De globalisten zijn druk bezig met de voorbereidingen van de Grote Reset. Binnenkort gaan ze cyberaanvallen op grote financiële instellingen simuleren. Het World Economic Forum (WEF), de Russische overheid en een aantal grote banken voeren begin juli een simulatie uit van een ‘cyberpandemie die het hele systeem kan uitschakelen’.

Het project heet Cyber Polygon 2021 en is in februari aangekondigd door de Russische staatsbank Sberbank. Op de website wordt gewaarschuwd dat ‘één kwetsbare schakel genoeg is om het hele systeem lam te leggen’.

Vorig jaar deden de Russische premier Michail Misjoestin, WEF-oprichter Klaus Schwab, de Britse oud-premier Tony Blair en nog zo’n 20 andere leden van de politieke elite mee aan Cyber Polygon 2020. Het evenement werd gepresenteerd door onder andere Stéphane Duguin, directeur van het CyberPeace Institute, dat gefinancierd wordt door Microsoft en Facebook.

De Grote Reset kan pas plaatsvinden nadat het huidige systeem volledig is ingestort. Cyber Polygon doet erg denken aan Event 201, een simulatie van een verwoestende coronapandemie die enkele maanden voor de corona-uitbraak werd uitgevoerd onder auspiciën van onder meer het WEF en Bill Gates.

Het is belangrijk om op te merken dat het WEF nu samenwerkt met Rusland; wat een aanwijzing levert dat Rusland mee in het Grote Reset complot zit. Het Sputnik V vaccin is trouwens óók een adenovirusvectorvaccin; net zoals dat van AstraZeneca, en heeft dus potentieel dezelfde langetermijngevolgen: uitroeiing van de bevolking. Moskou is trouwens één van de zwaarst gesurveilleerde steden in Rusland; met gezichtsherkenningscamera’s incluis.

Sommigen vragen zich dan ook af of Cyber Polygon een voorbode is voor wat er misschien komen gaat. “Het is geen toeval dat de globalisten dit soort simulaties uitvoeren die aansluiten op hun radicale doelen gericht op het transformeren van het openbare leven,” schrijven journalisten Johnny Vedmore en Whitney Webb voor Unlimited Hangout.

“Sommigen zullen zeggen dat een ‘cyberpandemie’ een onvermijdelijk gevolg is van de snel ontwikkelende hi-techwereld waarin we elven, maar het is billijk om erop te wijzen dat 2021 het jaar is dat velen hebben aangewezen als het jaar voor de financiële vernietiging van grote instellingen, dat zal leiden tot nieuwe economische systemen die zich op één lijn stellen met de Grote Reset.”

“De onvermijdelijke instorting van het globale banksysteem, resulterend van de ongeziene corruptie en fraude die decennia lang welig heeft getierd, zal waarschijnlijk uitgevoerd worden doorheen een gecontroleerde instorting, één die de rijke bankiers en elites zoals diegenen die deelnamen aan Cyber Polygon, zou in staat stellen om hun verantwoordelijkheid voor hun economische plundering en criminele activiteiten te ontlopen”, zo schreef Unlimited Hangout.

De kans is groot dat nadat ze deze zomer hun simulaties hebben uitgevoerd; er enkele maanden later dan de zogenaamde “echte” grote cyberaanval komt op Westerse financiële instellingen, waarbij een gefabriceerde financiële crisis niet uitgesloten is.

Wellicht zal dit dan aangewend worden als voorwendsel om de overschakeling te maken naar een systeem van cryptovaluta. In China is men bezig met de digitale Yuan, in Rusland met de digitale Ruble, en in Europa met de digitale Euro. Drie dagen geleden kondigde de VS aan dat ze pilootprojecten beginnen voor de ontwikkeling van een digitale dollar.

Voordat deze systemen met cryptovaluta – die werken met blockchain zoals Bitcoin, maar waarbij de burger iedere vorm van financiële privacy verliest – kunnen ingevoerd worden, moeten de oude systemen eerst ten gronde gericht worden. Dat kan door hyperinflatie, waardoor cash waardeloos wordt, en het platleggen (en omgooien) van banken via een zogenaamde ‘cyberaanval’.

Vergelijk het met de torens van het World Trade Center (Wereldhandelscentrum): die moesten eerst met de grond gelijk gemaakt worden vooraleer er een nieuwe kon gezet worden. Ze hebben daar de harde middelen voor gebruikt en niets of niemand ontzien; en nu zal hetzelfde gebeuren voor het globale financiële systeem (maar dan niet letterlijk door het platgooien van gebouwen). 9/11 was een soort voorafbeelding van wat nu komen gaat.

Bron: Infowars via Ninefornews