werd. Het zag er bijna uit als een alien-ontvoering, omdat geld doorheen het dak vloog in een soort van vacuümzuiger. Het klinkt raar, maar ik zag dat rijkdom gewoon weggenomen werd. Ik zal politici in achterkamers deals maken met mensen, mensen op de rug kloppend en lachend en grijnzend…

Ik zag monumenten. Ik zag Washington DC in brand; ik zag Washington DC in lichterlaaie. Ik zag overal brand. Ik zag mensen opgepakt worden. Ik zag Chinese en Russische soldaten op de grond. De Russiche soldaten zeiden tegen de Chinese soldaten om “deze mensen op te pikken”…. “dit gebied te beveiligen”…. “dit gebied af te sluiten”… Ik zag blauwhelmen van de VN. Ik zag militaire dingen plaatsgrijpen. Ik zag geen teken van president Trump. Ik zag geen teken van leiderschap in Washington DC.

[…] Ik zag mensen zich verbergen in hun huizen en garages. Ik zag kerken in brand gestoken, ik zag huizen in brand gestoken.

Ik zag absolute chaos. De slag in november 2020 is wat mijn aandacht trok. Dan hoorde ik opnieuw de woorden: “Zet je schrap, zet je schrap, zet je schrap!”

De dichtgetimmerde bedrijven (o.a. winkels) die hij zag in dit visioen zijn reeds een feit in heel de VS. Overal – van Los Angeles tot New York – hebben eigenaars van bedrijven maatregelen genomen tegen eventuele rellen, zodat hun winkelruiten niet worden ingeslagen.

LOS ANGELES: Workers board up stores on Rodeo Drive on Monday in preparation for Election Day. Businesses across America are securing their windows ahead of potential chaos following tomorrow's election as special police units prepare to tackle looters and rioters and foreign governments warn people not to visit the US for fear of civil unrest

MANHATTAN, NEW YORK CITY: Businesses and stores along 5th Avenue near West 54th Street in Manhattan had been boarding their store fronts the day before the election on Monday

Een beurscrash in de VS (en uiteindelijk wereldwijd) is niet ondenkbaar als in de komende dagen de politieke chaos meer en meer duidelijk zal worden. De vacuümzuiger is een zinnebeeld van de instorting van banken en het wegnemen van geld van de accounts. Duidelijk is dat niet alles in de visioenen 100% letterlijk moet genomen worden: soms zijn bepaalde dingen een beeld van iets.

Verder is het afwachten wat zal gebeuren. Het enige dat wij kunnen doen is: bidden en zorgen dat wij ons ook hebben voorbereid. Want wat daar gebeurt, zal ook z’n weerslag hebben hier.

Bron: Xandernieuws