Een team Spaanse onderzoekers en professoren onder leiding van biostatisticus Ricardo Delgado en Dr. José Sevillano heeft het coronavaccin van Pfizer (bekend onder de handelsnaam ‘Comirnaty’) onder de loep genomen. De uitkomsten zijn zorgwekkend. De vaccins blijken toxisch grafeenoxide te bevatten.

De onderzoekers legden de inhoud van het vaccin onder een transmissie-elektronenmicroscoop (TEM). De vaccins bleken voor een groot deel uit grafeenoxide te bestaan, iets dat niet op de ingrediëntenlijst vermeldt staat.

Ze vergeleken de figuur die ze bekwamen met hun microscoop, met een figuur uit de wetenschappelijke literatuur:

RD1 is het coronavaccin van Pfizer.

Dit is wat er op wikipedia staat over grafeenoxide:

Vaccins

Grafeenoxide nanopartikels hebben buitengewone kenmerken voor toediening van medicijnen of vaccin-ontwikkeling, zoals het ultra-grote oppervlak voor hoog-densiteit antigenlading; en het vaccin toonde superieure immunoverbeterende eigenschappen in vitro en in vivo. Het nanoplatform zou gemakkelijk kunnen aangepast worden voor het vervaardigen van mucosale vaccins voor verschillende ademhalingsziekten.

Toxiciteit

Verschillende typische mechanismen die toxiciteit van grafeenoxide nanomaterialen weergeven, werden openbaar gemaakt, zoals fysische vernietiging, oxidatieve stress, DNA schade, inflammatoire respons, apoptose (afsterven van cellen), autofagie, en necrose (afsterven van lichaamsdelen). […] Vele experimenten hebben getoond dat grafeen (oxide) nanomaterialen toxische bijwerkingen hebben in veel biologische toepassingen, maar diepgaande studie van toxiciteitsmechanismen is dringend nodig. Volgens de Amerikaanse FDA bewerken grafeen, grafeenoxide en gereduceerde grafeenoxide toxische effecten zowel in vitro als in vivo. Nanomaterialen uit de grafeen-familie zijn niet goedgekeurd door de FDA voor menselijke consumptie.

Wikipedia

Deze nanodeeltjes grafeen zijn giftig, maken mensen mogelijk magnetisch en veroorzaken bloedstolsels en sterfte. Daarnaast kan grafeenoxide een instorting van het immuunsysteem en vervolgens een cytokinestorm veroorzaken, aldus de groep onderzoekers.

De experts die de analyse hebben uitgevoerd, hebben maandag een voorlopig rapport gepubliceerd over hun bevindingen, dat hier kan worden bekeken. Het rapport is opgesteld door professor Pablo Campra Madrid van de Universiteit van Almeria in Spanje.

“Houd je kinderen, jezelf en je familieleden uit de buurt van dit materiaal,” waarschuwde Delgado. “Laat jezelf onder geen beding inenten met grafeenoxide, want dat is wat er in het vaccin zit.”

Dr. Ruby, die het verslag heeft doorgenomen en vertaald in het Engels, verwees tijdens een interview in de Stew Peters Show naar een studie uit 2016 in het tijdschrift Particle and Fibre Toxicology die duidelijk maakt wat er gebeurt als grafeen, zoals de Spaanse onderzoekers dat in het Pfizer-vaccin aantroffen, terechtkomt in onze cellen.

Het veroorzaakt oxidatieve stress, ontstekingen, cytokinen en vernietigt letterlijk alles in de cel waaronder de mitochondriën. Verder kan het ervoor zorgen dat long-, hart- en hersenweefsel ontstoken raakt.

Bron: Ninefornews (1) (2); Docroid.net