plandemie

Corona-injectiecampagne krijgt wereldwijd klappen

Wereldwijd worden voornamelijk de injecties van AstraZeneca meer en meer geschuwd. Verschillende landen in Europa, waaronder Denemarken, Zweden,… Nu raakte ook bekend dat zelfs Frankrijk, Italië en Duitsland stoppen met het injecteren van de “coronavaccins” van AstraZeneca. Dit omdat er reeds een aantal doden vielen direct na vaccinatie en dit in de openbaarheid is gekomen. Nog steeds wordt in onze media (in Nederland en België) gezegd dat “er geen verband” is en dat de injecties veilig zouden zijn, of dat de “voordelen” zouden opwegen tegenover de “nadelen”.  Wel zijn er berichten dat steeds meer mensen door dit nieuws gaan twijfelen en hun afspraak voor vaccinatie annuleren.

Noorwegen

In Noorwegen is gisteren een verpleegster overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding. De vrouw van onder de vijftig kreeg een week eerder een injectie van het AstraZeneca-vaccin. Het Noorse geneesmiddelenbureau onderzoekt ook hier of er “een oorzakelijk verband” is. Het is het tweede sterfgeval in enkele dagen tijd. Vrijdag was een 30-jarige verpleegster al overleden. Zij had de injectie tien dagen eerder gekregen.

De Noorse gezondheidsdiensten lieten dit weekend weten dat nog twee andere verpleegsters in het ziekenhuis opgenomen moesten worden omwille van trombocytopenie (abnormaal laag aantal bloedplaatjes), bloedingen en bloedproppen. Beiden hadden kort daarvoor een eerste dosis van het AstraZeneca-vaccin toegediend gekregen. Hun toestand is stabiel.

Italië

Het gerecht in de Noord-Italiaanse regio Piëmonte heeft 393.600 doses van het Oxford/AstraZeneca-vaccin in beslag genomen na de dood van een man (57) die enkele uren na injectie stierf. Dat schrijft persbureau Reuters. Lokale autoriteiten schortten gisteren al het gebruik van de lading op, nadat een muziekleraar (57) enkele uren na toediening ziek was geworden en was overleden.

Bron: Reuters/HLN

5 reacties

 1. Goed nieuws dat dit naar buiten komt. Wij bidden elke dag het Kroontje van het Kostbaar Bloed en de beloften van Jezus aan hen die met liefde de Rozenkrans van het Kostbaar Bloed bidden zijn de volgende :

  1.Ik beloof allen tegen duivelse aanvallen te beschermen, die met volle toewijding de Rozenkrans van het Kostbaar Bloed bidden.
  2. Ik zal hun 5 zintuigen beschermen.
  3. Ik zal hen tegen een plotselinge en onvoorziene dood bewaren.
  4. Twaalf uren voor hun dood zal Ik hen met Mijn Kostbaar Bloed te drinken geven en Mijn Heilig Lichaam toedienen.
  5 . Vierentwintig uur voor hun dood zal Ik hen Mijn 5 Wonden tonen,zodat zij een diep berouw en een volledig besef van hun zonden krijgen
  . 6 Ieder die hiermee een noveen houdt,zal datgene waarnaar hij verlangt, gegeven worden. Ik zal daardoor grote wonderen verrichten.
  7. Daardoor zal Ik veel geheime systemen vernietigen en in Mijn barmhartigheid vele zielen van het kwade bevrijden.
  8. Ik zal daardoor vele zielen uit het vagevuur verlossen.
  9 Ik zal degenen die Mijn Kostbaar Bloed door deze Rozenkrans vereren,op Mijn weg leiden en Mijn Weg doen inzien.
  10. Ik zal hen genadig zijn,die met Mijn heilige Wonden en Mijn Kostbaar Bloed medelijden hebben.
  11. Aan degenen die dit gebed steeds iemand anders leert, wordt een aflaat van 4 jaar verleend.

  Met name punt 7 over het vernietigen van geheime systemen, is voor deze toestand heel belangrijk. Ik heb het gevoel dat het werkt.
  Kijk wat er nu naar buiten komt: de shit van Astra Zeneca, het afschuwelijke geweld door de politie naar vredelievende demonstranten op het Malieveld ! Dat komt nu pas naar buiten, terwijl het al zo was vanaf 21 juni 2020.

  Laten we ook de Rozenkrans niet vergeten ! Het is ons enigste wapen.

  Like

  1. Wat een mooie getuigenis Marrie, ik doe ook altijd al deze gebeden bidden, en vrijdags altijd de Kruisweggebeden, en meer gebeden. Laten we in gebed verbonden blijven! Amen!!!

   Like

 2. Her wordt TIJD dat alle vaccinaties worden stil gelegd. Deze doden met Astrazeneca die deze symptomen kregen na vaccinatie is ook bij een genycoloog uit Amerika die een vaccin had gekregen van Pfizer. 12 dgn later overleden en was daarvoor kerngezond en slechts 54 jaar. Had na twee dagen te lage witte bloedcellen ten gevolge van het vaccin. Dit is een moordspuit en zal uitmondde op een genocide op wereld schaal. Nu zijn er al meer gestorven met het vaccin dan door het virus!!! Word wakker iedereen!!!!

  Like

 3. Voor degenen die het niet kennen :
  Op de grote kralen : Eeuwige Vader, ik offer U op door het Onbevlekt Hart van Maria, het Bloed van Jezus Christus , voor de heiliging van de priesters, voor de bekering van de zondaars, voor de stervenden en voor de zielen in het vagevuur.
  Op de kleine kralen: Laat Uw Kostbaar Bloed neerdalen over mij o Jezus, om mij te versterken en om de duivel te verslaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: