plandemie

FDA publiceert lijst met mogelijke ziekten en lichamelijke reacties die kunnen optreden na coronaspuit

In een document van de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) staat een afschrikwekkend lijstje van mogelijke ernstige ziekten en nadelige lichamelijke reacties die kunnen optreden na injectie met Covid-19 vaccins. Naast de dood worden onder andere een hartaanval, een hersenbloeding, hersen- en ruggenmergontstekingen, narcolepsie en kataplexie, gevolgen voor zwangerschappen en geboorten, en tal van andere (auto-immuun)ziektes genoemd. Het promoten en direct of indirect verplicht stellen van Covid vaccinaties (bijvoorbeeld door ongevaccineerden de toegang tot gebouwen, winkels en instellingen te weigeren) komt daarmee neer op een ernstige misdaad tegen de menselijkheid, omdat iedereen dringend wordt opgeroepen en impliciet gedwongen wordt een potentieel levensgevaarlijke stof in zijn lichaam te laten spuiten, dat daarna nooit meer ongedaan kan worden gemaakt. (update 14/12)

Op pagina 16 van de ‘CBER-plans for monitoring vaccine safety and effectiveness‘ van het Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee, gepresenteerd op 22 oktober 2020 in de Meeting Presentation COVID19, staat de volgende voorlopige lijst van verwachte mogelijke tegenreacties op Covid-19 vaccins:

 1. Guillain-Barré syndroom, een auto-immuunreactie en aandoening van het zenuwstelsel, dat mensen kunnen oplopen na bijvoorbeeld de griepprik. Verschijnselen: tintelingen en gevoelsverlies, moeite met lopen, slikproblemen, snel toenemende spierzwakte, ademhalingsproblemen, verlies van reflexen, spierverlamming, en in zeldzame gevallen coma. Het syndroom gaat meestal na een tijdje vanzelf over, maar soms is het chronisch. In Nederland krijgen jaarlijks 1,3 op de 100.000 mensen GBS.
 2. Acute uitgezaaide encefalomyelitis (ADEM), een ontsteking aan het ruggenmerg en de hersenen. Oorzaken: een virus of een vaccin (in 5% van alle gevallen is een gewone griepprik of het vaccin tegen H1N1 (Mexicaanse griep) de oorzaak). Komt bij slechts 8 op de 1 miljoen mensen voor. Tussen 2006 en 2014 kregen 60 Amerikanen ADEM na een griepprik, en 12 na gevaccineerd te zijn tegen H1N1.
 3. Transverse myelitis is een zeldzame neurologische aandoening waarbij het ruggenmerg ontstoken raakt, en waar 2 personen in de testfasen door werden getroffen. Dit is een zeer zeldzame aandoening die normaal gesproken wereldwijd bij slechts 4,6 op de 1 miljoen mensen optreedt. Dat 2 personen van slechts enkele duizenden deze aandoening opliepen door een Covid-19 vaccin, zal velen dan ook bepaald niet gerust stellen. Deze twee vaccin slachtoffers zullen de rest van hun leven niet of nauwelijks meer kunnen lopen.
 4. Encephalitis/ myelitis/ encephalomyelitis/ meningoencephalitis/ meningitis/ encefalopathie zijn door het comité voor het gemak maar samengevoegd, omdat het allemaal ontstekingen aan of om de hersenen betreft. Er is een waslijst symptomen van, zoals hoofdpijn, koorts, nekpijn, toevallen, afwijkend gedrag, problemen met denken, persoonlijkheidsveranderingen, zintuiglijke verstoringen, ernstige vermoeidheid, slaapstoornissen, coördinatiestoornissen, stemmingsstoornissen, epileptische aanvallen, tremoren, desoriëntatie, angsten, verminderd bewustzijn, en coma.
 5. Stuiptrekkingen / toevallen.
 6. Hersenbloeding.
 7. Narcolepsie (de ‘slaapziekte’ waar enkele duizenden mensen aan lijden door het Mexicaanse griepvaccin in 2009. De Nederlandse staat heeft hier een schadevergoeding van tientallen miljoenen euro’s voor moeten uitkeren.)
 8. Kataplexie. Aanvallen die seconden tot uren kunnen duren, en waarbij de spieren van het skelet acuut verslappen, soms tot een volledige lichaamsinstorting leidend. De persoon blijft de hele tijd bij bewustzijn.
 9. Anafylaxis, oftewel een anafylactische shock, een ernstige, soms levensbedreigende allergische reactie, die na ieder vaccin kan optreden. In de VS overlijden er jaarlijks zo’n 500 tot 1000 personen door. De schatting is dat tot 100 per 100.000 mensen per jaar anafylaxis krijgt, ongeveer 5 x zoveel als in 1980. Zou dat misschien iets met het fors toegenomen aantal vaccinaties te maken kunnen hebben?
 10. Acuut myocardiaal infarct, oftewel een hartinfarct.
 11. Myocarditis/ Pericarditis. Myocarditis is een ontsteking van de hartspier, dat hartfalen kan veroorzaken. Pericarditis is een ontsteking van het hartzakje.
 12. Auto-immuun ziekte.
 13. De dood.
 14. Gevolgen voor zwangerschap en geboorte. (In de bijsluiter van het Pfizer vaccin wordt zelfs expliciet gewaarschuwd dat ‘onbekend is of het Covid vacicn van invloed is op de vruchtbaarheid.‘)
 15. Multiple Sclerose en andere ‘demyelinisatie ziekten’ (MS is met afstand de bekendste, maar staat niet apart genoemd in het document).
 16. Niet-anafylactische allergische reacties.
 17. Trombocytopenie, een tekort aan bloedplaatjes, wat stollingsproblemen veroorzaakt. Verschijnselen zijn o.a. onderhuidse bloedingen, neusbloedingen, bloed in je urine, zwarte ontlasting, bloedbraken, bloedingen van slijmvliezen en heftige menstruaties. Wordt meestal behandeld met medicijnen, soms een bloedtransfusie.
 18. Uitgezaaide Intravasculaire Coagulopathie (DIC): bloedklonters die in het hele lichaam kunnen optreden. Symptomen: pijn in de borst, kortademigheid, problemen met praten, problemen met bewegen, huidbloedingen, bloed in urine en ontlasting, orgaanfalen.
 19. Ader trombose (Veneuze trombo-embolie, VTE), waar ook longembolie onder valt.
 20. Atritis en artralgie / gewrichtspijn.
 21. Ziekte van Kawasaki, ook bekend als MCLS (mucocutaan lymfekliersyndroom), een zeldzame aandoening waarbij de middelgrote bloedvaten ontstoken raken.
 22. Multisystemisch Ontstekingssyndroom bij kinderen, of MIC-S (Multisystem Inflammatory Syndrome in Children), een zeldzame, op de ziekte van Kawasaki lijkende ziekte.
 23. Door het vaccin versterkte ziekten.

De Britse overheid gunde onlangs een contract aan Genpact in Londen voor de levering van speciale A.I. software, om het verwachte hoge aantal ernstige reacties op de Covid vaccinaties, die deze week in Groot Brittannië zijn begonnen, te kunnen monitoren en registreren. Het Britse Oxford vaccin van AstraZeneca is tevens aangekocht door minister Hugo De Jonge. In oktober overleed één van de deelnemers in de laatste testfase.

De neef van voormalig president John F. Kennedy heeft onlangs een openbare verklaring uitgegeven waarin hij mensen overal aanspoort om koste wat het kost de COVID-19-prik te vermijden, omdat deze een niet-geteste nieuwe technologie bevat die bekend staat als mRNA, waarvan de bijwerkingen op de lange termijn volledig onbekend zijn.

Ook de Ierse professor Cahill wees erop dat men al tientallen jaren probeert om een vaccin tegen RNA-virussen zoals het coronavirus te ontwikkelen, maar zonder dat er ooit één vaccin werd goedgekeurd Ze wees erop dat er in de literatuur veel dierstudies zijn te vinden waarbij een groot deel van de dieren ernstig ziek werd of stierf, met als gevolg dat de coronavaccins niet goedgekeurd werden. Wat je nu ziet gebeuren, is dat vaccinontwikkelaars de dierstudies overslaan en het vaccin gelijk testen op mensen. Professor Cahill verwacht dat veel mensen die het vaccin nemen, last zullen krijgen van ernstige bijwerkingen of mogelijk zelfs zullen sterven.

Bron: Greenmedinfo via Xandernieuws


Lees ook in dit verband:

International Journal Clinical Practice waarschuwt voor omgekeerde reactie door Covid-19-vaccins

Robert Kennedy Jr. waarschuwt voor het COVID-19-vaccin

Waarom een vaccin tegen Covid-19 quasi onmogelijk is

Top-microbioloog over het coronavaccin: “Het is gevaarlijk en zal je ondergang worden”

Ierse professor immunologie Dolores Cahill waarschuwt voor risico’s coronavaccin: “Mensen kunnen heel ziek worden of sterven”

45 reacties

 1. Als je zo door het leven moet…als een wrak.
  Dat vaccin is helemaal niet nodig nota bene!
  In stadium 1 is covid te genezen met hydroxychloquine plus zink en eventueel azitromycine.
  In een later stadium Ivermycine.kijk maar bij zelfzorgcovid-19.
  Dat vaccin is er om duistere redenen, niet uit menslievendheid.
  Hoop dat mensen wakker worden op tijd maar vrees het ergste als ik in het dorp loop en die domme schapen zelfs buiten gemuilkorfd zie rondlopen.

  Like

  1. Ja precies,je prik er op geen enkele manier doorheen,zij vinden dat zij de slachtoffers zijn niet van de overheid maar zoals de overheid uitspeelt naar deze bevolkingsgroep die daar gevoelig voor zijn ze zijn het slachtoffer van hun medemens die vechten om deze zrlfmoordactie van de volgzame schapen te voorkomen,want zij blijven alles zo in stand houden,kijk eens hoe braaf ik ben? Kijk eens hoe slaafs ik ben!!!!! Op deze wijze komen we echt aan het eind der tijden,dit is wat er berijkt word arme kinderen.

   Like

   1. Ja zeker we worden gemuilkorfd
    De honden die kregen het van hun baas als ze worden uit gelaten
    De honden zijn bevrijd en nu is de mensheid in beland
    Het is letterlijk je vrijheid ontnemen

    Like

  2. Jij gaat COVID genezen met hydroxychloROquine(antibacterieel en antiparasitair), azitromycine(een AB) en IvermECTINE( een antiparasitair middel tegen darm- en huidparasieten) ? 😀
   En van die producten de bijsluiter al gelezen ? 😀😀

   Like

   1. Kun je hydroxychloROquine nu wel op recept krijgen via de huisarts?
    Dacht dat dat verboden was.

    Like

   1. Heeft u de ingrediënten van het vaccin onderzocht?

    Klik om toegang te krijgen tot Information_for_Healthcare_Professionals_on_Pfizer_BioNTech.pdf

    PHARMACEUTICAL PARTICULARS
    6.1 List of excipients
    This vaccine contains polyethylene glycol/macrogol (PEG) as part of ALC-0159.
    ALC-0315 = (4-hydroxybutyl) azanediyl)bis (hexane-6,1-diyl)bis(2-hexyldecanoate), ALC-0159 = 2-[(polyethylene glycol)-2000]-N,N-ditetradecylacetamide, 1,2-Distearoyl-sn-glycero-3-phosphocholine,
    cholesterol,
    potassium chloride,
    potassium dihydrogen phosphate, sodium chloride,
    disodium hydrogen phosphate dihydrate, sucrose,
    water for injections

    hydroxybutyl giftig – https://en.m.wikipedia.org/wiki/ALC-0315

    azanediyl (plural azanediyls)(inorganic chemistry) The inorganic diradical HN, derived from ammonia by the loss of two hydrogen atoms.

    hexane – -hexaan is een organische verbinding met als brutoformule C₆H₁₄. Het is bij kamertemperatuur een kleurloze ontvlambare vloeistof die onder meer wordt gebruikt als oplosmiddel. Wikipedia
    Main hazards
    Reproductive toxicity – After aspiration, pulmonary oedema, pneumonitis[4]

    2-hexyldecanoate –
    2-Hexyldecanoat [German] [ACD/IUPAC Name]
    2-Hexyldecanoate [ACD/IUPAC Name]
    2-Hexyldécanoate [French] [ACD/IUPAC Name]
    decanoato, 2-hexyl-, ion(1-)
    Decanoic acid, 2-hexyl-, ion(1-) [ACD/Index Name] – https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/2-
    Hexyldecanoate

    Beschrijving
    Polyethyleenglycol, afgekort als PEG, is een hydrofiel polymeer of oligomeer waarvan de ketens zijn opgebouwd uit monomeereenheden met de formule, met aan elk uiteinde een hydroxylgroep. Chemisch gezien is PEG een polyether van etheenglycol. Wikipedia

    Acetamide (systematic name: ethanamide) is an organic compound with the formula CH3CONH2. It is the simplest amide derived from acetic acid. It finds some use as a plasticizer and as an industrial solvent.[4] The related compound N,N-dimethylacetamide (DMA) is more widely used, but it is not prepared from acetamide. Acetamide can be considered an intermediate between acetone, which has two methyl (CH3) groups either side of the carbonyl (CO), and urea which has two amide (NH2) groups in those locations.

    Like

 2. Als je iedere ziekte apart bekijkt, is de kans op een ernstig negatieve reactie misschien gering, maar bij elkaar opgeteld wordt de kans schrikbarend groot. Let wel, aanvaardbaar is hooguit 1 kans op 100.000. Maar zelfs dat is veel te hoog bij een vaccinatieprogramma waar iedereen zich aan moet onderwerpen. Immers 1 kans op 100.000 is duizend op honderd miljoen. Als het echter 1 procent is, dan komen we uit op een miljoen op de honderd miljoen. Wat je noemt Russisch Roulette. De kwestie is: we weten het niet. Aan mijn lijf geen Polonaise.

  Like

  1. De tests zijn gedaan met supergezonde mensen zonder een achtergrond van genetische afwijkingen. Vreemde zaak dat de eerste groep die deze vaccinaties “mag” ontvangen daarom de ouderen zijn, die op zijn minst een zwakke lichamelijke conditie hebben. We mogen er zeker van zijn dat ook hier de statistieken vervalst zullen worden waardoor we de schade die door de vaccinaties wordt veroorzaakt nooit in de gewone nieuwmedia zullen lezen

   Like

   1. nee zal allemaal natuurlijke dood zijn uit hun mond !! nee niet in mijn lichaam …Ben zowizo al een heel groot risico nee bedankt uit volle borst !!!

    Like

   2. Ja dat vind ik ook vreemd dat de ouderen de vaccin krijgen waarom niet de mensen die al de corona hebben en kijken wat het doet misschien herstellen ze weer want deze vaccin is toch voor corona besmetting en waarom op gezonde mensen?

    Like

   3. Zou wel eens willen weten of je als bijvoorbeeld nierpatiënt dit vaccin wel mag hebben. Staat helemaal nergens. Geloof niet dat ik mijn leven op de proef wil stellen voor de overheid.

    Like

 3. nu dat ik dat lees was ik niet van plan die vacin te nemen en zal zeker niet doen ik sport veel en neem sport voeding voor gezond ligaam beste is dat je leer leven met de covid en u goed bescherm

  Like

  1. FDA publicaties worden alleen geplaatst op medische websites en op sites waar alleen wetenschappelijke studies staan ( pubmed, cochrane, cihnal etc)

   Like

 4. Punt 14: dat je er mogelijk onvruchtbaar van wordt staat alleen in de bijsluiter voor de artsen. Dit staat niet in de bijsluiter voor de consument. Leg beiden even naast elkaar.

  Like

 5. Het is een document van bijna 2 maanden geleden waarin wordt aangegeven dat ze vóór het goedkeuren van het vaccin op basis van onderzoek en data uit het verleden gaan kijken of er op die lijst een veiligheidsrisico staat. Het is niet zo dát het vaccin deze dingen veroorzaakt, maar ze moesten op dat punt nog goed kijken óf het een risico vormt. Dit gebeurt bij elk vaccin wat op de markt komt.

  Like

 6. Emeritus hoogleraar Pierre Capel noemt het geen vaccin, maar genetische modificatie.
  Zijn gesprek met café Weltschmerz is alweer van youtube verwijderd. Alles wat niet in het straatje van de WHO/ Bill Gates / de VN past wordt gecensureerd.

  Like

 7. Ik denk dat iedereen die hier angstig voor is of van word maar niet meer in een auto moet stappen. Het risico dat je een blijvend letsel op loopt door aan het verkeer deel te nemen is vele malen groter dan wat hier word geschets.

  Like

  1. Het gaat mij niet om reaktie van spuit ,maar wel om de mogelijkheid om massaal de mens te chippen. Zoals mijn hond, hebben ze ook alle gegevens van.Hou er niet van dat ik overal kan gevolgd worden door Big Brother

   Like

 8. Bijwerkingen
  Zeer vaak (> 10%): lokale reacties (incl. roodheid, zwelling, bloeding, induratie, pijn). Hoofdpijn. Sufheid, prikkelbaarheid, verlies van eetlust en huilen bij kinderen. Braken. Myalgie.

  Vaak (1-10%): misselijkheid. Koorts. Asthenie. Artralgie. Huiduitslag.

  Soms (0,1-1%): buikpijn. Duizeligheid. Jeuk.

  Zelden (0,01-0,1%): rinitis. Diarree.

  Verder zijn gemeld: anafylaxie, angio-oedeem. Influenza-achtige verschijnselen. Convulsies, Guillain-Barré-syndroom en focale neurologische stoornis. Syncope. Paresthesie. Urticaria. Lymfadenopathie.

  Neurotrope ziekte na gelekoortsvaccinatie (‘yellow fever vaccine associated neurotropic disease’: YEL-AND) is gemeld binnen 1 maand na vaccinatie, met hoge koorts, hoofdpijn, verwardheid, slaperigheid, encefalitis, encefalopathie en meningitis; soms fataal, meer kans bij erfelijke of verworven immuundeficiëntie of bij een leeftijd ≥ 60 jaar of < 9 maanden.

  Viscerotrope ziekte na gelekoortsvaccinatie (‘yellow fever vaccine associated viscerotropic disease’: YEL-AVD) is gemeld binnen 10 dagen na vaccinatie, met koorts, vermoeidheid, spierpijn, hoofdpijn, hypotensie, met mogelijk snelle progressie naar leverinsufficiëntie met geelzucht, spiercytolyse, trombocytopenie, nierfalen en ademhalingsstilstand; bij 60% fataal, meer kans bij voorgeschiedenis van thymusaandoeningen of een leeftijd ≥ 60 jaar.

  Voor de mensen die de hele wereld over reizen en laten vaccineren voor de reis.
  Dit is het gele koorts vaccin met bijwerkingen, dus niet zo angstig zijn voor een prikkie.

  Like

 9. Pingback: 7015-Bronnen >
 10. Het wordt een misdaad tegen de mensheid genoemd. Maar wist je dat ze hier al jaren mee bezig zijn? Er worden al jaren c.a. 1.6 miljoen mensen ziek gehouden. Uit onderzoeken is gebleken dat c.a. 10% vd bevolking een symptomatisch vitamine b12 tekort heeft. Onbehandeld kan dit leiden tot blijvende invaliditeit, allerlei chronische aandoeningen en kan uiteindelijk dodelijk zijn. Strutureel weigeren artsen te behandelen. En sinds dit jaar worden er vanuit de artsen en het rivm allerlei campagnes gehouden om patiënten nog meer tegen te werken. Ik ben hiervoor bezig met een rechtszaak tegen de overheid. Misschien een idee om collectief een rechtszaak tegen de vaccins te starten?

  Like

 11. toetie58, ik ben het met je eens, het hele corona gebeuren is een smerig plan naar 1 wereld leiderschap met 1 geloof. Daarom moet de mensheid terug naar 500miljoen, dat is makkelijker beheersbaar. In de armoedelanden zijn de meisjes ook gevaccineerd, een spuitje tegen vruchtbaarheid. De Paus papt aan met alle geloven, 1 leider en 1 geloof. Allemaal water bij de wijn. Iedereen moet dat vaccin hebben want daarmee heeft men de mens in zijn macht. Het bevat o.a. materiaal waarmee je DNA veranderd kan worden. De Nanotechnologie, vloeibare deeltjes ter grootte van een miljardste meter, wordt toegepast, Zij worden met een digitale lading ingespoten. Enig idee wat men op afstand (5G) met je kan doen? De tendens is angst zaaien. De mensen zo bang maken dat ze naar het vaccin verlangen.
  Als je je er niet in verdiept hebt schreeuw dan niet van alles. Zet mensen niet weg als “complotdenkers” terwijl zij “complotwaarnemers” zijn.

  Like

 12. de griep prik krijg ik ook , maar nu heb ik last van mijn rug en nek, heb wel fysio therapie maar help niets , scans gehad
  artsen zeggen artrose in de ruggen graat , zagen iets in mijn ruggengraat zitten , dachten ook aan een ontsteking , maar zeggen artrose , nu dat ik dit lees, heb ik verschillende simtonen daar van , nu weiger ik ook de griep prik

  Like

 13. Ze doen weer moeilijk. Neem eender welke bijsluiter van medicatie. Er hangt altijd gevaar aan. Zelfs aan pilletjes voor diaree.

  Like

  1. Nou…niet zoveel als aan dit fijne goedje wat ze iedereen willen inspuiten! Dit is puur vergif! Wel even hè feiten op een rijtje en onderzoek doen voordat je zoiets roept…

   Klik om toegang te krijgen tot Information_for_Healthcare_Professionals_on_Pfizer_BioNTech.pdf

   PHARMACEUTICAL PARTICULARS
   6.1 List of excipients
   This vaccine contains polyethylene glycol/macrogol (PEG) as part of ALC-0159.
   ALC-0315 = (4-hydroxybutyl) azanediyl)bis (hexane-6,1-diyl)bis(2-hexyldecanoate), ALC-0159 = 2-[(polyethylene glycol)-2000]-N,N-ditetradecylacetamide, 1,2-Distearoyl-sn-glycero-3-phosphocholine,
   cholesterol,
   potassium chloride,
   potassium dihydrogen phosphate, sodium chloride,
   disodium hydrogen phosphate dihydrate, sucrose,
   water for injections

   hydroxybutyl giftig – https://en.m.wikipedia.org/wiki/ALC-0315

   azanediyl (plural azanediyls)(inorganic chemistry) The inorganic diradical HN, derived from ammonia by the loss of two hydrogen atoms.

   hexane – -hexaan is een organische verbinding met als brutoformule C₆H₁₄. Het is bij kamertemperatuur een kleurloze ontvlambare vloeistof die onder meer wordt gebruikt als oplosmiddel. Wikipedia
   Main hazards
   Reproductive toxicity – After aspiration, pulmonary oedema, pneumonitis[4]

   2-hexyldecanoate –
   2-Hexyldecanoat [German] [ACD/IUPAC Name]
   2-Hexyldecanoate [ACD/IUPAC Name]
   2-Hexyldécanoate [French] [ACD/IUPAC Name]
   decanoato, 2-hexyl-, ion(1-)
   Decanoic acid, 2-hexyl-, ion(1-) [ACD/Index Name] – https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/2-
   Hexyldecanoate

   Beschrijving
   Polyethyleenglycol, afgekort als PEG, is een hydrofiel polymeer of oligomeer waarvan de ketens zijn opgebouwd uit monomeereenheden met de formule, met aan elk uiteinde een hydroxylgroep. Chemisch gezien is PEG een polyether van etheenglycol. Wikipedia

   Acetamide (systematic name: ethanamide) is an organic compound with the formula CH3CONH2. It is the simplest amide derived from acetic acid. It finds some use as a plasticizer and as an industrial solvent.[4] The related compound N,N-dimethylacetamide (DMA) is more widely used, but it is not prepared from acetamide. Acetamide can be considered an intermediate between acetone, which has two methyl (CH3) groups either side of the carbonyl (CO), and urea which has two amide (NH2) groups in those locations.

   Like

 14. Waatom is het dan een Draft versie, waarin duidelijk staat: “subject to change”? (Pagina 16)
  Als dit altijd gebruikt wordt voor vacccins..

  Like

 15. Rustig maar!!!
  Ik test hem wel voor jullie…
  Ik ben bij Defensie en Justitie al lek geprikt dus deze kan er ook wel bij

  Like

 16. het genoom van het virus dat nu rondgaat werd gepantenteerd door pfizer in 2007. het vaccin ter “genezing ” van dit virus werd gepatenteerd door moderna in sept 2019… dit en meer uit de doeken door een CEO van een amerikaans patentbureau.
  check aub deze post en dan wordt alles duidelijk

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: