New World Order

Trump is naar Mar-a-lago vertrokken; Biden heeft eed afgelegd als 46ste President van de VS

Deze middag heeft (intussen ex-) President Trump het Witte Huis in Washington verlaten. Joe Biden heeft inmiddels de eed afgelegd als de 46ste President van de VS. Er is helemaal niks gebeurd, geen arrestaties, geen Martial Law, niks… nada. Al die speculaties bleken vals alarm te zijn. De voorzegging aan de voorganger Charles Turner afgelopen zomer, dat de termijn van Trump “gelimiteerd” is, en dat dit volgens Gods plan “zo moet zijn”, bleek dan toch waar te zijn.

Enkele dagen geleden schreven/speculeerden we hier, op basis van een aantal bronnen, dat door een eventuele verrassende wending Trump alsnog zou ingehuldigd kunnen worden voor een tweede termijn. Daar is niks van in huis gekomen. Trump heeft netjes het Witte Huis verlaten, en is met het presidentieel vliegtuig Air Force One richting Florida vertrokken, om zijn intrek te nemen in zijn landgoed in Mar-a-lago.

Alles verliep gesmeerd, en de extreemlinkse pro-abortus (hij keurt abortus tot aan de geboorte goed!) Democraat Joe Biden heeft reeds de eed afgelegd als de 46ste President van de VS.

Biden heeft gezworen om een zéér links beleid te voeren en de ‘Grote Reset’ ook naar Amerika te brengen, en alles wat Trump heeft verwezenlijk, ongedaan te maken middels “executive orders“. Dat zal de finale instorting van de VS betekenen.

Biden wil FEMA inschakelen om overal in de VS vaccinatiecentra op de bouwen, om de bevolking massaal in te spuiten met het coronavaccin. FEMA zal dus toch niet “vriend” van de bevolking zijn. Verder wil hij een strenge lockdown en belooft hij een enorm steunpakket, met als gevolg dat de dollar waardeloos zal worden. Dat zal de finale instorting van de VS betekenen.

Het establishment lijkt aan de winnende kant. Amerika gaat zeer donkere dagen tegemoet. Velen zijn teleurgesteld in Trump. Hij heeft Snowden noch Assange ‘een presidentieel pardon verleend’, hij heeft de “Swamp” niet drooggelegd, geen arrestaties, enz. enz. Trump was ook maar een mens. En dit toont dat onze enige hoop op Jezus Christus moet gericht zijn.

Wat Amerika vandaag overkwam, overkwam de Katholieke Kerk reeds in 2013, met de installatie van de globalistische kardinaal Jorge Bergoglio in het Vaticaan, en de vlucht van Benedictus naar Castel Gandolfo.

God zal ter zijner tijd wel ingrijpen, als alles verloren schijnt.

1 reactie

  1. Op deze website staan artikelen van Hubert Luns waaronder eentje over Donald Trump, waarin een goddelijke ingeving staat vermeld, die als volgt gaat: “Helaas, het volk heeft zijn presidentschap veracht. Het volk is verdeeld en niet teruggekeerd [van zijn verkeerde paden]. In hun harten leefde slechts heer Mammon en heer Welvaart. Nu het minder gaat valt men terug op wat geen hout snijdt. Het ging goed, beter, best. Toch bleven ze met modder smijten, riep hun mond om recht in eigen buik [abortus]. Waar 8 jaar konden zijn gepland heeft de engel [die over Amerika waakt] genoeg gezien. Inderdaad, YHWH trekt zijn hand terug. Verblinding is over de wereld gekomen. Men gelooft nu elke leugen [die ons door de media en de politiek wordt verkocht].”

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: