Het begint erop te lijken dat de farmagiganten de ingrediënten van de vaccins verzwijgen. Zogezegd zit er niet zo veel in hun vaccins, zelfs heel wat minder stoffen dan in de gewone vaccins (zoals: geen aluminium en formaldehyde). Maar schijn bedriegt. Verschillende personen uit Italië (en elders in de wereld) die het Pfizer-vaccin hebben ontvangen, merkten dat de injectieplaats magnetisch geworden is.

De video’s kunt u hier bekijken. Uiteraard worden de beweringen en de vele foto’s en video’s van mensen die tonen dat hun injectieplaats magnetisch is, en die op internet circuleren, door vele ‘factcheckers’ op erg weinig overtuigende wijze afgedaan als nonsens, door uiteraard feiten met leugens en dwaze samenzweringstheorieën te vermengen: “Neen, covid-19-vaccins bevatten geen magnetische microchips.” Dat is inderdaad juist. Maar ze bevatten misschien wél magnetiet (dat dan niet vermeld staat op de ingrediëntenlijst).

Toeval of niet, in 2014 werd een wetenschappelijke studie gepubliceerd over het gebruik van magnetiet (Fe3O4) als drager van DNA in DNA-vaccins. mRNA-vaccins zijn hier zeer gelijkaardig, want mRNA is eveneens een genetische code. De twee mRNA-vaccins die momenteel worden toegediend zijn die van Pfizer en Moderna.

Dit is het ‘abstact’ van het artikel op PubMed, met als titel: Superparamagnetic nanoparticle delivery of DNA vaccine” (Superparagmanetische nanopartikel aflevering van DNA-vaccin)

De efficiëntie van afgifte van DNA-vaccins is vaak relatief laag in vergelijking met eiwitvaccins. Het gebruik van superparamagnetische ijzeroxide-nanodeeltjes (SPION’s) om genen af ​​te leveren via magnetofectie is veelbelovend voor het verbeteren van de efficiëntie van genafgifte, zowel in vitro als in vivo. In het bijzonder kan de duur van gentransfectie, in het bijzonder voor in vitro toepassing, significant worden verminderd door magnetofectie in vergelijking met de tijd die nodig is om hoge gentransfectie te bereiken met standaardprotocollen. SPION’s die stabiel zijn gemaakt in fysiologische omstandigheden kunnen worden gebruikt als zowel therapeutische als diagnostische middelen vanwege hun unieke magnetische eigenschappen. Waardevolle kenmerken van ijzeroxide-nanodeeltjes in biotoepassingen zijn onder meer een strikte controle over hun grootteverdeling, magnetische eigenschappen van deze deeltjes en het vermogen om bepaalde biomoleculen naar specifieke doelen te dragen. De internalisatie en halfwaardetijd van de deeltjes in het lichaam zijn afhankelijk van de synthesemethode. Er zijn talloze synthesemethoden gebruikt om magnetische nanodeeltjes te produceren voor biotoepassingen met verschillende afmetingen en oppervlakteladingen. De meest gebruikelijke methode voor het synthetiseren van magnetiet Fe3O4-deeltjes van nanometergrootte in oplossing is door chemische coprecipitatie van ijzerzouten. De coprecipitatiemethode is een effectieve techniek voor het bereiden van stabiele waterige dispersies van ijzeroxide nanodeeltjes. We beschrijven de productie van Fe3O4-gebaseerde SPION’s met hoge magnetisatiewaarden (70 emu / g) onder 15 kOe van het aangelegde magnetische veld bij kamertemperatuur, met 0,01 emu / g remanentie via een coprecipitatiemethode in aanwezigheid van trinatriumcitraat als stabilisator. […]

Als Pfizer er SPION’s in heeft gestopt, maar niet vermeldt op hun lijst met ingrediënten. Wat hebben ze er dan nog allemaal in gestopt? En als er SPION’s worden gebruikt, die feitelijk worden toegepast bij gentransfectie, wie zegt er dat men dan toch niet aan uw DNA wil prutsen?

Wie denkt dat die farmagiganten, die een regelrechte criminele reputatie hebben en de afgelopen jaren tal van rechtszaken aan hun been kregen en boetes moesten betalen, heel erg te vertrouwen zijn als zij ons iets vertellen over een experimenteel vaccin, dan mogen wij heel erg sceptisch zijn.