plandemie

Ook het World Economic Forum kondigt een grotere crisis aan

Het is werkelijk frappant. De elites kunnen het – uit arrogantie en enthousiasme – niet verbergen! Als klap op de vuurpijl kondigde Jeremy Jurgens, de uitvoerend directeur van het World Economic Forum (de organisatie die meewerkte aan de coronapandemiesimulatie Event 201 en het brein is achter de ‘Grote Reset’) op 8 juli 2020 aan dat er een andere, grotere crisis zit aan te komen:

“Ik geloof dat er een andere crisis zal komen. Het zal gewichtiger zijn, en we moeten ons daar nu op beginnen voorbereiden. Wanneer we deze volgende crisis zien, zal het sneller zijn dan wat we zien met Covid, de exponentiële groeisnelheid zal veel steiler verlopen; de impact zal groter zijn en als gevolg zullen de economische en sociale gevolgen zwaarder zijn.

Ze zeggen het vlakaf in ons gezicht dat ze een erger virus op ons zullen loslaten! Maar God laat dit ook zo gebeuren, opdat wij ons kunnen voorbereiden.

(Dit artikel wordt op de website geïntegreerd in het vorig overzichtsartikel over ‘Dark Winter’)

Bron: TMIN

5 reacties

  1. Wat mij verbaast is dat deze mensen de meest verschrikkelijke dingen zeggen zonder enige gewetenswroeging. Ze praten over ons zoals een boer over zijn vee. We zijn wel Gods kinderen en vormen één familie. Maar dat geloven ze niet. Hieruit blijkt dat het atheïsme tot gigantische ontsporingen heeft geleid.

    Like

  2. Mijn geloof en ervaring heeft me de visie bijgebracht dat goed en kwaad tot een hoogtepunt komen in deze tijd:
    ” Wie het “ondenkbare” niet voor “mogelijk” houdt is geen realist “

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: