Natuurrampen

Een koudegolf met strenge vorst voor Europa én Noord-Amerika tegelijk

Na de Plotse Stratosferische Opwarming (SSW) in het begin van januari 2021, en de verzwakking van de Poolwervel (Polar Vortex), zullen de komende weken zowel Noord-Amerika als het grootste deel van Europa een significante koudegolf kennen met strenge vorst en sneeuw. Deze koudegolf kan zeker drie weken aanhouden. Heel de VS zal vriestemperaturen kennen, tot zelfs in Hawaii. 

Het zogenaamde ‘Beast from the East‘ (Beest uit het Oosten) zal extreme koude voortstuwen richting onze contreien, en ook wat sneeuw brengen in het westen en het zuiden, zo zei Marko Korosec van Severe Weather Europe.

In Nederland verwacht men dit weekend een sneeuwstorm, waarna de temperaturen de hele week onder het vriespunt blijven met donderdagnacht mogelijk zelfs minima van -16°C. Ook in België (en dan vooral Vlaanderen) worden koude temperaturen, sneeuwval en ijsdagen verwacht. Minima schommelen tijdens de week rond de -10°C. Overdag wordt het niet warmer dan -1°C. Donderdag – en vrijdagnacht kan het in de Kempen -15°C  worden.

Toch wel opvallend: ook in de de VS verwachten ze tegelijkertijd een koudegolf. In sommige gebieden zal het zelfs zo koud worden dat kokend water in een ogenblik zal bevriezen als men het door het raam gooit, en dat er bevriezing (van perifere lichaamsdelen) kan optreden. Dat zijn Siberische toestanden. Elke staat, inclusief Hawaii zal vriestemperaturen kennen. In Wisconsin zal het zondag al -30°C worden. In bepaalde gebieden (oa Wisconsin en het Midden-Westen) zullen de temperaturen zakken tot onder de -10°C en gevoelstemperaturen tot -35°C.

Afbeelding

Bron: Watchers.news; Endtimeheadlines

6 reacties

 1. Wat ik raar vind is dat Biden ,USA, meerdere keren heeft gezegd dat het een koude winter gaat worden,is hij een helderziende? Onrechtmatig verkozen….,wanneer de elite iets zegt dat het ook gebeurd?? Zoals ook het virus voorspeld werd door Gates en dat er een uitbraak gaat komen die erger is en de aandacht wel zal krijgen met een lach op zijn gezicht???
  Ik kan maar een ding zeggen en dat is, keer terug naar God,toon berouw en maak je huis(ziel) in orde ,want de tijd is bijna daar ,de duivel is op zijn scherpst omdat hij weet dat zijn tijd bijna om is! Onderzoek jezelf en verbeter je,neem de 10 geboden erbij en kijk of je ze naleeft, zoniet….begin eraan. Nu kan het nog,het is nog niet te laat!

  Like

 2. In het noorden van China zijn nu temperaturen van min 50 graden celcius, wat in 50 jaar niet eerder werd gezien. Er is dus wat aan de hand. Opwarming van de aarde, omdat ik een paar extra winden laat? Wie dat gelooft, gelooft alles.

  Like

 3. Hierbij wil ik de lezers van het BDW nog wijzen op het volgende: in boodschap 1232 (vr. 3 okt. 2014) vermeld Jezus dat de Waarschuwing zal komen na de 2 volgende gebeurtenissen:

  1) De wereldwijde vaccinatie (2021, momenteel al in uitvoer).
  2) Wekenlange stormen in veel landen. (dit zouden de in dit artikel geschetste sneeuwstormen kunnen zijn)!
  Uit een eerdere boodschap blijkt dat:
  3) de Paus (B16) Rome zal verlaten voor de Waarschuwing.(Misschien voor een dodelijke Corona variant of een oproer).

  4) Tevens heeft een van de zieneressen van Garabandal gezegd dat de Waarschuwing zal komen in een periode tussen 8 Maart tot 16 Mei op de feestdag van een jonge martelaar.

  Dus dit zijn al 4 herkenbare tekens voor de Waarschuwing uit!
  Misschien komt dus de Waarschuwing zeer spoedig in de komende 3 maanden!

  Like

  1. Geachte lezers van het BDW,
   Nu dit weer: in Dubai is gisteren een waarneming gedaan van twee objecten, manen of planetoiden , in de lucht.
   Men weet niet wat het is, het zouden ook hologrammen kunnen zijn. Mensen in Dubai filmen de twee objecten.
   Hiervan is onder deze link melding gedaan, ook op YouTube bevinden zich al twee filmpjes.
   https://www.intellihub.com/alert-massive-moons-or-planetoid-like-objects-filmed-in-the-dubai-sky-from-many-angles-locations/

   Het kan een hoax zijn, maar indien dit echt is, kan het dan niet te maken hebben met de 2 meteorieten die zouden botsen kort voor de Waarschuwing?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: