New World Order

Israëlische regering zal namen en persoonlijke info delen van diegenen die het Covid-vaccin weigeren

Foto: Pixabay (publiek domein).

Israël heeft een wet goedgekeurd die toelaat dat de overheid gegevens van personen die het coronavaccin niet genomen hebben, deelt met andere autoriteiten. De wet is er om vaccinatie “aan te moedigen.” Israël werkt ook al met ‘groene vaccinatiepaspoorten’ zodat gevaccineerden weer toegang kunnen krijgen tot bepaalde gebouwen of evenementen. Israël was ook het land met één van de meest strenge lockdowns.

Het Parlement in Israël, de Knesset, zei dat de informatie zal overgedragen worden naar lokale autoriteiten.

“Een orgaan dat de bevoegdheid krijgt van de directeur-generaal van het Ministerie van Gezondheid, zal de namen, ID-nummers, adressen en telefoonnumers ontvangen van burgers die kunnen gevaccineerd worden, maar dat nog niet gedaan hebben.”

De toelating om zo’n informatie te ontvangen reikt tot de ‘lokale autoriteiten, tot de directeur-generaal van het Ministerie van Onderwijs en de leden binnen het Ministerie van Werk, Sociale Zaken en Sociale Diensten.

Haim Katz, voorzitter van het Werk, Welvaart & Gezondheidscomité, zei:

“De vaccinaties zijn een must, en deze wet is bedoeld om het aantal inentingen te doen toenemen onder diegenen die de indruk hebben dat ze niet hoeven gevaccineerd te worden.”

De Joden die dachten dat Israël de veelbelovende veilige heilstaat was, zijn eraan voor de moeite: het is onder Netanyahu een keiharde NWO-dictatuur geworden.

Bron: LifeSiteNews

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: