In de Belgische media verschenen vandaag diverse doemberichten over een “nieuwe golf” in het najaar… Men is hiermee de bevolking aan het warm maken voor een nieuwe lockdown. Van Gucht zegt dat de varianten zullen toeslaan bij de niet-gevaccineerden, en vooral in Brussel, omdat daar de 70% vaccinatiegraad nog niet werd behaald.

Uiteraard worden bij voorbaat de niet-gevaccineerden de schuld gegeven van die nieuwe “golf”, terwijl het net een “golf” van de gevaccineerden zal zijn. De leugen zal dan toch wel doorprikt worden. Maar dan zullen die viro-logen, die al heel de tijd logen dat ze zwart zagen, nog meer liegen en zich in bochten wringen om er opnieuw een draai aan te geven… Sowieso zullen de niet-gevaccineerden geviseerd worden. Herinner u ook dat een tijdje geleden in De Standaard een artikel verscheen, waarin stond dat óók de gevaccineerden ziek zullen worden van de “deltavariant”…

Het verhaal zal dan wellicht verspreid worden dat de niet-gevaccineerden de oorzaak zijn geweest van die “erge varianten” die de gevaccineerden zo erg treffen… en de niet-gevaccineerden zich dus zo snel mogelijk moeten laten vaccineren! Terwijl het geen “erge varianten” zullen zijn, maar de gevaccineerden sowieso tijdens het klassieke griepseizoen besmet zullen worden met één of ander coronavirus (net zoals de niet-gevaccineerden), maar bij hen de ziekte zwaar zal verergeren door antilichaam afhankelijke versterking (ADE) en een cytokinestorm die niet te stoppen is, waardoor na 4 dagen orgaanfalen kan optreden.

Diverse wetenschappers, waaronder Dr. Cahill, Dr. Tenpenny, Dr. Yeadon, en vele anderen, waarschuwden al maanden geleden voor dit scenario. Deze vaccins zijn experimenteel (fase 3 van het klinisch onderzoek wordt pas in 2023 afgerond!) en ze gebruiken een volledig nieuwe techniek (mRNA of vector). Bij vroegere studies van coronavaccins gingen de dieren altijd dood na injectie en herbesmetting. Bij het Covid-19-vaccin werden deze dierproeven overgeslagen.

Dr. Tenpenny schreef:

Dat antilichaam [tegen het spike-eiwit] kan twee dingen doen: het kan zich vasthechten aan het virus en het in de neutrofiele granulocyten [het meest algemene type witte bloedcellen of leukocyten] brengen, het virus dan vrijlaten het virus begint zich te vermenigvuldigen, en je krijgt een zware infectie, zwaarder dan wanneer je het vaccin niet kreeg. Dit wordt antilichaam-afhankelijke versterking (antibody dependant enhancement of ADE) genoemd. Dit gebeurt in alle studies die reeds gaande zijn sinds 2005, want ze hebben getracht een coronavirusvaccin te ontwikkelen sinds 2005 omdat een groot deel van de griepachtige ziekten wereldwijd veroorzaakt worden door coronavirussen. […]

Het is vooral sinds de uitbraken van SARS en MERS begin deze eeuw, dat men begonnen is met het trachten ontwikkelen van coronavaccins, maar dat bleef zonder resultaat. Dr. Tenpenny wijst, net zoals o;a. prof. Cahill, op de dierproeven die faalden:

Ze konden het nooit voorbij de veiligheidsstudies krijgen, want al de dieren waar ze een coronavirusvaccin op testten met het volledige virus – ze testten het op ratten, konijnen, fretten, hamsters en apen –  werden allemaal zeer ziek, of ze stierven. Zodus de FDA (Food and Drug Administration) ging hen nooit toelaten om verder te gaan, vanwege de dierproeven, want ze konden de veiligheid niet aantonen. Want: zodra ze het vaccin kregen waren ze eerst oké; dan werden ze opnieuw blootgesteld aan het virus, en dan werden ze allemaal ziek en stierven ze. Ze faalden zowel op veiligheid als efficiëntie; want het hele doel van een vaccin is vanuit een pro-vaccin perspectief is dat wanneer je opnieuw wordt blootgesteld, je niet ziek wordt.

Dit keer hebben ze de dierproeven overgeslagen.

Ze moesten die dierstudies niet opnieuw doen, ze wisten wat er zou gebeuren. Ze wisten dat dit zou gebeuren, dus gingen ze meteen over naar de testen op mensen.

Dit gaat over de ADE. Wat betreft de cytokinestorm, zei ze:

Maar wat dit antilichaam [tegen het corona-spike-eiwit] doet met de type 2 macrofagen is dat het hen doodt. Het Fac-fragment van die Y bindt zich specifiek aan receptoren op type 2 macrofagen, zodat de brandweerlui nooit komen opdagen.  En de cytokinestorm blijft maar voortduren. Er is geen “uit-knop”.

Dit is waar ik gekomen ben met het gezegde: er is een ‘aan-knop’, maar geen ‘uit-knop’ en dat is hoe de cytokinestorm gebeurt. Het antilichaam dat je zou moeten beschermen hecht zich aan macrofagen en inactiveert ze; ze kunnen niet migreren naar het gebied waar ze moeten zijn. Zodus de type 1 macrofagen blijven maar cytokines creëren, storm storm storm, koorts, koorts, koorts…

Het zullen de gevaccineerden zijn die de dupe zullen zijn. Het vaccin ís de pandemie! Als het echt zo erg zal worden zoals deze wetenschappers hebben gezegd, dan wil dat zeggen dat er een catastrofe op ons afkomt deze winter, en vrijwel 100% zeker een strenge lockdown. In België is ruim 70% van de bevolking gevaccineerd, in Nederland eveneens 70%.

De kans bestaat zelfs dat het hele zorgsysteem gewoon instort, zeker als verplegend personeel en artsen massaal ziek worden en sterven… Dat is een worst case scenario, maar niet ondenkbaar! Zeker als de door Klaus Schwab aangekondigde cyberpandemie “toeslaat” en onder meer de ziekenhuizen plat legt.

Het is best om nuchter te blijven, zich hier niet te druk in te maken, want we kunnen dit niet tegenhouden. We kunnen enkel onszelf goed voorbereiden.