plandemie

Verpleegkundige M.: “Sinds deze zomer zien we wel een opvallende toename van patiënten met trombose, hersentrombose, bloedingen en hartspierontstekingen”

Telefonische getuigenis van een verpleegkundige (M.) die anoniem wenst te blijven wegens dreigend ontslag, via Artsen voor Vrijheid (let wel dat deze verpleegkundige niet persé tegen het experimentele Covid-19-vaccin is):

“Ik ben zelf gevaccineerd en dat was een bewuste keuze. Ik ben echter al die leugens daar rond beu. Het zouden allemaal niet-gevaccineerden zijn die in het ziekenhuis belanden? Laat me niet lachen. Bij ons in het ziekenhuis liggen niet veel ‘coronapatiënten. Ik ga geen cijfers noemen, want dan is het makkelijk traceerbaar over welk ziekenhuis ik het heb, en dan zal er uitgezocht worden wie zijn mond durfde opendoen, en ik ben mijn werk nog niet beu. 75 procent van de ‘coronapatiënten’ die momenteel bij ons opgenomen zijn, zijn dubbel gevaccineerden. …

Een vriendin en ex-collega van me hier in het ziekenhuis, is nu werkzaam in een groter hospitaal, waar ook meer coronapatiënten opgenomen zijn. Daar is de situatie vergelijkbaar. Van andere hospitalen heb ik geen weet, …

Veel patiënten zijn ook boos en teleurgesteld. Zij dachten dat ze door hun vaccin beschermd waren, en komen dan nog in het ziekenhuis terecht omwille van corona. Al hebben de meesten ook wel onderliggende aandoeningen, en hadden ze wellicht niet in het ziekenhuis terechtgekomen als ze voor de rest gezond waren. Het zijn ook voornamelijk oudere mensen die we zien.

Dat is denk ik niet onlogisch. Zij werden eerder gevaccineerd. In het nieuws lezen we nu dat de werking van de vaccins na een aantal maanden sterk afneemt. Zij waren wellicht enkele maanden geleden nog wel beschermd, maar nu niet meer. Sinds deze zomer zien we wel een opvallende toename van patiënten met trombose, hersentrombose, bloedingen en hartspierontstekingen. Enig verband met het vaccin mag echter niet gemaakt worden.

Patiënten zoeken vaak verbanden met het vaccin, maar als verpleegkundige mag je niet meegaan in dat verhaal. Doe je dat toch, dan loop je de kans je job te verliezen.

Dit zorgt voor heel veel wantrouwen tussen collega’s ook. Niemand durft nog te zeggen wat hij denkt, niemand weet van elkaar wat er gezegd wordt, wat er gaande is.

Als IC-afdelingen de stroom van “coronapatiënten” straks niet meer aankunnen, zal dat volgens mij niet de schuld van de niet-gevaccineerden zijn, maar wel door een personeelstekort.

Als je ziet hoeveel mensen in de zorgsector er al de brui aan gegeven hebben. Sommigen omdat ze de druk om zich te moeten laten vaccineren niet aankunnen, anderen omdat ze het kotsbeu zijn mee te moeten gaan in een verhaal dat niet de werkelijkheid is, nog anderen omdat de sfeer helemaal verknoeid is door het wantrouwen.”

Bron: Artsen voor Vrijheid

2 reacties

 1. Hier de link naar een Engelstalig interview met dokter Vladimir Zelenko (de diepgelovige en bijzonder wijze joodse arts uit New York die president Trump met succes van Covid genas en bekend werd omwille van zijn medisch protocol tegen Covid). Het meeste, om niet te zeggen alles, wat je nu dient te weten, wordt erin samengevat. Oordeel zelf! Is er iemand die het ziet zitten om deze bijdrage van Nederlandstalige ondertitels te voorzien? Zeker doen! Je bewijst allen die het Engels niet of onvoldoende meester zijn een grote dienst. Ik hoop dat ook onze Belgische bisschoppen dit interview zorgvuldig doornemen en het weten te gebruiken voor een pastorale brief die in alle parochies van ons land zou moeten worden voorgelezen. Het kan tevens de basis vormen van een antwoord op de onverantwoorde uitspraken van onze eerste minister. Deze beschuldigt nu immers de niet-gevaccineerden van egoïsme terwijl precies hij bewust of onbewust hier in België meewerkt aan een wereldwijd crimineel complot, dat het leven van velen verwondt, inkort of onmiddellijk vernietigt. Zware woorden maar wel woorden ten dienste van de waarheid, ten dienste van ons allen, ten dienste van God.

  https://www.bitchute.com/video/bP2372xssLnb/

  Like

 2. Addendum:

  Als aanvulling op vorig bericht, geef ik hier nog een interessante link. Speciaal voor onze journalisten, voor onze medici, voor onze politieke en voor onze kerkelijke autoriteiten, mochten zij er nog aan twijfelen het roer om te gooien. Als burgers en gelovigen hebben wij recht op tegengeluiden die niet van leugens maar van waarheid en feiten vertrekken, met andere woorden op eerlijke informatie en echte medische zorgen. Het monddood maken van zoveel artsen is een regelrechte schande.

  https://www.bitchute.com/video/V3qrMsWDSen7/

  En dit is één van de duizenden video’s die luid aan de alarmbel trekken. Indien de verantwoordelijken niet het nodige doen om zich eerlijk te informeren en daarnaar te handelen, elk volgens zijn beroepsmatige plicht, vrees ik dat God hen met een vreselijk lot zal treffen, hier en nu, maar eventueel ook in het hierna en dat voor de eeuwigheid. Wat op het spel staat is immers het voortbestaan van de mensheid en van een cultuur die vertrekt vanuit een liefde voor de Waarheid en van een respect voor de medemens zoals Christus dat ons voorleefde.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: