Foto: Wikimedia commons

In Elbert County, Georgia, in de VS, staan de zogenaamde ‘Georgia Guidestones‘: granieten stenen tafels met een soort 10 “geboden” voor een “tijdperk van rede”. De stenen tafels zijn er gezet door een groepje rijke elites in 1980. De opdrachtgever voor de constructie “R.C. Christian”, waarvan op de stenen staat dat dit een pseudoniem is, vertegenwoordigde namelijk een zogenaamde “kleine groep van loyale Amerikanen”. Dit is géén “complottheorie”, maar is openlijk op internet (waaronder wikipedia) te vinden. 

We focussen ons op drie punten van de 10:

1: “Hou de mensheid onder de 500.000.000 in eeuwige balans met de natuur”

2: “Leid voortplanting wijselijk – geschiktheid en diversiteit verbeterend”

10: “Wees geen kanker op deze aarde – laat plaats voor natuur”

Het is al langer dat men beweert dat er “teveel” mensen zijn op deze planeet, en dat dit slecht zou zijn voor het klimaat. Er worden reeds 50 miljoen abortussen per jaar uitgevoerd. Maar toch blijft de wereldbevolking groeien, maar minder snel (met 50 miljoen mensen per jaar minder). Maar om aan de 500 miljoen te geraken, moeten er echt wel heel veel mensen dood. Infowarsvoorman Alex Jones deed reeds in 2007 in zijn film “Endgame – Blueprint for Global Enslavement” uit de doeken hoe de elites willen regeren over een wereld met een zwaar uitgedunde wereldbevolking.

Bill Gates vertelde in een TED talk in 2010 over klimaatopwarming (-hoax) door CO2 en zei toen dat om CO2 uitstoot naar 0 te brengen, we de populatie naar beneden moeten brengen. Dit kon volgens hem door “reproductieve gezondheidszorg” (=abortus en contraceptie), maar ook door nieuwe vaccins. En hier zijn we: in 2021 zijn er nieuwe vaccins die gevaarlijk zijn, almaar meer aan de bevolking zullen opgedrongen worden en een massale sterfte onder de wereldbevolking zullen veroorzaken. Drie wetenschappers, Prof. Dolores Cahill, Dr. Sherri Tenpenny en Judy Mikovits, waarschuwen voor de komende sterftegolf, die zij een ware ‘genocide’ noemen: dat is wanneer iedereen die ingeënt zal zijn, in aanraking zal komen met een wilde gemuteerde variant van het echte virus , waardoor er massale sterfte zal optreden, terwijl dat bij niet-gevaccineerden eerder zal leiden tot lichte ziekteverschijnselen.

De hele wereld is in een satanische massahysterie terecht gekomen, en onze politici en “wetenschappers” zijn collectief bezeten geraakt met de overtuiging dat de Grote Reset van de elites kost wat kost ten uitvoer gebracht moet worden (door middel van voortdurende lockdowns en andere absurde maatregelen), en dat iedereen MOET gevaccineerd worden met een smerig en gevaarlijk vaccin tegen een vrijwel ongevaarlijk (geworden) coronavirus dat ze dan op de koop toe nog losgelaten hebben uit een coronaviruslab in Wuhan.