De plannen voor de coronapandemie zijn zo’n 10 jaar geleden gemaakt door hele rijke en machtige mensen, die verbonden zijn aan onder andere de Rockefeller Foundation, zei advocaat Reiner Fuellmich dinsdag in Bannon’s War Room. De generale repetitie was Event 201 in oktober 2019, voegde hij toe.

Korte tijd later deed zich inderdaad een ongeluk voor in het laboratorium in Wuhan, maar al snel realiseerde de Chinese overheid zich dat er geen gevaar dreigde. “Als je een zeer gevaarlijk virus wilt creëren, zou het de gastheer niet moeten doden. Zonder de gastheer kan het zich niet verspreiden,” lichtte de advocaat toe. Het incident in het lab heeft volgens hem niets te maken met wat er op dit moment gebeurt.

De globalisten besloten na dit incident om hun agenda uit te rollen. Ze lieten de Duitse viroloog Christian Drosten een PCR-test ontwikkelen. De gezondheidsinstanties zeiden op dat moment nog dat mensen weinig te vrezen hadden en dat het virus niet heel besmettelijk was.

Ondertussen zetten de farmaceuten de WHO onder druk om een internationale gezondheidscrisis af te kondigen. Zodoende konden de coronavaccins noodgoedkeuring krijgen.

Fuellmich benadrukte dat dit niet zijn persoonlijke mening is, maar dat hij zich baseert op interviews die hij heeft gehouden met meer dan 100 wetenschappers, economen, psychiaters, psychologen, advocaten en epidemiologen.

Dit is geen echte pandemie, maar een geplande pandemie,” stelde Fuellmich, die eerder belangrijke rechtszaken won tegen VW en Deutsche Bank. Hij noemt het een “PCR-test-pandemie.”

De rijke en machtige mensen die de ‘pandemie’ jarenlang hebben gepland, kunnen ook worden gelinkt aan BlackRock, de grootste vermogensbeheerder ter wereld, aldus de advocaat. Ze bezitten o.a. Amazon, Deutsche Bank, en andere grote corporaties. “Zij hebben dit minstens 10 jaar lang gepland.”

“Het doel? Geld en controle.”

Fuellmich zei verder dat hij samen met zo’n 100 advocaten rechtszaken heeft aangespannen. Hij voegde daar gelijk aan toe dat veel rechtssystemen corrupt zijn en dat zij – de globalisten – de juiste poppetjes op de juiste plekken hebben neergezet. Hij geeft toe dat rechtssystemen in het geheel niet effectief zijn als je achter grote corporaties aangaat. Hij hoopt een soort ‘coronarechtbank’ te kunnen oprichten, maar wij denken dat dit tevergeefs zal zijn.

Fuellmich ziet wellicht nog niet dat de machtige vrijmetselaarselites vrijwel alle macht in handen hebben en een ene-wereldregering met het Bijbelse Antichrist-systeem van totale controle aan het opzetten zijn.

Bron: Ninefornews

Advertentie