plandemie

In China worden reeds anale uitstrijkjes genomen om te testen op Covid (een luchtwegaandoening)

In China is men sinds kort een vrij vernederende manier van testen voor Covid begonnen: het anaal testen. Deze test (voor een luchtwegvirus nota bene) zou accurater zijn…

Sinds 17 januari werden reeds meer dan 3 miljoen inwoners van Peking getest op Covid. Personen uit bepaalde ‘besmettingshaarden’ worden nu ook gedwongen onderworpen aan anale tests. Een zeer groot wattenstaafje moet zo’n 3 tot 5 cm in de anus gebracht worden, een paar keer rondgedraaid worden en vervolgens naar het lab worden gezonden.

Li Tongzeng van het You’an Ziekenhuis in Peking zei dat sporen van het coronavirus langer detecteerbaar blijven in de anus of in de stoelgang dan in de keel- en neusholte.

“We vonden dat sommige asymptomatische patiënten (dus: personen die helemaal NIET ziek zijn) snel lijken te herstellen. Het is mogelijk dat er na drie tot vijf dagen geen spoor van het virus in de keelholte meer is. Maar het virus blijft langer aanwezig in de stalen genomen van de darmstreek en de stoelgang, in vergelijking met deze genomen van de ademhalingsstreek. Indien we anale uitstrijkjes nemen voor het testen op nucleïnezuren (aanwezigheid van RNA), zou het de detectiegraad van patiënten verhogen, en de kans van een gemiste diagnose verkleinen.”

En mensen die kerngezond zijn en geen enkel ziektesymptoom hebben, maar toch “besmet” werden bevonden, moeten uiteraard verplicht in quarantaine.

De wereld is een compleet gekkenhuis geworden!

Bron: Daily Mail

2 reacties

  1. We hebben miljoenen virussen in ons lichaam ! Nu ineens testen voor een virus dat niet op de a lijst hoort ?!
    Kan je nagaan hoe angst het verstand blokkeert.

    Like

  2. Tony Fauci, de paus van besmettelijjke ziektes in de VS, heeft op 11 okt. tijdens een publieke spreekbeurt gezegd dat bij ademhalingziektes een besmetting die niet tot ziekteverschijnselen leidt (asymptomatisch) het virus slechts in uitzonderlijke gevallen kan worden doorgegeven en aldus kunnen gezonde mensen nooit aanleiding zijn voor een epidemie t.a.v. ademhalingsziektes. Griep en Covid en Sars vallen in die categorie. Het is je reinste kwakzalverij die ons wordt opgedrongen, of het nu om anaal testen gaat of de CPR. Kwakzalverij valt onder het strafrecht.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: