In 2017 publiceerde het Johns Hopkins Center for Health Security, hetzelfde instituut achter Event 201 dat precies twee jaar later zou plaatsvinden in samenwerking met onder andere de Bill & Melinda Gates Foundation en het World Economic Forum, een scenario voor een pandemie in de toekomst. Echter, heel dit scenario kan men – net zoals Event 201 – terugbrengen naar de Covid-19-crisis die begon in 2020, want er zijn heel wat rake overeenkomsten met de werkelijkheid. De werkelijke tijdlijn is dus 2020-2023.

‘SPARS-Cov’ versus ‘SARS-Cov-2’

Het begint met een uitbraak van een soort coronavirus in de VS, met mensen die teruggereisd zijn uit Azië. De CDC noemt het virus SPARS-Cov.

Dit is bijna identiek aan het Covid-19-virus dat ook wel SARS-Cov-2 wordt genoemd, en dat eveneens uit Azië (China) afkomstig is.

Te hoog voorspeld sterftepercentage

De CDC voorspelde in de simulatie een sterftepercentage van 4,7%, wat later moest bijgesteld worden naar 0,6%. Dit gebeurde eveneens met Covid-19.

‘Asymptomatische verspreiders’

Vervolgens wordt in de simulatie hetzelfde verhaaltje gebruikt als bij Covid-19: er is een extra lange incubatieperiode, waardoor geïnfecteerde mensen reeds een week voordat ze symptomen beginnen te vertonen, het virus kunnen verspreiden: de zogenaamde “asymptomatische verspreiders”.

‘Kalocivir’ versus ‘Remdisivir’

Dan wordt een nieuw experimenteel middel vernoemd dat kan worden gebruikt om de ziekte te bestrijden: Kalocivir. Dit kreeg van de bevoegde autoriteiten (FDA) een noodgoedkeuring.

Dit lijkt qua naamgeving zeer sterk op Remdisivir, het experimenteel middel dat onder andere aan President Trump werd toegediend toen hij Covid-19 zou hebben gehad.

Vaccin met zware bijwerkingen

Dan begint men met de ontwikkeling van een vaccin. In de simulatie is dat op basis van een eerder ontwikkeld GMI-vaccin voor dieren in Azië. Dat vaccin heeft echter nogal wat zorgwekkende bijwerkingen, inclusief gezwollen benen, ernstige gewrichtspijnen en encephalitis, dat kan leiden tot stuiptrekkingen en de dood. Dieren (die in de simulatie het vaccin kregen) die zo’n bijwerkingen kregen, werden direct gedood, en dieren werden een jaar na vaccinatie geslacht zodat lange-termijneffecten niet gekend waren. In de VS begon men met de ontwikkeling van een vaccin voor mensen, gebaseerd op dit dierenvaccin, omdat er geen alternatief was. Het vaccin in de simulatie heet Corovax.

Bij Covid-19 is het wat anders gegaan, maar ook hier moest men een nieuw vaccin ontwikkelen, op basis van eerder ontwikkelde vaccins tegen o.a. SARS en MERS, welke echter nooit goedgekeurd geraakten.

De bijwerkingen van dat dierenvaccin komen ook voor bij de vaccins tegen Covid-19. Groot verschil hier is dat de vaccins tegen Covid-19 nooit op dieren werden getest. (Er moet toch érgens een verschil zijn tussen de simulatie en het echte scenario, anders zou dat teveel opvallen).

Natuurlijke geneeswijzen: look en vitaminen

In de simulatie wordt ook gesproken over individuen (voornamelijk mensen uit geïsoleerde indianengemeenschappen) die het experimenteel geneesmiddel Kalocivir niet vertrouwen, en beroep doen op het gebruik van look en vitaminen om de ziekte te bestrijden.

Ook bij Covid-19 werd onder andere aangeraden om natuurlijke methoden zoals gefermenteerde look, vitamine C en D en andere natuurlijke middelen die het afweersysteem ondersteunen, in te nemen.

Bekende personen die ingezet worden om het vaccin te promoten

In de simulatie wordt onder andere een populaire hiphop-ster met de naam BZee ingezet, om het vaccin te promoten. BZee doet denken aan JayZ.

Ook bij de promotie van het Covid-19-vaccin werden bekende personen zoals tv-persoonlijkheden en acteurs ingeschakeld om het vaccin te promoten.

Vaccin 9 maanden na de ‘uitbraak’

In de simulatie komt het vaccin in juli 2026, minder dan één jaar na de “uitbraak” van ‘SPARS-Cov’, in oktober 2025: tijdspanne voor de ontwikkeling van het vaccin is 9 maanden.

In het echte scenario kwamen de vaccins er eveneens minder dan één jaar na de “uitbraak” van ‘SARS-Cov-2’, in maart 2020. In december 2020 waren in de VS de eerste vaccins van Pfizer reeds beschikbaar: tijdspanne voor de ontwikkeling van het vaccin is eveneens 9 maanden.

Prioriteitsgroepen voor de vaccins

De vaccins in de simulatie worden uiteindelijk toegediend aan de hele bevolking. Ook de Covid-19-vaccins zullen aan de hele bevolking worden toegediend.

De prioriteitsgroepen voor de vaccins in de simulatie zijn kinderen van 1-18 jaar, dan de adolescenten met ademhalingsproblemen (onderliggende aandoeningen) en zwangere vrouwen. In de simulatie klagen de zorgmedewerkers dat zij niet eerst aan de beurt komen, waarna ook zij als één van de eersten (na de andere prioriteitsgroepen) het vaccin zullen krijgen.

Bij de Covid-19-vaccins waren de prioriteitsgroepen de ouderen en bejaarden, vervolgens de zorgmedewerkers, ziekenhuispersoneel, dan de mensen met onderliggende aandoeningen. Ook zwangere vrouwen worden aangeraden de injectie te nemen. En in het najaar zal men beginnen met het injecteren van de schoolgaande kinderen (Prioriteit is hier dus min of meer het omgekeerde van in de simulatie).

Stroomuitval in de VS

In de simulatie is er in juli 2026, een week voordat de vaccinatiecampagne van start zou gaan, een wijdverspreide stroomuitval in verschillende staten ten gevolge van een incident aan de Grand Coulee Dam. De stroom was na een dag hersteld, maar er waren nog wekenlang problemen.

Opvallend: in februari 2021, een kleine twee maanden nadat de vaccinatiecampagne voor covid-19 van start was gegaan, was er een grote dagenlange stroomuitval in Texas ten gevolge van overbelasting van het net door de extreme koude en falende infrastructuur (voornamelijk bij ‘hernieuwbare energiebronnen’ zoals windmolens die vastvroren en ondergesneeuwde zonnepanelen).

Opkomst van antivaccinatiegroepen

In hoofdstuk 13 van het simulatiedocument wordt gesproken over de opkomst van antivaccinatiegroepen tegen het coronavaccin Corvax. In de simulatie beginnen de antivaccinatiegroepen bij het begin van de vaccinatiecampagne berichten te verspreiden dat het vaccin niet grondig getest werd en dat de bijwerkingen op lange termijn niet gekend zijn.

Dit is precies wat er ook is gebeurd bij de Covid-19-vaccinatie. Deze website is daar een voorbeeld van.

Religieuze leiders roepen op tot vaccinatie

De moslims waren in de simulatie zeer sceptisch over dit vaccin, maar de overheid zorgde ervoor dat een bekende imam uit Washington de moslims in de VS trachtte te overtuigen om het vaccin te nemen.

Bij Covid-19-vaccinatie zien we precies hetzelfde: religieuze leiders roepen de gelovigen op om het vaccin te nemen, zoals bijvoorbeeld bisschop Johan Bonny in België.

Oud-president VS promoot en neemt vaccin

Tevens werd in de simulatie de vaccinatie van (de fictieve) Amerikaanse oud-president ‘Bennet’ op tv uitgezonden.

En jawel hoor. Oud-presidenten Obama, Bush, Clinton en Carter hebben in een video daterend van maart 2021 de gewone burgers verteld waarom ze zich lieten vaccineren, waarbij een foto werd getoond van hun zogenaamde vaccinatie tegen Covid-19.

Bepaalde landen verkiezen ander vaccin

In de simulatie is er een land dat het Amerikaans vaccin niet vertrouwt, vanwege de potentiële gevaarlijke bijwerkingen, en liever wat langer wacht op een alternatief vaccin.

In het echte scenario zijn hier heel wat gelijkaardige voorbeelden. India bijvoorbeeld, heeft in februari het Pfizer-vaccin afgewezen (het geneesmiddelenagentschap van India beval de vaccins niet aan) vanwege bijwerkingen waar nog onderzoek naar werd gedaan, en omdat Pfizer geen veiligheidsstudie in India wilde doen. India heeft dan onlangs het Sputnik V-vaccin van Rusland geïmporteerd en goedgekeurd voor noodgebruik.

De vaccinletsels beginnen zichtbaar te worden

In hoofdstuk 17 wordt ‘Vaccine Injury’ besproken. Tegen mei 2027, dus 19 maanden na het begin van de SPARS-pandemie, en 10 maanden na het begin van de vaccinatiecampagne, beginnen er meldingen te komen van ouders die kinderen hebben die dezelfde symptomen krijgen als de dieren die het GMI-vaccin kregen en zware bijwerkingen ontwikkelden.

In het bijzonder wordt mentale vertraging (in de ontwikkeling) bij kinderen genoemd, ten gevolge van een ontsteking aan de hersenen.

Aan het eind van 2027 – dus vanaf ca. 15 maanden na het begin van de vaccinatie, begonnen nieuwe berichten van neurologische aandoeningen naar buiten te komen. Nadat de gevaccineerden bijna één jaar lang geen bijwerkingen vertoonden, begonnen verschillende gevaccineerden symptomen te krijgen, zoals een vertroebeld zicht, hoofdpijnen en een verdoofd gevoel in de extremiteiten.

Samenzweringstheorieën

In het laatste hoofdstuk over de ‘nasleep’ wordt nog vermeld dat tijdens de ‘pandemie’ samenzweringstheorieën de ronde deden op sociale media, die suggereerden dat het virus opzettelijk gecreëerd en geïntroduceerd werd in de samenleving door geneesmiddelenfabrikanten, of dat het ontsnapt was uit een labo dat in het geheim biowapens aan het testen was.

Bij Covid-19 is het officiële verhaal dat het virus afkomstig zou zijn van een dode vleermuis op een exotische vleesmarkt in Wuhan. Het meer waarschijnlijke verhaal (de zogenaamde ‘samenzweringstheorie’ of beter de samenzweringswaarheid) is dat het virus afkomstig (losgelaten) is uit het Wuhan Institute of Virology, dat zich heeft gespecialiseerd in coronavirussen.

Het hele document kunt u hier lezen en downloaden:

Overgenomen van onze zusterwebsite Wereldwijdevaccinatie.info