plandemie

Punten 1,2 en 10 op de Georgia Guidestones worden NU ten uitvoer gebracht

Foto: Wikimedia commons

In Elbert County, Georgia, in de VS, staan de zogenaamde ‘Georgia Guidestones‘: granieten stenen tafels met een soort 10 “geboden” voor een “tijdperk van rede”. De stenen tafels zijn er gezet door een groepje rijke elites in 1980. De opdrachtgever voor de constructie “R.C. Christian”, waarvan op de stenen staat dat dit een pseudoniem is, vertegenwoordigde namelijk een zogenaamde “kleine groep van loyale Amerikanen”. Dit is géén “complottheorie”, maar is openlijk op internet (waaronder wikipedia) te vinden. 

We focussen ons op drie punten van de 10:

1: “Hou de mensheid onder de 500.000.000 in eeuwige balans met de natuur”

2: “Leid voortplanting wijselijk – geschiktheid en diversiteit verbeterend”

10: “Wees geen kanker op deze aarde – laat plaats voor natuur”

Het is al langer dat men beweert dat er “teveel” mensen zijn op deze planeet, en dat dit slecht zou zijn voor het klimaat. Er worden reeds 50 miljoen abortussen per jaar uitgevoerd. Maar toch blijft de wereldbevolking groeien, maar minder snel (met 50 miljoen mensen per jaar minder). Maar om aan de 500 miljoen te geraken, moeten er echt wel heel veel mensen dood. Infowarsvoorman Alex Jones deed reeds in 2007 in zijn film “Endgame – Blueprint for Global Enslavement” uit de doeken hoe de elites willen regeren over een wereld met een zwaar uitgedunde wereldbevolking.

Bill Gates vertelde in een TED talk in 2010 over klimaatopwarming (-hoax) door CO2 en zei toen dat om CO2 uitstoot naar 0 te brengen, we de populatie naar beneden moeten brengen. Dit kon volgens hem door “reproductieve gezondheidszorg” (=abortus en contraceptie), maar ook door nieuwe vaccins. En hier zijn we: in 2021 zijn er nieuwe vaccins die gevaarlijk zijn, almaar meer aan de bevolking zullen opgedrongen worden en een massale sterfte onder de wereldbevolking zullen veroorzaken. Drie wetenschappers, Prof. Dolores Cahill, Dr. Sherri Tenpenny en Judy Mikovits, waarschuwen voor de komende sterftegolf, die zij een ware ‘genocide’ noemen: dat is wanneer iedereen die ingeënt zal zijn, in aanraking zal komen met een wilde gemuteerde variant van het echte virus , waardoor er massale sterfte zal optreden, terwijl dat bij niet-gevaccineerden eerder zal leiden tot lichte ziekteverschijnselen.

De hele wereld is in een satanische massahysterie terecht gekomen, en onze politici en “wetenschappers” zijn collectief bezeten geraakt met de overtuiging dat de Grote Reset van de elites kost wat kost ten uitvoer gebracht moet worden (door middel van voortdurende lockdowns en andere absurde maatregelen), en dat iedereen MOET gevaccineerd worden met een smerig en gevaarlijk vaccin tegen een vrijwel ongevaarlijk (geworden) coronavirus dat ze dan op de koop toe nog losgelaten hebben uit een coronaviruslab in Wuhan.

2 reacties

  1. Symbolisch omvat de val in het paradijs het lichaam van de menselijke collectiviteit, d.w.z. het hele maatschappelijke lichaam. Omdat de manipulatie van dat lichaam – zich uitend in massabegeestering – de grootste trofee van de slang is, zegt men dat het lichaam in de groeve of gevangenis is geraakt. (Klaagl. 4:20) Het scheppingsplan is erop gericht ons daar weer uit te bevrijden, ons te ontdoen van de collectieve traumata en te bevrijden van de macht die ons op de hielen zit. Deze traumata worden geactiveerd door de mensen in een angstpsychose te brengen. En wat werkt er dan beter dan de angst voor een epidemie, want dat is diep in het collectieve onderbewuste verankerd, immers de mensheid is in de geschiedenis regelmatig door verschrikkelijke epidemieën geteisterd geweest, maar dan échte waarbij in het geval van Mexico na aankomst van Hernan Cortez tijdens de eerste golf 50% van de autochtone bevolking is overleden. Petrarch, die de verschrikkingen van de pest beschreef die Europa in de 14e eeuw teisterde, zei dat de toekomstige generaties niet in staat zouden zijn zich een voorstelling te maken van de lege huizen, verlaten steden, het naargeestige platteland, de velden met doden bezaaid, de beklemmende stille eenzaamheid die over de hele wereld scheen te hangen. Petrarch vroeg zich af of het nageslacht in staat zou zijn zulke dingen te geloven als zij, die ze in realiteit hebben gezien, het zelf nauwelijks konden geloven. En wat te denken van de Spaanse Griep die na de Eerste Wereldoorlog veel meer doden heeft veroorzaakt dan alle doden van beide oorlogskampen bij elkaar opgeteld. De pokken is ook zo’n fraaie jongen. Totdat deze medio zeventiger jaren werd uitgeroeid, dankzij het pokkenvaccin, waren in de voorgaande honderd jaar 350 miljoen mensen wereldwijd overleden. Maar nooit heeft iemand het in zijn hoofd gehaald om de (on)sanitaire maatregelen te decreteren die nu van kracht zijn.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: