Grote Reset

De Davos Agenda 2021 en de lancering van de Grote Reset

Van maandag 25 tot en met vrijdag 29 januari 2021 zal in Davos, Zwitserland, de Davos Agenda plaatsvinden, een jaarlijkse bijeenkomst van wereldleiders, leiders van internationale organisaties, grote figuren uit de academische wereld en bedrijfsleiders. De bijeenkomst van 2021 zal bijzonder zijn, omdat dan de officiële lancering van het ‘Grote Reset Initiatief’ plaatsvindt, en de voorbereiding voor de Speciale Jaarlijkse Vergadering die in de lente plaatsvindt. De hele bijeenkomst van januari zal zich namelijk focussen op de vijf domeinen van het ‘Grote Reset Initiatief’. Dit staat allemaal open en bloot te lezen op de website van het World Economic Forum.

 1. Maandag 25 januari: Speciale toespraken, leiderschap-panels en impact sessies over ‘Ontwerpen van samenhangende, duurzame en veerkrachtige economische systemen‘. (=communisme)
 2. Dinsdag 26 januari: Speciale toespraken, leiderschap-panels en impact-sessies over ‘Het aansturen van een verantwoorde transformatie en groei van de industrie’. (=communisme)
 3. Woensdag 27 januari: Speciale toespraken, leiderschap-panels en impact-sessies over ‘Verbeteren van het rentmeesterschap over onze wereldwijde natuurlijke bronnen. (=klimaatdictatuur)
 4. Donderdag 28 januari: Speciale toespraken, leiderschap-panels en impact-sessies over ‘Het benutten van de kracht van de technologieën van de Vierde Industriële Revolutie’ (= transhumanisme of het integreren van technologie in het lichaam).
 5. Vrijdag 29 januari: Speciale toespraken, leiderschap-panels en impact-sessies over ‘Het bevorderen van globale en regionale samenwerking‘ (= meer globalisme, of ene-wereldorde)

De Davos Agenda zal volgens de officiële  website regeringsleiders en staatshoofden van de G20 en hoofden van internationale organisaties laten spreken over de toestand van de wereld, alsook in dialoog laten treden met bedrijfsleiders van over de hele wereld. In het bijzonder zal aandacht geschonken worden aan kritische kwesties zoals de Covid-19-vaccinatie, klimaatverandering, enz.

Bron: Website WEF

1 reactie

 1. Beste,

  Dit kreeg ik van een vriend toen ik dit forwarde..:

  Dat is toch verplaatst naar juni, besliste men maanden geleden al, ivm covid? Resetten kun je maar vanaf 0, en we hebben nog een paar lockdowns nodig eer de economie op bijna 0 komt…

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  >

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: