De lijst met mensen die iets overhouden of sterven aan het coronavaccin blijft natuurlijk aangroeien. Uiteraard is de echte lijst veel langer, maar komen veel gevallen niet naar buiten. Enkele gevallen werden bijvoorbeeld via de sociale netwerksite Facebook gevonden, en niet via de ‘officiële’ media. Er zijn wellicht reeds veel meer slachtoffers, die onder de radar blijven. 

Op 5 januari overleed een 56-jarige verloskundige uit de Amerikaanse staat Florida twee weken nadat hij het coronavaccin van Pfizer had ontvangen. Gregory Michael, een verloskundige van het Mount Sinai Medical Center in Miami Beach kreeg drie dagen na de vaccinatie een groot aantal petechiën (rode of paarse puntvormige huidbloedingen) op zijn handen en voeten, waarna hij naar het spoed ging. Daar constateerden ze dat hij geen bloedplaatjes meer in zijn bloed had (normaal 150.000 tot 450.000 per liter bloed). De man werd nog opgenomen op de intensieve zorgen, maar overleed na twee weken ten gevolge van een hersenbloeding – als gevolg van het tekort aan bloedplaatjes. Het was zijn vrouw die het bericht van zijn overlijden op Facebook plaatste.

In Kroatië overleed een 82-jarige bedlegerige vrouw met astma ten gevolge van een hartaanval daags nadat ze het coronavaccin kreeg toegediend. De Minister van Volksgezondheid Vili Bereen beweerde dat het overlijden geen verband had met het zopas toegediende vaccin.

In Israël werd dan weer gemeld dat een 23-jarige man een zeldzame ontsteking kreeg waarbij onder andere de hartfunctie ernstig verstoord raakt, kort nadat hij het coronavaccin van Pfizer ontving.

In een rusthuis in Auburn in de staat New York, waar voorheen 0 coronadoden waren, stierven begin deze maand op korte tijd 24 mensen nadat ze gevaccineerd werden. Het officiële verhaal luidt dat ze besmet werden met corona…

Ook in Noorwegen werd in de media bericht dat een rusthuisbewoner vrij snel stierf nadat die de prik had gekregen. Hetzelfde verhaal in IJsland: er werd melding gemaakt van drie rusthuisbewoners die, vrij snel nadat ze de prik hadden gekregen, stierven.

En in de VS raakte via Facebook bekend dat een gezonde vrouw van middelbare leeftijd in het ziekenhuis belandde met stuiptrekkingen in haar benen, kort nadat ze het coronavaccin van Pfizer had ontvangen.

Haar zoon Brant Griner schreef:

“Moeder wordt elke dag slechter, en we hebben nog steeds geen antwoorden van dokters over hoe dit op te lossen. Alstublieft, bid voor haar; ik kan het niet verdragen mijn moeder op die manier te zien; ik zou willen wenen, wetende dat ik niets kan doen om haar te helpen. Alstublieft, neem het covid-19 vaccn niet. Ik voeg hier een 3de video bij die ze mij juist zond.”

Bron: Ninefornews; Infowars