plandemie

Een dokter verlamd, en weer enkele doden na coronavaccin Pfizer

In Mexico is een jonge dokter bijna geheel verlamd door een ontsteking aan de hersenen en het ruggenmerg, in Portugal overleed een verpleegster en in Noorwegen enkele ouderen in een tehuis; allemaal na het ontvangen van het coronavaccin van Pfizer. En we zijn nog maar 6 januari, en dit was nog maar de eerste dosis van één vaccin. Men moet nog beginnen met de vaccins van Moderna en AstraZeneca (twee farmagiganten berucht om hun vele schandalen en rechtszaken). Uiteraard hoort u in onze reguliere media hier (bijna) niets over.

In Mexico hebben gezondheidsautoriteiten een onderzoek ingesteld nadat een jonge dokter bijna geheel verlamd werd kort na het ontvangen van het Covid-19-vaccin van Pfizer. Haar familie vroeg dat er meer onderzoek zou gedaan worden.

Karla Cecilia Perez werd verlamd aan armen en benen enkele uren nadat ze het Pfizer/BioNTech vaccin ontving op 30 december, en ze werd onmiddellijk naar de IC afgevoerd van het ziekenhuis in Coahuila. Ze had ook moeilijkheden met praten. Ze ervoer een aantal stuiptrekkingen, en kreeg ook huiduitslag, algemene zwakheid en ademhalingsmoeilijkheden, allemaal binnen het halfuur na het ontvangen van het coronavaccin. Ze kreeg de diagnose van encephalomyelitis (ontsteking aan de hersenen en het ruggenmerg).

Noorwegen

Het Medisch Agentschap van Noorwegen heeft aangekondigd dat twee bewoners van een verzorgingstehuis overleden dagen nadat ze hun Pfizer-vaccin ontvingen, en dat een onderzoek is ingesteld. “We moeten nagaan of het vaccin de doodsoorzaak is, of het een toeval is dat gebeurde kort na de vaccinatie”, zei Medisch Directeur Steiner Madsen.

Portugal

En in Portugal overleed op nieuwjaarsdag een chirurgisch assistente in Porto, Portugal, die in “perfecte gezondheid” was toen ze het Pfizer-vaccin kreeg.

Sonia Avecedo, 41 en moeder van twee kinderen, werkte als chirurgisch assistente in het Instituto Portugues de Oncologia (IPO) in Porto. Ze was één van de 538 gezondheidsmedewerkers die de eerste dosis van het vaccin kregen afgelopen woensdag. Avecedo had op oudejaarsavond nog een diner met haar familie, en werd de volgende morgen dood teruggevonden in bed.

Haar dochter Vania Figueredo zei tegen de krant Correio da Manha: “We weten niet wat er is gebeurd. Het gebeurde allemaal zo snel en we hebben er geen verklaring voor. Ik merkte niets vreemds aan mijn moeder. Het ging goed met haar. Ze zei alleen dat de plek waar het coronavaccin was toegediend pijn deed, maar dat is normaal.”

Bronnen: RT (1) (2) (3); NineforNews

2 reacties

  1. Als telkens beperkte groepen in een samenleving ingeënt worden dan valt het aantal slachtoffers relatief mee. Las ergens dat 3 op de 1000 mensen eraan sterven. Als in een stad slechts 500 worden ingeënt zijn dat 1 à 2 doden. Dat kunnen ze makkelijk aan kant schuiven als niet-systematisch maar als ze alle 50.000 inwoners van een kleine stad inenten, zijn dat er 150 die de pijp aan Maarten geven. In dat geval kan oorzaak en gevolg niet meer ontkend worden. Deze eenvoudige wiskunde is in de regionen van Moderna en Pfizer welbekend. De kans op blijvende ziektes die veel lichaamsgeluk vernietigen zal waarschijnlijk 10x hoger liggen maar daarvoor is oorzaak en gevolg veel moeilijker aan te tonen, want hoe bewijs je dat je, toen je de prik kreeg, kerngeond was. Rechters zijn meestal taalkundig getalenteerd, maar van statistiek hebben ze minder kaas geget. Het is de oude tegenstelling van alpha en bèta wetenschappen. Om kort te gaan worden we er ingeluisd.

    Het Boek der Waarheid zegt dat wie de Antichristelijke heerschappij slaafs volgt uiteindelijk in het kamp van Gods vijand belandt. Het verstandelijk denken en echte keuzes maken is wat ons tot mens maakt. Het geloof is vooreerst gebaseerd op een inzicht, zij het niet zonder hulp van Gods genade, en pas daarna volgt de toewijding. Christus kwam daarom over als een gewoon mens en het waren zijn wonderen die Hem differentieerden. De Antichrist echter imponeert door zijn bovennatuurlijke charmante verschijning die de mensen in een betoverende trance brengt. Een trance is een dissociatief verschijnsel waardoor iemand een ander bewustzijnsniveau krijgt waardoor het persoonlijk identiteitsgevoel vermindert, juist tegengesteld aan wat God van en voor ons wil. Degenen die, gebaseerd op grote angst, het redelijk denken opzij schuiven, hebben zichzelf tot slaaf gereduceerd. Waar de angst regeert bieden opleiding, cultuur, geloof en intelligentie geen tegenwicht en is men aan de (af)goden overgeleverd. Wie slaafs de inentingen accepteert terwijl de feiten op straat liggen bevindt zich op een gevaarlijk pad. Paus Johannes-Paulus II had een profetisch getuigenis toen hij op de drempel van het millennium iedereen aanspoorde om geen angst te hebben. De heerser dezer eeuw doen er nu alles aan om onze angsten aan te wakkeren wel wetende dat dit het instrument is om ieder naar hun hand te zetten.

    Like

  2. Jullie hebben haar naam verkeerd gespeld. Het is Sonia Avecedo en niet Azevedo.
    Wel belangrijk als mensen andere bronnen willen vinden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: