Top-microbioloog over het coronavaccin: “Het is gevaarlijk en zal je ondergang worden”

Verschillende wetenschappers waarschuwen voor het coronavaccin. De geheel nieuwe techniek die men aanwendt in dit vaccin, is niet dat van een gewoon vaccin, waar men een immuunreactie wil teweegbrengen tegen resten van het virus. Met het coronavaccin wordt mRNA ingebracht van dat virus, dat zich zal inbouwen in uw eigen DNA in uw cellen, waardoor die een eiwit zullen aanmaken van dat virus, waarna het immuunsysteem dat eiwit zou moeten aanvallen. Maar eigenlijk komt het min of meer neer op genetische manipulatie. De gevolgen zijn dan ook compleet onbekend.

De wereldberoemde microbioloog Sucharit Bhakdi, M.D., verscheen afgelopen woensdagavond op Fox News om de wereld te waarschuwen voor een haastig geproduceerd COVID-19-vaccin.

American Thinker meldt: “Bhakdi is de co-auteur van “Corona: False Alarm?”, een enorme bestseller in Duitsland die in de VS op 2 oktober in het Engels werd gepubliceerd. Het boek is momenteel de # 1 bestseller in de Amazon-categorieën van microbiologie, longgeneeskunde en gezondheidsrecht. Het heeft een score van 4,8 uit 5 na 363 beoordelingen. ”

Toen hij met Ingraham sprak vanuit zijn huis in Duitsland, zei Bhakdi dat zowel sociale afstand als mondmaskers geen wetenschappelijke ondersteuning hebben.

“Dit is iets waar wij – en als ik zeg wij zijn het honderden en duizenden mensen – tegen opstaan ​​om te zeggen:‘ Alsjeblieft, jullie allemaal, ga zitten en denk hierover na. Lees hier meer over en neem dan een besluit. Geloof de dingen niet die mensen u vertellen. Denk voor jezelf na en kom tot je eigen conclusies. Daarom hebben we dit boek geschreven, want alle argumenten die zeggen … je vertellen wat je doet, zijn absoluut onzin.”

Om de discussie over vaccins te verplaatsen, vroeg Ingraham Bhakdi naar de recente bewering van dr. Anthony Fauci dat 75% van de Amerikanen moet worden gevaccineerd om “groepsimmuniteit” te verkrijgen.

“Wat een onzin. Ik weet dat Dr. Fauci een gerenommeerd medisch wetenschapper en immunoloog is, maar wat hij zegt, moet verkeerd zijn, en dat is ook wat we in het boek tot het uiterste hebben ingespannen om uit te leggen. Iemand die dit zegt, heeft geen flauw idee van de basisprincipes van immunologie en dit is zeer verrassend voor iemand met de status van Dr. Fauci. Ik zou hem altijd en overal ter wereld durven uitdagen, maar ik kan dit niet in twee minuten doen. ”

“Dus jij gelooft dat het COVID-vaccin niet nodig is?” Vroeg Ingraham aan Bhakdi.

Ik denk dat het ronduit gevaarlijk is, en ik waarschuw je, als je in deze richting gaat, ga je naar je ondergang en het is zo onnodig.”

Dr. Bhakdi waarschuwt sinds september voor de. gevaren van de genveranderende COVID-19-vaccins.

Emeritus hoogleraar immunologie Pierre Capel

Op de vraag of hij zich zou vaccineren tegen Covid-19 antwoordde emeritus hoogleraar immunologie Pierre Capel in een interview onlangs: “Absoluut niet.” Hij wijst er op dat het coronavaccin geen ‘vaccin’ is.

“Een vaccin is dat je een viraal eiwit of bacteriële membranen met een hoop troep mengt om je immuunsysteem te stimuleren. Het vaccin waarover gesproken wordt, is helemaal geen vaccin. Het is genetische modificatie. Dit is dus gewoon stier Herman op een andere manier. Een klassiek vaccin is het absoluut niet.”

Oekraïense Grieks-Katholieke priester en proefpersoon vaccin Moderna overleden

In Philadelphia, de VS, is onverwachts een 70-jarige Oekraïense Grieks-Katholieke priester thuis overleden. Hij was vrijwilliger in de testfase van het vaccin van Moderna dat ontwikkeld werd met behulp van menselijke foetale cellen. Hij kreeg de eerste injectie eind augustus en de tweede op 1 oktober.

Men begin deze maand nog met het vaccineren in de VS en het VK. In België en Nederland zal men in januari beginnen.

Bron: Infowars; Ninefornews

14 comments

 1. Pator Geudens beds JR boot uw post ! Ik zou graag eens praten met een pastoor over mijn ervaring met yeshua Jezus dit is zo een bijzondere tijd . Ik waarschuw mensen maar ik weet ook dat velen het niet kunnen horen helaas . Zeker als je ook nog openbaringen erbij haalt haken ze gelijk af dus dat doe ik meestal niet . Maar ik weet dat het waar is ! En ee zijn gewaarschuwd voor deze tijd Armour of God is his worth and a dtrong faith No fair ! Io ben niet opgevoed als puur christen maar ik heb altijd intens gevoeld dat Jezus echt id . Misschien raar verhaal maar ik denk niet voor u . Groetjes Daohne

  Like

 2. Hoelang laten wij het Volk dit criminelen tuig vermomd als Volksvertegenwoordigers in den hagistan doorgaan met misdaden tegen de mensheid?

  Like

   1. In een EERLIJK werkende democratie waarin de kiezers het voor het zeggen hebben en niet diegenen die via het “stemrecht” de “macht” hebben verworven en nadien, via kartelvorming (Partijdiscipline), alles wat zij wensen (al is dat faliekant tegen wil in van de overgrote meerderheid) door kunnen drukken.
    Daarbij rest ook nog eens de vraag hoe eerlijk de verkiezingen verlopen zijn gezien de fraude die al in de VS is aangetoond…..

    Like

   2. Dat hebben we met zijn alle 4 jaar geleden ook gedaan maar de toen grote winnaar is totaal weggebonsjoert wat nu democratie

    Like

   3. Wat is democratisch dan? We stemmen op partijen, Ze geven ons zogenaamd keus. De helft is 1 clubje, VVD, CDA PVDA, D66 GroenLinks. Referenda en het volk laten kiezen is democratie. Wat we nu hebben is een teleurstelling voor ons volk.

    Like

  1. Net zo lang totdat de wereld niet meer bestaat, er zijn teveel mensen dom die niet horen en zien, het kleine percentage die alles wel doorhebben is te klein en te ver uit elkaar verspreid om in opstand te komen.

   Like

  1. De Joden pakten hun spullen en lieten zich zonder tegenspraak naar de gaskamers brengen. Hetzelfde maar dan in een andere setting staat voor de deur.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s