plandemie

Directeur-generaal WHO: Toekomstig virus, dodelijker dan Covid-19, zal nieuwe pandemie veroorzaken

“Een virus dat besmettelijker en dodelijker is dan Covid-19 zal de wereld in de volgende pandemie leiden,” zo zei de directeur-generaal van de WHO, Tedros Adhanom Gebreyesus de jaarlijkse VN-top met de ministers van volksgezondheid van diens 194 lidstaten maandag 24 mei. Hij sprak over een “evolutionaire zekerheid”.

“Vergis u niet, dit zal niet de laatste keer zijn dat de wereld de dreiging van een pandemie ziet. Het is een evolutionaire zekerheid dat er een ander virus zal zijn, met het potentieel om besmettelijker en dodelijker te zijn dan deze”, aldus Ghebreyesus.

Over Covid-19 zei hij nog dat de “varianten constant veranderen” en dat toekomstige varianten “onze middelen ineffectief zouden kunnen doen worden, en ons terug naar de beginsituatie kunnen brengen.”

Bron: RT

2 reacties

  1. Let OP !!… ruwe kinine, doodt alle virussen, plus maakt ook resistent tegen al deze virussen — zeer veel mensen in Afrika en Azie, blijken nu resistent tegen ondermeer HiV{AiDS} — want ze maken een uiterst primitief_! brouwsel van het schors {=kina`bast} van de Kina`boom -( deze methode ga ik na`bootsen, en het *recept* publiceren, maar “het grote geheim” weet ik dus al ….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: