plandemie

Verpleegkundigen spreken zich uit: ‘We zijn de leugens van de overheid kotsbeu’

Verschillende verpleegkundigen in Nederland spreken zich uit over de toestanden in de ziekenhuizen en geven aan dat het elk jaar in de wintermaanden druk is op de IC-afdelingen. Maar men heeft het aantal bedden verminderd, terwijl de bevolking is toegenomen. Dit creëerde de perfecte situatie om nu ‘drama’ roepen: kijk hoe erg die coronacrisis toch is, terwijl in voorgaande jaren hier totaal geen aandacht aan werd besteed.

Eind oktober werden er weer coronapatiënten naar Duitsland overgeplaatst omdat de druk op Nederlandse ziekenhuizen opliep. Voorzitter Ernst Kuipers van het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS) zei: “We hebben op dit moment weinig keuze. Het alternatief is dat je de deuren van een ziekenhuis sluit.” Hij voegde toe dat ‘ziekenhuisopnames zullen blijven stijgen’ en sprak van een ‘tsunami’. Vrijwel alle Nederlandse ziekenhuizen hebben door de toenemende druk de reguliere zorg deels afgeschaald.

Is het uitzonderlijk dat ziekenhuizen rond deze tijd van het jaar vol liggen? Nee, zegt een doorgewinterde verpleegkundige. “Ik heb 20 jaar als intensive care-verpleegkundige gewerkt en elke winter was het drama om patiënten geplaatst te krijgen welke ten gevolge van griep onderuit gingen. Het is nu niet anders dan voorheen. Mensen, laat u zich toch niet voorliegen!” twittert Prikkerr, die naar eigen zeggen om meerdere redenen anoniem wil blijven. Ze wijst erop dat het aantal bedden in enkele jaren tijd is gehalveerd, terwijl de bevolking is toegenomen.

Veel mensen onderschrijven het verhaal van de verpleegkundige. “Ik heb ook 25 jaar op een IC gewerkt. Inderdaad. Jaar in jaar uit geleurd met patiënten. Altijd overvolle IC,” schrijft Will Therese. Nachtzuster2 twittert:

“Hier 27 jaar ziekenhuis en het klopt. We worden voorgelogen en ergens ingerommeld.”

“Ik hoor van mijn schoonzus, medisch specialist sinds 30 jaar, precies hetzelfde,” aldus Frederik. Irene zegt: “Mijn nichtje, die meer dan 30 jaar werkt als verpleegkundige in het ziekenhuis, zegt hetzelfde.” En iemand anders reageert: “Mijn schoondochter werkt op de IC en zegt exáct hetzelfde.”

Over de reden waarom ze zich nu uitspreekt, zegt Prikkerr:

“Ik moet dit doen, omdat ik de leugens en het bedrog van de overheid en zijn trawanten als een RIVM kotsbeu ben!”

Ze waarschuwt ook tegen het coronavaccin. “Na 34 jaar als verpleegkundige werkzaam te zijn in zowel ziekenhuis, verpleeghuis als thuiszorg, kan ik vanuit mijn werkervaring zeggen dat ik mezelf nimmer laat vaccineren.”

“Onze overheid heeft hele andere plannen met ons en misbruikt dit griepvirus om haar walgelijke agenda erdoorheen te drukken. Ik smeek u: laat u zich niet vaccineren, doe het niet!”

De verpleegkundige zegt te hopen dat men wakker wordt en gaat beseffen dat we ‘in gevaar zijn gebracht’.

“We worden voorgelogen.”

Bron: NineForNews

49 reacties

 1. Als dit dan allemaal leugens zijn snap ik niet dat jullie zo door gaan zou zeggen breng dit meer naar voren dit dit goed bij Rutte en de jonge aan komt als dit zo is de gele wereld gaat kapot bedryen die over de kop gaan zou zeggen die er wat aan dat hele carona gebaseerd is op leugen en als normaal als andere jaren net zo ook neem aan jullie hebben ook eed afgelegd daar zal niet in staan ga ook voor leugen

  Like

  1. Er zijn ook steeds meer huisartsen die te kennen geven tegen het coronabeleid te zijn. Ik hoop dat jullie kunnen samenspannen zodat de corinamaatregelen zo vlug mogelijk opgeheven worden. Samen sta je sterk. En vertel jullie verhaal aan vele mensen zodat de ogen open gaan.

   Like

   1. Dat gebeurd niet als je maar zorgt dat je met een hele grote groep bent.

    Like

  2. Dat heft geen zin wat dat is hun plan niet om er iets aan te doen. Hun plan is de mensheid over de hele wereld met behulp vab WHO en WEF te onteigenen en op te sluiten in getto’s. reizen mag niet meer en geld krijg je van de overheid als je goed je best doet . En anders heropvoeding kamp

   Like

  3. Beste Cally. Er zijn verschillende experts op allerlei gebieden die dat hebben gedaan. Petitie handtekeningen. Het wordt weggehoond. Wat het allemaal nog erger maakt is dat de MSM, kranten en NOS zijn omgekocht om louter alleen wat Rutte zegt te publisheren.

   En dat komt naar voren in deze niet-complot docu over Covid 19.

   Like

   1. Bedankt om bij uit uw waarheid en ervaring te zeggen aan ons. Veel geluk nog! Groetjes Joke 🌷

    Like

  4. Omdat de waarheid niet aan het licht mag komen, dan gaan er o.a koppen rollen bij heel veel bedrijven. Kijk maar als je op FB iets negatiefs vermeld rond het coronavaccin, dan wordt het verwijderd, dat zegt toch al genoeg. Maar er zijn nog steeds heel veel mensen die Rutte en Co nog geloven

   Like

  5. Ze hoeven het niet naar voren te brengen bij Rutte en De Jonge, want die weten precies hoe het zit! Ze voeren alleen uit wat hen ‘van bovenaf’ opgelegd wordt. Ze krijgen instructies van andere, hogere machten en moeten gewoon doen wat ze gezegd wordt!

   Like

   1. Ja en daarvoor krijgen ze hele hele vette bonus van een paar miljoen..
    Omdat er miljarden euro’s aan verdient wordt nu en zeker zijn voor de toekomst…want na Corona 19..komt jawel Corona 20 enz enz..

    Like

   2. Denk je dat of weet je dat? Wie zijn “van bovenaf” en hoe betrouwbaar is die informatie? Iedereen kan elkaar wel na gaan praten, maar ik heb toch liever gefundeerd bewijs.

    Like

  6. gebruik van interpunctie is je onbekend. goed verhaal ook. en als je denkt dat rutte dit “niet weet”, ben je erg naief.

   Like

  7. Je snapt de dubbele agenda niet vd overheid. Jaren bezuinigt Rutte op de zorg en nog….terwijl de problemen groter worden en vergrijzing toeneemt. Wat een visie!

   Like

   1. Met voorbedachte rade toch, dit plan is zolang in de maak, Wat worden we belazerd.

    Like

  8. Cally, u gaat er nog van uit dat Rutte en de Jonge dat op eigen houtje bekokstoven, En al die andere landen die het zelfde doen waarschijnlijk ook. Even wakker worden graag…Ze zitten in een spel en wij spelen daar niet in mee.

   Like

  9. Ik ben ziekenverzo big en ik ben naar buitengetreden met een interview. Zie Facebook Onafhankelijke Pers Nederland. Als wij naar buiten gaan en er mee ophouden (en dat is een enorm gevecht binnen ziekenhuizen, verpleeghuizen en thuiszorg. Omdat je te.maken hebt met het management dat alles wil uitvoeren wat Rutte maar roept. Zij zijn trouwens door Rutte in 10 jaar tijd op die hoog geplaatste functie gezet.)

   Like

  1. De media staan in dienst van de overheid.
   De “gezond verstandkrant” waarin wetenschappers met een andere visie aan het woord komen , wordt door Ollengren nepnieuws genoemd dat naast de fabeltjeskrant hoort te liggen.
   Als je dan weet dat Primera het nummer niet meer in de verkoop durfde te doen en sommige Brunawinkels ook toegaven , dan is het duidelijk dat er druk wordt uitgeoefend.
   Als je dan ook weet dat kritische geluiden zoals Cafe Weltschmerz, Flavio Pasquino worden gesmoord door verwijderen via google en zelfs politiebezoek dan weet je dat we te maken hebben met censuur. Alle youtube video”s met een andere visie dan de overheid worden zo snel mogelijk verwijderd. Dit is een dictatuur.

   Like

 2. Het kan ook niet anders, dan dat het in de zorg klem loopt.
  Ligt absoluut niet aan zorgpersoneel maar afschaling door de politiek.
  Nu paniek en lockdown.

  Like

 3. Ik zeg al vanaf het begin af aan, het draait om Geld, Macht en Totale Controle. Massale gedrag verandering, massaal uiteindelijk slavernij. We (de burgers) gaan op een oorlog af met deze (R) Overheid. Ze blijven LIEGEN BEDRIEGEN, EN FINANCIËLE MIDDELEN VAN ONS DE NEDERLANDERS IN PIKKEN. GENOEG IS GENOEG.

  Like

 4. Cally, je begrijpt het niet, wie praat wordt het zwijgen opgelegd, in China verdwijnen mensen die de waarheid naar buiten willen brengen en of worden vermoord terug gevonden, kijk zelf eens rond hier en daar en vraag eens aan mensen hoe het is in de ziekenhuizen, ze zijn bang en heel bang, geen baan meer, geen eigen huis door schulden ivm werkloos zijn enz enz enz enz, die mensen staan onder druk, en ik weet het daar ik zelf in de zorg werk….

  Like

 5. Ieder die de waarheid verteld wat er echt aan de hand is word het zwijgen opgelegd niet goed schik dan kwaad schik

  Like

 6. Cally wat denk je ,wat hier op alle podcast al een keer benoemd is maar wat de msm niet WIL laten zien!
  Ga jij het ze vertellen?
  Ze verklaren je voor gek.
  Zo zit de wereld in elkaar in Nederland
  De waarheid mag niet verteld worden. Helaas!

  Like

  1. Maak het bekent en overleg met je colega’s dat dit zo niet langer kan.Jullie en de ziekenhuizen kunnen als enigste de boel omdraaien en laten zien dat het 1 grote leugen is.

   Like

 7. Ik mis eigenlijk een beetje die grote groep verpleegkundigen op het Malieveld, demonstrerend om dit alles aan de grote klok te hangen?

  Ik ben niet zo bang voor het virus, ik laat me straks ook niet vaccineren, ik hou me wel aan de maatregelen. Wanneer het zover mocht komen dan sla ik de IC over en blijf thuis om daar eventueel te sterven.

  Waar ik me echter steeds meer aan begin te ergeren is het anonieme schreeuwen, als je het dan allemaal schijnt te weten, kom er dan voor uit.

  Wederom een beetje een clickbait zo’n artikel als deze wat als bron een anonieme tweet heeft. :”-)

  Like

  1. Demonstreren op het Malieveld en je in elkaar laten slaan door de ME als je strijdt tegen het beleid van de overheid ?? Zolang het politiek correct is , kun je demonstreren wat je wilt en het wordt nog gewaardeerd ook : BLM, geen strobreed in de weg gelegd en uitgenodigd op het Catshuis.
   Je hoeft ook niet bang te zijn voor het virus, het hoort niet op de Alijst zoals Ebola of de Pest.
   De maatregelen zijn onzinnig omdat er medicijnen zijn : HCQ plus zink in stadium 1 en sinds kort ook Ivermectine in stadium 2.
   Dat bespaart ziekenhuisopnames met 84 %.
   De anderhalve meter is onzin omdat het virus zich veel verder verspreidt, en bovendien is de anderhalve meter afkomstig uit militaire kringen om te detecteren waar verdwaalde militairen zich bevinden, maar dan moeten ze niet te dicht op elkaar lopen anders werkt het detectiesysteem niet, minstens anderhalve meter. Dat wij dat moeten is gedragsmanipulatie, als later controlemiddel als wij een chip hebben genomen.
   De mondkapjes zijn ook gedragsmanipulaties, ze herinneren ons eraan hoe erg het virus wel niet is en dat je moet vrezen voor je leven / Het is ook een herinnering aan het feit dat je niets te vertellen hebt en zoals Rutte al zei :”Je bek moet houden .”
   We kunnen dit alleen doorbreken als we MASSAAL in opstand komen: de horeca massaal de restaurants en café ’s open , dan is het niet te handhaven. De medici,en iedereen in de zorg het werk neerleggen en massaal de straat op, dan is het niet te handhaven. Maar dan moet wel iedereen het doen.
   Een miljoen mensen in Berlijn , wordt nauwelijks uitgezonden, ook de speech van Robert Kennedy niet en er wordt gelogen over het aantal mensen op de been.
   Als echt iedereen die getroffen wordt door deze maatregelen de maatregelen naast zich neerleggen dus gewoon restaurants, kerken open, geen muilkorf om, geen anderhalve meter , dan is het niet te handhaven. Maar ja, men kijkt npo ,leest de krant en denkt dan dat ze de waarheid horen. Dat zijn de slapende schapen. Probeer die maar eens uit de droom te helpen.
   Zelf pleeg ik verzet door geen anderhalve meter aan te houden, geen muilkorf te dragen, vriendelijkheid in deze angstterreur, en het financieel steunen van Viruswaarheid, en Jensen.

   Like

 8. Like

 9. Mensen,wij kunnen dit alleen stoppen als wij ALLEMAAL opstaan en er tegen in gaan! De regering heeft mensen en bedrijven omgekocht om de corona angst er in te houden zodat wij naar het vaccin verlangen! Dat vaccin is dodelijk maakt vrouwen onvruchtbaar en veranderd je dna!! De tests zijn al een deel van het vaccin! Die hoeft niet tot aan het hersenvlies! Kan ook via wangslijm. Alle regeringsleiders wereldwijd zitten in een clubje wat gesponsord wordt door Bill Gates. Zij willen met z’n allen de wereldbevolking terug brengen van 17 miljard naar 500 miljoen. Eerst de oudjes opruimen zodat de pensioenpot inhoud naar de uitbuiters gaat. Daarna de jonge kinderen vaccineren om voortplanting tegen te gaan.
  Doe jullie onderzoek! Niet op Google want die hebben veel dingen verwijderd. Ga naar Telegram. Zoek naar Gesara(chat groep) en kijk op YouTube naar QNEWS OFFICIAL!! DOE ONDERZOEK!! DESNOODS VIA DUCKDUCKGO!! In geen geval het vaccin nemen en bescherm ook je medemens hier tegen.
  Sta allemaal massaal op en gooi winkels en horeca open.WEL MASSAAL DOEN!

  Like

 10. Ik ben blij te merken dat steeds meer mensen wakker worden. En het klopt: de enige manier om ons te verzetten is als wij massaal niet meewerken aan alle beperkende maatregelen. Dus inderdaad, gewoon alle winkels open, geen mondkapje dragen, geen 1,5 m afstand houden, gewoon op bezoek gaan etc. etc. Als het hele volk van Nederland hier niet aan meewerkt, kan de regering daar niets tegen beginnen. Hun plannen werken alleen als iedereen zich laat bang maken en gaat gehoorzamen. Ze kunnen moeilijk het hele volk van Nederland, 17 miljoen mensen, oppakken! Maar het probleem is helaas dat de meeste mensen zich wel bang laten maken, de leugens geloven en braaf gehoorzamen…. Ik hoop dat nog meer artsen en verpleegkundigen massaal protesteren. Hopelijk dringt het dan door.

  Like

 11. En weer wordt eens te meer bewezen hoe de berichtgeving van de NPO in elkaar steekt .
  Volgens hun berichtgeving is 3/4 van de Nederlandse bevolking voor een vaccinatie bewijs die je toegang geeft tot de mooie dingen in de samenleving.
  Aan het onderzoek deden 1600 mensen mee ,dus 1200 mensen in heel Nederland vinden dit en gelijk wordt dat gezien als driekwart van de bevolking staat daar achter .
  Wat weer een verkeerde voorstelling van zaken .
  Ook sbs loopt te vertellen dat 75% van de bevolking dit wil ,allemaal gebaseerd op een onderzoek onder 1600 mensen!!!

  Like

 12. Ik ben ook niet voor vaccineren, maar laten we wel kritisch blijven als we een artikel lezen. In het artikel wordt t.a.v. de drukte op de ic’s gesteld: “het is nu niet anders als voorheen”. Ja, maar onze bewegingsvrijheid is met de maatregelen wél anders dan voorheen!! Het feit dat, volgens het artikel, de bevolking is gegroeid en de ziekenhuisbedden in enkele jaren tijd zijn gehalveerd (dus niet van het een op het andere jaar) vormt hier geen verklaring voor. Begin 2019 telde Nederland een kleine 17,4 miljoen inwoners en in 2020 een ruime 17,4 miljoen inwoners. Daar staat tegenover dat Nederland, zonder opschaling, momenteel 1150 ic-bedden beschikbaar heeft. Of dit in verhouding tot elkaar disproportioneel is, hangt af van het antwoord op de vraag wáárom dit nu (in tegenstelling tot voorgaande jaren) als disproportioneel wordt ervaren (dit zijn twee verschillende dingen). Het tweede deel van het voorgaande is relatief eenvoudig te beantwoorden: omdat er zélfs met alle maatregelen (lockdown) nog steeds zoveel coronapatiënten moeten worden opgenomen dat de ic’s vol liggen. Dit kan wellicht een zelfde beeld geven als voorgaande jaren met de griep, maar de omstandigheden waardoor dit beeld is ontstaan zijn totaal anders: zeer ingrijpende maatregelen nu – geen maatregelen toen. Mocht men wel het vergelijk willen treffen met de griep, dan twee kritische vragen: waar zijn al die grieppatiënten dit jaar gebleven? en als de ziekenhuizen zelfs mét een griepvaccin (maar zonder de huidige maatregelen) vol lagen met grieppatiënten, is dit dan niet juist een argument om wél te vaccineren?

  Like

 13. Alles begint bij de basis van dit hele corona gebeuren bij 1 persoon namelijk Bill Gates hij heeft namelijk in 2015!! al in een interview/film gehad over EEN virus of een variant ervan wereldwijd en tevens de oplossing hiervoor…..wereldwijde vaccinatie…(denk wel erbij hij zei dit in 2015!!) dit is geen nepnieuws omdat Bill Gates dit zelf zegt in de Camera verder heeft hij in een ander interview gezegd dat van elk verkocht vaccin van 1 dollar, hij er 20 dollar aan verdiend. dit is allemaal terug te vinden op internet, en wij hier maar rollebollen over het wellus/nietus en echt nieuws en nepnieuws…… …….. en Bill Gates die word alleen maar lachend rijker van het gekibbebis van ons.

  Like

 14. Kijk naar het volgende filmpje. Hier wordt exact uitgelegd wat er echt aan de hand is en hopelijk komt er dus een enorme wereldwijde rechtszaak aan waarin alle leugenaars terecht zullen staan.

  Fuellmich – Misdaad tegen de menselijkheid :

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: