Robert Kennedy Jr. smeekt om het vaccin niet te nemen

Robert F. Kennedy Jr., zoon van de vermoorde Amerikaanse senator Robert F. Kennedy, en neef van de vermoorde president John F. Kennedy, waarschuwde reeds in juli om voorzichtig te zijn met elk nieuw coronaaccin, erop wijzend dat belangrijke testfasen worden overgeslagen. “Het Moderna-vaccin, de belangrijkste kandidaat, sloeg de dierproeven helemaal over”, zei Kennedy toen. Nu smeekt hij iedereen opnieuw om het vaccin toch niet te nemen, omdat het zich laten inspuiten gelijk staat met genetische modificatie.

Als u zelfs maar overweegt om u te laten vaccineren tegen het Wuhan-coronavirus (COVID-19), heeft Robert F. Kennedy Jr. een boodschap voor u: doe het niet!

De neef van voormalig president John F. Kennedy heeft onlangs een openbare verklaring uitgegeven waarin hij mensen overal aanspoort om koste wat het kost de COVID-19-prik te vermijden, omdat deze een niet-geteste nieuwe technologie bevat die bekend staat als mRNA, waarvan de bijwerkingen op de lange termijn volledig onbekend zijn.

mRNA verandert direct het genetisch materiaal van degenen die het ontvangen, net zoals wat er gebeurt wanneer ‘wetenschappers’ voedselgewassen zoals sojabonen of maïs genetisch modificeren om ze resistent te maken tegen insecten of droogte. “Deze interventie kan worden vergeleken met genetisch gemodificeerde voedingsmiddelen (GMO’s), die ook erg controversieel zijn”, zegt Kennedy. In tegenstelling tot alle andere vaccins, waarvan de genetische schade niet noodzakelijk permanent is, is genetische schade door mRNA “onomkeerbaar en onherstelbaar”, merkt Kennedy op.

U kunt meer lezen over mRNA-vaccintechnologie op deze website.

“Ook al bagatelliseren de media en politici momenteel het probleem en roepen ze zelfs dwaas op tot een nieuw type vaccin om weer normaal te worden, deze vaccinatie is problematisch in termen van gezondheid, moraliteit en ethiek, maar ook in termen van genetische schade,” zegt Kennedy.

Genetisch onomkeerbaar en misdaad tegen de mensheid

In tegenstelling tot oudere vaccins, waarvan er vele na injectie kunnen worden “ontgift”, leven mRNA COVID-19-vaccins voor altijd in het lichaam. Met andere woorden, de schade die ze veroorzaken is voor altijd. “Je zult met de gevolgen moeten leven, want je zult niet langer genezen kunnen worden door simpelweg gifstoffen uit het menselijk lichaam te verwijderen”, legt Kennedy uit, terwijl hij de genetische schade vergelijkt met het type dat het syndroom van Down of cystische fibrose veroorzaakt.

mRNA is bijna als een continue vaccin “motor” die een persoon herhaaldelijk vaccineert voor de rest van zijn of haar leven. Hierdoor is er geen manier om eventuele problemen die zich voordoen, te ‘repareren’ of ‘genezen’. “Dit betekent duidelijk: als een vaccinatiesymptoom zich ontwikkelt na een mRNA-vaccinatie, zal noch ik, noch enige andere therapeut u kunnen helpen, aangezien de schade die door deze vaccinatie wordt veroorzaakt genetisch onomkeerbaar zal zijn”, waarschuwt Kennedy.

Niet sinds de feitelijke Holocaust is er zoiets kwaads aan de wereld opgedrongen in de naam van ‘volksgezondheid’, stelt Kennedy.

Waar hebben we dat nog gehoord? Juist, in de profetieën van het Boek der Waarheid:

Hun snode plannen houden ook een nieuwe wereldwijde vaccinatie in, die over de hele wereld ziekte zal voortbrengen om op een nooit eerder geziene schaal lijden te veroorzaken. Vermijd om het even welke plotseling aangekondigde wereldwijde vaccinatie, want deze zal jullie doden! […] Jullie moeten bidden om de volkerenmoord, erger dan wat Hitler verrichtte in Wereldoorlog 2, tegen te houden. (17 juni 2012)

COVID-19-vaccins zijn niet alleen onveilig, stelt Kennedy, maar ze vertegenwoordigen ook een “misdaad tegen de menselijkheid die in de geschiedenis nog nooit op zo’n belangrijke manier is gepleegd”. “Zoals de ervaren arts Dr. Wolfgang Wodarg zei: eigenlijk zou dit “veelbelovende vaccin ’voor de overgrote meerderheid van de mensen moeten worden verboden omdat het genetische manipulatie is!”

Met andere woorden, gevaccineerd worden tegen COVID-19 betekent dat een persoon een soort GMO-zombie wordt, zonder de mogelijkheid om terug te keren naar zijn oude zelf. Het klinkt heel erg als het merkteken van het beest uit het boek Openbaring (al is het dat nog niet).

In het verleden heeft Kennedy gewaarschuwd dat traditionele vaccins al erg genoeg zijn en ernstige hersenschade veroorzaken die voor velen onomkeerbaar is. En Wuhan-coronavirus (COVID-19) -vaccins zijn veel erger dan dat, zegt hij, en daarom mag niemand ze onder geen enkele omstandigheid gebruiken.

Trump beveelt FDA om “dat verdomde vaccin” nú vrij te geven

President Trump daarentegen, gaat helemaal de andere kant op en wil iedereen in de VS zo snel mogelijk gevaccineerd krijgen.

Terwijl mijn pushen van het met geld doordrenkte maar zwaar bureaucratisch @US_FDA vijf jaar bespaarde in de goedkeuring van TALRIJK geweldige nieuwe vaccins, is het nog steeds een grote, oude, langzame schildpad. Breng die verdomde vaccins NU uit, Dr. Hahn @SteveFDA. Stop met het spelen van spelletjes en begin levens te redden !!!

Maar helaas lijkt Trump niet te beseffen dat men met deze vaccins levens zal verwoesten.

Bron: Naturalnews; RT

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s