Natuurrampen

Kouderecords verbrijzeld in Canada

De poolwervel blijft sinds afgelopen zondag bijtende koude brengen naar de Canadese Prairies in Manitoba, Saskatchewan en Alberta. Volgens Environment Canada werden 22 kouderecords verbrijzeld in drie provincies, terwijl de Noordwestelijke Territoria de koudste temperatuur in vier jaar noteerden met -51,9°C.

Zondag werd de koudste temperatuur opgemeten in Uranium City, waar het kwik zakte tot -48,9°C, waarbij het vorige kouderecord van -40°C in 2019, werd verbrijzeld.

In Alberta werd de koudste temperatuur gemeten in Fort Chipewyan, waar het -47,3°C werd, en het vorige record van -45,6°C uit 1936, werd verbroken.

In Manitoba, in Roblin, werd een nieuw record van -42°C gemeten, waarbij het vorige record van -40,6°C in 1972, eveneens werd verbroken.

En in heel Canada werd de koudste temperatuur sinds 2017 opgemeten: -51,9°C in de Noordelijke Territoria. In 2017 werd het algemene kouderecord opgemeten sinds het begin van de metingen: toen werd het -54,7°C.

Bron: Watchers.news

1 reactie

  1. Het Boek der Waarheid zegt dat God zich in deze tijd manifesteert door middel van de ontregeling van de natuur, zodanig dat tenslotte ook de God-loochenaars hierin Gods hand gaan herkennen. Daar is nu nog geen sprake van. Dit zijn zogezegd de vingeroefeningen voor later. De gelovigen, echter, zien Gods hand reeds in een vroeg stadium. Daarom is het opportuun dat deze website dit soort berichten plaatst. Het is trouwens ook een steeds weerkerend Bijbels thema, vooral in het Oude Testament (geenszins verouderd).

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: