Israël is kennelijk voorloper/voortrekker geworden in de uitrol van de agenda van de Nieuwe Wereldorde. Sinds Covid is Israël snel afgetakeld richting dictatuur, zoals vele landen overigens. Inmiddels is Israël een dystopische natie geworden, waar niet-gevaccineerden die dus niet beschikken over een groene vaccinatiepas, tweederangsburgers geworden zijn. Men spreekt er van ‘medische apartheid’. Een voorbode voor wat ons te wachten staat. Een overzicht.

Israël is snel vervallen tot een gescheiden cultuur die mensen discrimineert die geen experimentele Covid-19-injecties hebben gekregen, zeggen Israëlische burgers die hulp zoeken op mediaplatforms.

Ilana Rachel Daniel – lid van de Rapeh-partij – zei een video die op 3 maart op BitChute werd gepost:

“Het is hier in Israël erg intens. Ik weet niet hoeveel je ervan ziet. Het is verschrikkelijk. Het is een heel, heel, heel beangstigende situatie. Ze maken dit groene paspoort, waar de helft van de bevolking niet in theaters of winkelcentra of van alles kan komen, tenzij je de vaccinatie hebt genomen. Ze creëren een medische apartheid.

Als onderdeel van een programma genaamd Operation Back to Life, beperkt het “Green Pass” -systeem de toegang tot geregistreerde sportscholen, theaters, hotels, restaurants, universiteiten en middelbare scholen tot houders van een scanbaar vaccinpaspoort.

“Dit is de eerste stap terug naar een bijna normaal leven”, zei de Israëlische minister van Volksgezondheid Yuli Edelstein tijdens een briefing over het programma dat vorige week van start ging. De Israëlische regering heeft op 6 maart een aantal nieuwe regels aangekondigd in een verklaring die gezamenlijk is vrijgegeven door het kabinet van de premier, het ministerie van Volksgezondheid en het ministerie van Transport. Het regeringsdocument is van kracht tot de volgende regeringsevaluatie op 20 maart. Leerlingen in groep 7 tot 10 mochten deze week terugkeren naar de lessen in rechtsgebieden waar 70% van de bevolking ouder dan 50 jaar was ingeënt.

Universiteiten en andere onderwijsinstellingen mochten vanaf zondag alleen voor houders van een groene pas geopend worden ​​voor persoonlijke lessen. Degenen die niet zijn gevaccineerd, mogen alleen online lessen bijwonen. Restaurants moeten gevaccineerde houders van een groene pas het recht geven om binnen te eten, terwijl niet-gevaccineerde mensen alleen buiten mogen eten. Overtreders van het regeringsbevel krijgen een boete van 5000 New Israeli Shekels (NIS), wat neerkomt op ongeveer €1200.

Volgens een BBC-rapport in januari moesten Israëlische studenten een Covid-injectie krijgen om hun eindexamen voor toelatingsexamens op de middelbare school af te leggen. De resultaten van het toelatingsexamen kunnen van invloed zijn op het al dan niet studeren van de universiteit en op hun plaatsing in de verplichte militaire dienst.

Het paspoort wordt, volgens een rapport in de Jerusalem Post, afgegeven door een door de overheid beheerde website die een groen certificaat uitgeeft met een hoogbeveiligde scanbare QR-code via sms, e-mail of gewone postbezorging.

Van mensen in Israël wordt verwacht dat ze hun groene paspoort laten zien om te scannen, samen met persoonlijke identificatie voordat ze geregistreerde bedrijven binnengaan. De regeringsverklaring die zaterdag werd uitgegeven, zei dat het verbod op de toegang van Israëli’s door de lucht naar het land is geannuleerd (landovergangen blijven op hun plaats), waardoor Israëlische burgers en permanente inwoners Israël kunnen binnenkomen.

“Degenen die houder zijn van vaccinatie- of herstelcertificaten zullen Israël vrijelijk kunnen verlaten”, voegt de verklaring eraan toe. Eerder deze maand vertelde Edelstein het publiek dat “vaccins niet verplicht zullen zijn, maar iedereen die een vaccinatiecertificaat vervalst, de gevangenis in gaat.

De Israëlische minister van Volksgezondheid heeft ook gezegd dat werkgevers binnenkort hun personeel moeten laten vaccineren of elke 48 uur een coronavirus-test moeten ondergaan.

Israëls injectieprogramma voor Covid-19 was de snelste ter wereld: 10% van de bevolking ontving tussen 19 december en eind 2020 experimentele vaccins en 50% van de negen miljoen inwoners van het land had op 26 februari ten minste één Covid-injectie gekregen, volgens een verklaring van minister van Volksgezondheid Edelstein.

Ik was het met mijn vriend, Pfizer-voorzitter en CEO Albert Bourla, overeengekomen dat we verzending na verzending zouden brengen en de vaccinatie van de 16-plussers in Israël in maart zouden voltooien”, tweette de Israëlische premier Benjamin Netanyahu op 10 januari.  Bourla en Netanyahu zijn dus blijkbaar ‘goede vrienden’?

Op 24 februari keurde het Israëlische parlement een wet goed waardoor de regering de namen, adressen en telefoonnummers van mensen die geen Covid-injectie hadden gekregen, mag delen met andere autoriteiten van de Ministeries van Onderwijs en Welzijn.

Ilana Rachel Daniel zei tevens:

“Ze laten mensen een enkelbandje dragen, een veiligheidsarmband als ze terugkomen van een reis. Het is absoluut krankzinnig.”

Mensen krijgen elektronische veiligheids-armbanden aangeboden, vergelijkbaar met die gedragen door gevangenen, om hun verblijfplaats te verifiëren, nadat ze buiten Israël zijn gereisd, in plaats van gedwongen te worden gehuisvest in quarantainevoorzieningen, meldde The Jerusalem Post op 25 februari.

We noemen het een‘ vrijheidsarmband ’omdat we niemand opsluiten, maar hen de kans geven om naar huis te gaan”, zegt Ordan Trabelsi, president en CEO van SuperCom, het bedrijf achter het bewakingssysteem.

Daniel voegde er nog aan toe:

“Ze censureren ons en vallen ons aan, en ze staan ​​geen enkele media toe. Niets. Ze hebben de medische vergunning van het hoofd van de partij afgenomen.”

Bron: LifeSiteNews