De Grote Reset is het eindspel van de vrijmetselaarselites, voor de oprichting van hun Ene-Wereldorde. Er zijn niet-gelovigen of niet-christenen die ook door hebben dat de hele covid-plandemie opgezet werd om de Grote Reset in gang te brengen en de bevolking te beginnen uit te dunnen. En dan heb je ook nog diegenen die protesteren tegen de lockdownmaatregelen en liefst alles weer ‘normaal’ zouden willen zien en verder geen geloof hechten aan zogenaamde ‘complottheorieën’ (in feite: complotfeiten). En dan willen deze mensen de problemen verhelpen op een menselijke manier: door bvb. een politieke partij op te richten of op ander puur menselijk vlak de ‘krachten te bundelen’. Wat mankeert hier?

Talloze mensen zullen de Nieuwe Wereldorde haten, en ze zullen sterven terwijl ze ertegen protesteren.

H.G. Wells, The New World Order, 1939

Diegenen die denken met politieke actie de boel nog te kunnen redden en hun oude leventje terug te kunnen krijgen, zijn eraan voor de moeite. Dan zijn ze blijkbaar vergeten dat de Belgische regering een niet democratisch verkozen minderheidsregering is: dat wil dus zeggen: de partijen die verloren hebben in de verkiezingen besloten om samen een regering te vormen met aan het hoofd iemand verbonden aan het WEF, en de partijen die wonnen, mochten op de oppositiebanken gaan zitten. Democratie? Nul, nada. Dit is pure dictatuur – een staatsgreep. In Nederland hetzelfde. Wie gelooft dat Rutte werkelijk democratisch werd herverkozen, gelooft nog in de Kerstman. Zij doen wat zij willen. Inspraak bevolking = 0,0. Dus een nieuwe politieke partij lanceren? Dat is boter aan de galg smeren. Iedereen die begint in te zien dat alle landen van de wereld overgenomen werden, en dansen naar de pijpen van een kleine elite, moet eigenlijk durven toegeven dat er menselijkerwijze gezien geen oplossing meer is. De dictatuur is begonnen, van Moskou tot Johannesburg, van Berlijn tot New York. Ieder land dat inzet op lockdowns, experimentele (booster-) Covid-vaccins en digitale munt, doet mee met het spel. En dat is wereldwijd. Er is geen ontkomen meer aan. De macht van de vrijmetselarij reikt overal: van in de media tot de politiek, van politie tot justitie. Eén pot nat. Is er toch nog een rechtvaardige rechter, dan wordt die direct vleugellam gemaakt, en kritische dokters of journalisten worden de mond gesnoerd, gesanctioneerd of ontslagen. En is er dan nog een president, bvb. in Afrika, die weigert mee te doen, dan krijgt die plots een “hartstilstand” en wordt die vervangen door een leider die wél danst naar de pijpen van het WEF en consorten. Zo gemakkelijk gaat dat.

Dan heb je nog Donald Trump, waar sommigen nog hun hoop op hebben gevestigd om hen te komen redden van de wereldwijde dictatuur. Maar zelfs hij is er trots op dat hij ‘Warp Speed’ heeft in het leven geroepen om de uitrol van de experimentele Covid-vaccins in de VS te coördineren, en hij pocht dat hijzelf het vaccin heeft genomen en beveelt het aan bij al zijn volgers. “It’s a great vaccine”. Tja…

Lockdownprotesten? Helpt geen zier. Worden letterlijk met de matrak neergeslagen. Geweld en wapens opnemen is zéker geen oplossing (zoals in België met beroepsmilitair Jürgen Conings) want dat speelt hen uiteindelijk in de kaart: rechtvaardiging voor nog méér repressie, controle en dictatuur. Je kunt een dictatuur niet verslaan met eigen wapens.

Het kwaad dat zich nu aan het afspelen is – de inenting van de hele wereldbevolking met een gevaarlijke experimentele injectie, en uitrol van de Grote Reset, is van zo’n omvang dat de meesten het niet kunnen en willen geloven, vooral omdat we de gevolgen ervan niet direct waarnemen. Maar wat ze gepland hebben is buitengewoon diabolisch: het bewijst het bestaan van het pure kwaad – de duivel, het brein achter dit alles. Satan haat God en hij haat de mens, en wil hem liefst naar ziel en lichaam kapot maken.

Er is geen menselijke hoop meer. We kunnen onszelf niet redden uit deze situatie. Enkel God kan ons nog redden/helpen. En daar is bekering voor nodig. Bekering van onze zondige wegen, en veel gebed. Eigenlijk krijgen wij de leiders die wij – als land – verdienen, zowel in wereld als in kerk. En we zouden eigenlijk erger verdienen.

Iedereen wil graag zijn oude leven of zijn vrijheid terug. Sommigen denken dat ze het zullen terugkrijgen door zich te laten inspuiten, anderen door te protesteren. Maar om wat dan te doen? Om weer erop los te kunnen feesten, om braspartijen en drinkgelagen te houden, om onze wereldse plezieren, met al zijn decadentie, na te streven? Om een nog groter tv-scherm te kopen om naar het voetbal of de koers te kunnen kijken? Vrijheid om erop los te leven zoals voorheen? Sex, drugs and rock’n roll?

Ons leven is ons door God gegeven, om God te dienen en uiteindelijk in de Hemel te geraken, niet om met ons lichaam te zondigen en constant Gods geboden te tarten en te leven alsof wij onze eigen goden zijn. Goed eten, reizen, tv-kijken, alcohol en seks: dat is hét leven voor velen. Tijdens de Covid-lockdown vorig jaar, schoot de pornoconsumptie in de Westerse landen door het dak…

God zal de Grote Reset en de crisissen die ermee zullen gepaard gaan, gebruiken om de mensheid te zuiveren. Om te tonen dat wij zonder God niets zijn, en dat ons leven zonder God niets is. Als al die materiële dingen hun glans zullen verliezen doordat ze waardeloos worden (je kunt ze in tijden van hongersnood niet eten, en zonder internet of elektriciteit ben je met je tv-toestel of gametoestel niets), dan zullen de mensen hopelijk tot bezinning komen. De mensen zullen dan misschien gaan beseffen dat die materiële dingen slechts tijdelijk geluk bieden, maar dat ze niet werkelijk gelukkig maken, en dat het ware geluk iets geestelijk is. Het geluk van het geloof in Christus, en de hoop op de volmaakte wereld na dezen, die hij ons heeft beloofd door Zijn Kruisdood.

Wij als gelovigen werden gewaarschuwd (al ruim 10 jaar doorheen de profetische boodschappen van het Boek der Waarheid), en moeten ons voorbereiden, ook om anderen te kunnen helpen die niet voorbereid zijn, en alzo ondertussen hen ook de weg naar Jezus te tonen.

Het is slechts bekering en gebed dat de komende gebeurtenissen kan afzwakken, omdat de macht van Satan, in zijn laatste strijd met God om zielen, door het gebed afgezwakt kan worden. Maar deze gebeurtenissen zullen zich hoe dan ook voltrekken, omdat dit het eindspel is. Het is zo voorzegd en het staat zo in de H. Schrift.