Professor Luc Montagnier – Nobelprijs Geneeskunde 2008 – herhaalt en bevestigt zijn bezorgdheden die hij op 17 april 2020 op Cnews heeft geuit: “SARS-CoV-2 werd door de mens gefabriceerd”. Het virus zou in een Chinees (of Amerikaans) laboratorium zijn gemaakt op basis van het bestaande HIV-virus. Er heeft volgens Luc Montagnier een manipulatie op het coronavirus plaatsgevonden. Bovenop het klassieke coronavirus werden er HIV-sequenties toegevoegd. Luc Montagnier zegt: “Het is niet natuurlijk, het is professioneel werk van een moleculair bioloog. Welk doel? Eén van mijn hypotheses is, dat ze een AIDS-vaccin wilden maken”.

“Met mijn collega hebben we de beschrijving van het genoom van dit RNA-virus onder de loep genomen”, legt Luc Montagnier uit. Anderen hadden dit spoor ook al verkend: “Indiase onderzoekers hadden al geprobeerd de resultaten van analyses te publiceren waaruit bleek dat dit genoom sequenties bevatte van een ander virus, namelijk het HIV-virus, maar ze waren verplicht om het artikel in te trekken, de druk was te groot”.

Over de corona-vaccins zegt Montagnier:

“De corona-vaccins staan niet op punt, zijn onvoldoende getest en vormen een groot gezondheidsrisico voor de mens die hier als proefkonijn dient. Er moeten geen doden vallen omwille van een vaccin. Het toedienen van deze vaccins is totaal onethisch. Men riskeert de hele oudere generatie te verliezen”.

Volgens Luc Montagnier zouden de mRNA COVID-19-vaccins kankerverwekkend zijn:

“Men speelt hier leerling-tovenaar en dreigt de komende generaties over een periode van een eeuw te vergiftigen. Men kent de precieze gevolgen van de de mRNA COVID-19-vaccins totaal niet”.

Montagnier herinnert eraan, dat er ook therapieën zijn en ontwikkeld moeten worden om de ziekte te genezen. Hij is stomverbaasd over de bizarre beslissingen die tijdens de coronacrisis zijn genomen door niet-specialisten en onwetende politici. Hij zegt: “Politici zijn geen dokters en hebben geen kennis van zaken, maar toch sluiten ze de mensen op!” Hij spaart ook ‘weldoeners’ zoals Bill Gates en co, die de menselijke gezondheid trachten te monopoliseren, niet: “Ze willen waarschijnlijk goed doen, maar ze halen grote domheden uit!”

Professor Montagnier vreest represailles voor zijn beweringen die in tegenspraak zijn met de bizarre plannen van de Franse staat.

Bron: FranceSoir (via KAV)

Advertentie