plandemie

Artsen van de Amerikaanse Medische Associatie: “Waarschuw mensen voor ‘heftige’ bijwerkingen coronavaccin”

Gezondheidsinstanties en medicijnmakers moeten mensen waarschuwen dat het coronavaccin heftige bijwerkingen kan hebben zodat ze weten wat ze kunnen verwachten. Dat hebben Amerikaanse artsen van de Amerikaanse Medische Associatie gezegd, zo schrijft CNBC. In verschillende staten worden al voorbereidingen getroffen om volgende maand te beginnen met vaccineren.

Arts Sandra Fryhofer van de Amerikaanse Medische Assocatie zei dat mensen van het coronavaccin van Pfizer en Moderna twee dossissen moeten halen. Ze vreest dat haar patiënten na de eerste dosis niet zullen terugkeren vanwege de onaangename bijwerkingen waar ze mogelijk last van zullen krijgen.

“We moeten mensen op het hart drukken dat dit geen ‘wandeling in het park’ zal worden,” zei Fryhofer tijdens een virtuele bijeenkomst met een groep experts die de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC adviseert.

“Ze zullen zich waarschijnlijk niet geweldig voelen.”

Mensen die deelnamen aan het vaccinonderzoek van Moderna en Pfizer zeiden in september tegen CNBC dat ze na de vaccinatie last hadden van koorts, spierpijn, hoofdpijn, vermoeidheid en andere symptomen. Beide bedrijven erkenden dat hun vaccins bijwerkingen kunnen veroorzaken zoals spierpijn, rillingen en hoofdpijn.

Een vrouw uit North Carolina die betrokken was bij het onderzoek van Moderna zei dat ze geen last had van koorts, maar wel zware migraine-aanvallen had die ervoor zorgden dat ze zich niet goed kon concentreren.

“Als dit blijkt te werken, zullen mensen zich schrap moeten zetten,” zei ze. “De eerste dosis stelt niet veel voor, maar de tweede dosis zal je zeker een dag lang vloeren… Je zult een dag vrij moeten nemen na de tweede dosis.”

Dit zijn uiteraard gevolgen op korte termijn. Maar zoals we reeds eerder berichtten, zal het vaccin ook op langere termijn gevolgen hebben, die in de media niet worden vernoemd.

Steeds meer weerstand

In Nederland en België zal voornamelijk het vaccin van AstraZeneca worden verdeeld, waarbij in de 3de testfase iemand danig zware bijwerkingen kreeg dat ze de testfase moesten stilleggen.

De bereidheid van Nederlanders om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus blijft dalen. Uit deze peiling van NH Nieuws, die dateert van 18 november, blijkt dat liefst 83 procent het coronavaccin niet wil. Stemmen kan nog steeds. De ondervraagden die zich niet willen laten inenten geven onder meer als reden dat zij vinden dat het vaccin te snel ontwikkeld is en dat zij bang zijn voor bijwerkingen. Vooral jonge mensen willen zich niet laten vaccineren.

Hoe dichterbij ‘de prik naar vrijheid’ komt, hoe groter de weerstand. En dus wordt vanuit de overheid nagedacht over manieren om mensen toch aan het vaccin te krijgen. Er wordt zelfs nagedacht over een beloningssysteem, waarbij het land pas bij het bereiken van een bepaalde vaccinatiegraad weer open kan. Als mensen een vaccinatie krijgen, zouden ze vervolgens een Corona Greencard krijgen, waarmee ze kunnen vliegen, naar een festival, club en concert kunnen of uit eten kunnen.

Bron: Ninefornews

2 reacties

 1. Hoe weet ik dat het vaccin niet ontwikkeld is met stoffen die uit een abortus komen? Indien daar geen 100 procent duidelijk antwoord op komt, weiger ik het vaccin te laten zetten. Hoe kan men trouwens op zo’n korte periode een adequaat vaccin ontwikkelen als men weet dat voor hiv nog geen vaccin bestaat en alleen remmers kunnen gebruikt worden?

  Like

  1. Het roept vragen op als je weet dat de procedure 7 jaar duurt vooraleer een nieuwe medicatie op de markt mag komen… op enkele maanden is het coronavaccin er al !! Wees dus waakzaam.
   Geen enkel farmaceutisch bedrijf wil verantwoordelijk zijn voor mogelijke bijwerkingen… misschien de reden waarom de Belgische Staat het niet wil verplichten uit vrees om aansprakelijk gesteld te worden indien er onaangename bijwerkingen zouden optreden.
   Weefsels van geabordeerde kindjes… terechte bezorgdheid maar dat zullen we niet kunnen achterhalen, laat je niets wijs maken.
   Het gaat niet enkel over een pandemie, evenzeer is het een “plan-demie”, een plan om de wereldbevolking te doen afnemen, gelijktijdig een bissness.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: