De populatie van Canada, West-Europa en de VS zal sneller decimeren dan op andere continenten, tot de wereld een beheersbaar niveau van 1 miljard overhoudt, waarvan 500 miljoen zal bestaan uit Aziatische rassen, bijzonder geselecteerd omdat zij eeuwenlang gedisciplineerd werden voor het gehoorzamen aan autoriteiten zonder zich vragen te stellen.”

H. G. Wells, The Open Conspiracy – Blueprints for a World Revolution, 1928

Het World Economic Forum publiceerde op Twitter een kaart van Our World in Data met de vaccinatiegraad (minstens 1 Covid-vaccin) in de verschillende landen in de wereld. Opvallend is dat de VS en Canada reeds rond de 50% zitten, West-Europa rond de 35 à 40 %, en het VK reeds rond de 60%. In België is de vaccinatiegraad voor minstens 1 vaccin ook al 61 %, volgens de website covid-vaccinatie.be. In Azië is de vaccinatiegraad zeer laag, met uitzondering van Mongolië, die een zeer laag bevolkingsaantal heeft (ca. 3 miljoen inwoners, bijna 1/4 van het inwoneraantal van België). En van China zijn er zelfs geen gegevens bekend.

We weten dat de vaccinatie (met de mRNA- en virale vectorvaccins die in uw lichaam het spike-eiwit produceren) op termijn schade toebrengt aan de gezondheid, en op termijn kan leiden tot de dood (bijvoorbeeld door ADE in geval van een echte besmetting met een coronavirus). Er wordt daarom gevreesd voor een grote sterftegolf vanaf dit najaar, wanneer het griepseizoen van start gaat (en allerlei andere virussen eveneens meer circuleren). Dit zal uiteraard opnieuw leiden tot algehele lockdown, en het gevolg zal zijn dat men nog méér zal vaccineren (“tegen de varianten”). De vaccins voor 2022 en 2023 zijn reeds besteld! Op 19 mei raakte bekend dat België een contract heeft afgesloten met Pfizer voor nog eens 23 miljoen vaccins voor de “komende twee jaar.”

Het is opvallend dat de landen die een hogere vaccinatiegraad hebben, deze zijn die worden vernoemd in het boek van Wells uit 1928 in verband met depopulatie.

Bron: WEF twitter; De Tijd;