De wereld wordt almaar dystopischer. In Zuid-Australië (één van de zes staten van Australië) is de overheid van plan een voor iedereen verplichte speciale quarantaine-app te lanceren. In Italië gaat men medische drones laten patrouilleren boven het strand, om de lichaamstemperatuur te meten.

Australië is wel erg snel vervallen in een communistische dictatuur. Reizen tussen staten is strikt beperkt, en verschillende staten bevinden zich momenteel in een strenge lockdown, hoewel er uiteraard helemaal geen ‘gezondheidscrisis’ heerst. Het gaat er nu zo ver dat men in Zuid-Australië, waar o.a. de grootstad Adelaide zich bevindt, een speciale corona-app wil lanceren om alle burgers te traceren. Orwelliaanser dan dit kan bijna niet meer. Alle burgers zullen gedwongen worden deze app, die gezichtsherkenning en geolocatie combineert, te downloaden. De staat zal hen dan willekeurig berichten sturen en daarna moeten ze binnen de 15 minuten een foto van zichzelf nemen in de locatie waar ze zich bevinden. Indien ze daar niet in slagen, zal het lokale politiedepartement opgeroepen worden om de desbetreffende persoon op te sporen.

“We vertellen hen niet hoe vaak of wanneer, maar op een willekeurige basis moeten ze antwoorden binnen de 15 minuten”, zei Premier Steven Marshall, en hij voegde eraan toe dat elke Zuid-Australiër “trots” zou moeten zijn dat zij mogen deelnemen aan dit pilootproject voor deze huisgemaakte “quarantaine-app.”

Medische drones in Italië

In Italië dan, zullen er drones boven het strand zweven om de temperatuur van de kusttoeristen te meten. Indien de lichaamstemperatuur te hoog blijkt te zijn, dan wordt een medisch inspectieteam op de zonnebadende persoon afgestuurd om die persoon te onderzoeken en desnoods aan een coronatest te onderwerpen. De drones zullen o.a. worden ingezet op de stranden van Ostia, nabij Rome.

“Dokters arriveren op de plaats voor onderzoek, wat kan leiden tot een Covid-19-test.”

Bron: The Antlantic; RT