plandemie

Kind van 2 jaar sterft tijdens klinische test vaccin Pfizer voor kinderen

Zoals we weten zijn de overheden van plan om in het najaar ook kinderen te beginnen inspuiten met het covid-vaccin. Farmagiganten Pfizer en Moderna zijn nu reeds klinische ‘tests’ aan het doen op kinderen, die door hun ouders bij die bedrijven werden ‘aangeboden’. Bij de klinische tests van Pfizer is reeds een kind van twee jaar gestorven.

In de VS is een kind van twee jaar oud overleden zes dagen nadat het de tweede injectie had ontvangen van het experimentele Covid-19-vaccin, zo staat in een rapport van VAERS te lezen (de Amerikaanse variant van EudraVigilance). Het meisje had reeds een ernstige reactie ontwikkeld op de eerste dosis, want het kind werd kort na de eerste injectie naar het ziekenhuis gebracht. Het kind lag sinds 14 februari in het ziekenhuis; op 25 februari kreeg ze – ondanks haar zieke toestand – haar tweede injectie. Vijf dagen later ontwikkelde ze opnieuw een ernstige reactie, en nog eens twee dagen later overleed het kind.

Dit is triestig, maar de ouders zijn hiervoor mede verantwoordelijk; omdat ze hun kinderen als proefkonijn aanboden, en wellicht in ruil hiervoor een som geld krijgen.

De huidige klinische proeven omvatten een groep van 10.000 kinderen van 5 tot 11 jaar en een groep van 10.000 kinderen (baby’s) vanaf 6 maanden. Deze klinische tests zijn reeds sinds maart bezig, met de verwachting dat de injectie spoedig “autorisatie” zal krijgen om toegediend te worden aan kinderen en baby’s.

Moderna is gelijkaardige klinische tests aan het voeren, en noemt het KidCOVE. Ook Johnson & Johnson en AstraZeneca zijn tests op kinderen aan het doen.

Bron: Naturalnews

4 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: