Vorig jaar publiceerden we reeds ons artikel over ‘Survival in uw eigen huis’. Intussen zijn we een tijdje verder, en lijkt dé grote crisis wat uitgesteld. Maar maak u geen illusies. Schwab heeft het reeds aangekondigd, en we mogen dat ook verwachten: er komt een zogenaamde ‘cyberpandemie’ waarbij de covid-crisis als ‘een kleine storing’ zal lijken. Verder wordt er nog een andere en veel dodelijkere ziektepandemie verwacht (het WHO kondigde dat aan bij monde van diens directeur-generaal). Dat wil zeggen dat de volgende crisis – die wellicht al binnen een paar maand voor onze deur kan staan – veel groter zal zijn en iedereen hard zal raken. Dan zal de honger voelbaar worden. Wie nog voorbereidingen moet treffen: het is nu nog het moment.

Recapitulatie

Een basiscriterium is dat men in staat moet trachten te zijn om voor een bepaalde tijd volledig los van het “net” te leven – voor zover dat mogelijk is uiteraard. Dat wil zeggen: proberen niet compleet afhankelijk zijn van alles wat via toevoerleidingen in uw huis komt, en waar u voor betaalt (dat is dus: water, gas en elektriciteit). Dat wil ook zeggen: in staat zijn niet elke dag naar de winkel om brood enz. moeten gaan.

Hieronder een overzichtje van wat men best in huis haalt, en wat nuttig kan zijn in de komende tijd, wanneer hele grote – gefabriceerde – crisissen zullen toeslaan, zodanig dat u niet zoals de rest van de (slapende) bevolking, compleet verrast wordt en onvoorbereid bent. Wie zich heeft voorbereid, zal het een stuk makkelijker hebben. U zult blij zijn dat u zich wat voorbereid hebt, indien het effectief zover is.

1. Verlichting

Mogelijkheden om te verlichten indien de elektriciteit uitvalt.

  • Kaarsen (gewone stompkaarsen, theelichtjes enz.)
  • olielampen/stormlampen (Feuerhand is een zeer goed merk van stormlampen)
  • zaklampen (best met dynamo)
  • LED-verlichting op batterijen

Bij olielampen heb je ook petroleum nodig (verkrijgbaar in Doe-het-zelf-zaken).

Vergeet ook geen aanstekers en lucifers.

2. Verwarming

Indien mogelijk: haal een houtkachel in huis en een voorraad brandhout of briketten. Een andere mogelijkheid is een petroleumkacheltje. Nadeel van een petroleumkachel is dat men specifieke brandstof moet kopen (hout kan men makkelijker bekomen) en dat men de ruimte voldoende moet ventileren omdat de rookgassen in de kamer komen.

Ideaal is om voor een kachel te kiezen waar men ook op kan koken.

Een alternatief om te koken is een kampeergasvuurtje. Een andere mogelijkheid om voedsel op te warmen (vnl. in blik) is via vuurtabletten of een theelichtje (met een houder om een pot op te zetten uiteraard).

Indien geen mogelijkheid tot alternatieve verwarming: zorg voor voldoende dekens etc.

3. Voedsel

Zorg voor wat droog en onbederfelijk voedsel in huis, zoals rijst, pasta,… etc. Ook blikken of conserven. Het voedsel blijft doorgaans vele jaren langer houdbaar dan de aangegeven datum.

Aanbevolen zijn ook NRG-5 noodrantsoenen. Dat zijn doosjes van 500 gram met 9 repen. De repen bestaan uit graan, mout, suiker, plantaardige olie en eiwitten en vitaminen en mineralen. Deze zijn meer dan 10 jaar houdbaar en één persoon kan met een volle doos (25x 500g) een maand verder.

nrg-5-noodrantsoenen-doos-24-stuks-a-500-gram-1117-700x700

Site waar je deze noodrantsoenen kan kopen: http://www.noodzaken.nl/lang-houdbaar-voedsel ;

Wie daar plaats voor heeft kan ook zelf voedsel telen in de tuin. Zaai sla, tomaten, bonen, enz. Sla een voorraadje zaden in om in de toekomst te kunnen blijven plantjes zaaien; ook als de tuincentra gesloten zijn en men geen zaai- of plantgoed kan kopen.

Plant ook kleinfruit, zoals frambozen, bramen, loganbessen of taybessen (hoge opbrengst!), kruisbessen. Wie plaats heeft kan ook een vijgenboom, een appelboom, en ander fruit zetten.

Zorg ook voor een compostvat of composthoop: om je moestuin te bemesten en je afval te verminderen.

Wie dat kan: hou een paar kippen, voor de eieren en om etensresten te ‘recycleren’. Dan is het ook aangewezen om wat graan in te slaan.

In de boodschappen van het Boek der Waarheid zegt de Heer dat hij alles zal vermenigvuldigen (zowel het geteelde voedsel als het voedsel dat men heeft opgeslagen) wanneer dat nodig is, in de tijden van de grote hongersnoden die zullen aanbreken. We moeten dus geen voorraden inslaan “voor jaren” en ons huis onnodig volproppen.

4. Water

Indien mogelijk: vang regenwater op. Sla ook een voorraad drinkwater in. Schaf eventueel een waterfilter aan, om regenwater tot drinkwater te kunnen filteren.

Samengevat

In de profetische boodschappen van het Boek der Waarheid, gegeven aan een Ierse zienster, wordt regelmatig gewaarschuwd voor de komende crisis:

Het verdorven, snode plan nu van deze serpenten, volgelingen van Satan, werd al geruime tijd gesmeed. Een aantal van hun sluwe intriges worden al aan het licht gebracht, maar toch geloven veel mensen dat de wereld gewoon door de zoveelste financiële crisis gaat. Word nu wakker, jullie allen! Kijk om jullie heen en zie het zelf! Houd ermee op om te proberen te suggereren dat de wereld gewoon te kampen heeft met een depressie veroorzaakt door een terugval in de economie! Deze mensen zullen nu ieder van jullie controleren door een wereldmunt en de schuldenlast van jullie land. Geen enkel land zal ontsnappen aan hun klauwen. Neem Mijn Woord alsjeblieft ter harte! Jullie geld zal waardeloos zijn. Jullie toegang tot voedsel en andere noodwendigheden zal enkel mogelijk zijn door het merkteken, de identificatie waarover Ik sprak. Alsjeblieft, aanvaard dit merkteken alsjeblieft niet want dan zullen jullie voor Mij verloren zijn! Dit merkteken zal jullie niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk doden. Blijf buiten dit gezagsgebied! Begin nu met jullie voedselvoorraden, dekens, kaarsen en water te regelen als jullie het ontvangen van het Merkteken, het teken van het Beest, willen vermijden!

(Boodschap van de Heer aan MDM op 17 april 2011)

In een andere boodschap staat er:

Aanvaard het teken, de chip, van het Beest nooit! Bid, bid, bid dat jullie huis de bijzondere zegeningen zal ontvangen om jullie te beschermen tegen het leger, dat zal trachten jullie uit jullie huis te zetten. De handlangers van Satan zijn als mieren. Met het uur vermenigvuldigen zij zich met de duizenden. Jullie, Mijn kinderen, moeten nu bidden en deze reeks gruweldaden bestrijden, die gepland worden door de Nieuwe Wereldorde die al kwijlen bij het vooruitzicht de wereld te beheersen. Voorzie dat jullie gezegende kaarsen in huis hebben! Bevoorraad jullie nu, want deze zullen jullie in het Licht van bescherming houden! Zo jullie geen slaaf van deze afschuwelijke leer willen worden, moeten jullie nu plannen.

Koop gaskookplaten, dekens, gedroogd en ingeblikt voedsel, waterzuiveringstabletten, kaarsen samen met religieuze afbeeldingen om jullie en jullie familie staande te houden tijdens de Grote Kastijding die op de Waarschuwing zal volgen. […] Neem rustig deze waarschuwing ter harte! Want door op voorhand voorbereidingen te treffen,zullen jullie jezelf de vernedering besparen die door de Nieuwe Wereldorde gepland wordt.

(Boodschap van de Heer aan MDM op 8 juli 2011)

Op het moment dat deze boodschappen werden meegedeeld, leken die nog verre toekomstmuziek. Het leek wel sciencefiction… “Zou dat écht allemaal zo erg worden?”… Nu echter, zien we duidelijk dat alles zich vóór onze ogen aan het voltrekken is.

Uiteindelijk moeten we ons voorbereiden op de crisissen die ze gepland hebben, om de Nieuwe Wereldorde in te luiden (de Grote Reset); maar ook op het feit dat wij – als we niet willen meedoen – zullen uitgesloten worden uit de maatschappij.

Als zij, het kwaadaardige wereldsysteem, jullie geld overneemt en jullie onmachtig maakt om het te beroeren zonder dat jullie akkoord gaan met hun voorwaarden, zullen jullie uiteindelijk beseffen dat jullie een alternatieve weg naar geluk nodig hebben. Jullie geld zal waardeloos zijn. Jullie zullen dan moeten spartelen om te overleven. Degenen met overlevingsinstincten zullen dit gemakkelijker vinden dan degenen die zich voor deze tijd nooit hebben moeten krommen om te werken.

(Boodschap van de Heer aan MDM, 30 november 2010)

Lees hier meer over het Zegel van Bescherming ons beloofd doorheen deze profetische boodschappen, zoals ook beloofd door de apostel Johannes in het boek Apocalyps.