Het World Economic Forum, met aan het hoofd Klaus Schwab (wiens vader (Eugen Schwab) een Nazi was, die een grote fabriek had en wapens produceerde voor de Nazi Wehrmacht), vormt de drijfveer achter de Grote Reset, dat de vernietiging van de bestaande economie en maatschappij inhoudt, om uiteindelijk een Nieuwe Wereldorde op de richten. In dit artikel een paar foto’s en screenshots, die meer zeggen dan 1000 woorden.

Welke symboliek zit er in het logo van het WEF?

Wie – van diegenen die wij kennen – heeft er banden met het WEF?

De Croo werd in 2013 Vicevoorzitter van de WEF Globale Agendaraad over Veroudering.
De Croo was zelfs “trots” dat hij deelnam aan de lancering van Schwabs laatste boek in januari.

Wat zit er allemaal in de agenda van de Grote Reset?

U kunt zelf de punten verbinden…