Nadat in de testrondes van diverse Coronavaccins reeds mensen stierven, en in Israël reeds een 75-jarige man dood neerviel na het krijgen van het vaccin, sijpelen steeds meer berichten door van nog meer sterfgevallen. Het gaat dan weliswaar om oudere mensen, die sowiso een verzwakt immuunsysteem hebben of onderliggende aandoeningen. Maar bedenk dat deze mensen slechts de eerste dosis van twee dosissen ontvingen. Wat zal er gebeuren wanneer de reeds gevaccineerde ouderen dosis 2 krijgen? 

Zoals we in ons vorig artikel berichtten, zijn reeds duizenden gevaccineerden in de VS danig ziek geworden, dat ze niet meer in staat waren normaal te functioneren en te werken. Een deel daarvan moest met ernstige bijwerkingsverschijnselen in het ziekenhuis opgenomen worden.

In de testfase van verschillende vaccins zijn wereldwijd reeds mensen overleden. Uiteraard wordt een verband met het vaccin steeds weggewuifd.

Op 29 december overleed een man uit Beet She’an, Israël, twee uur nadat hij het Pfizer-vaccin had gekregen. Nu blijkt dat nog iemand uit Jeruzalem ook is overleden aan het vaccin. Het gaat om een 88-jarige man met diverse onderliggende aandoeningen, die direct na het vaccin in elkaar zakte en overleed. Hij werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar het kon niet meer baten.

Tevens is reeds in Zwitserland een eerste slachtoffer gevallen. Een vrij gezonde man in een verzorgingstehuis overleed enkele dagen na zijn coronaprik. Volgens plaatselijke media gaat het om een oude man die in een verzorgingshuis woonde en die over het algemeen fysiek gezond was. Hij was dement en kon niet tegen griepprikken. Hij werd op kerstavond ingeënt zonder raadpleging van zijn huisarts. De man overleed 5 dagen later, nadat hij vanaf 26 december over pijnen had geklaagd en zijn bloeddruk was afgenomen, aldus lokale media.

Wellicht zijn er reeds meer sterfgevallen dan tot nog toe bekend, maar worden die steeds als ‘geen verband hebbend met het vaccin’ afgedaan, waardoor hier niet steeds over bericht wordt in de media. “Hun tijd was gekomen,” zullen ze dan zeggen.

Bron: Ninefornews.nl