Volgens klokkenluiders van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid (Department of Health and Human Services) is er een federale samenzwering om wijdverbreid letsel en overlijden veroorzaakt door de experimentele Covid-19-vaccins te onderdrukken. De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) hebben een reeks misleidende codeerregels opgesteld die ziekenhuizen moeten volgen. Deze regels stellen artsen in staat om ernstige ziekte en overlijden bij recent gevaccineerde personen verkeerd te classificeren, in plaats daarvan te coderen als een niet-gevaccineerd covid-geval of een niet-gevaccineerd covid-overlijden.

In de afgelopen acht maanden zijn meer dan 600.000 medische noodgevallen en meer dan 14.000 sterfgevallen gedocumenteerd door het Vaccin Adverse Events Reporting System (VAERS). De meeste van deze verwondingen treden op binnen de eerste twee weken na vaccinatie. De CDC-regels classificeren bijna al deze problemen als niet-gevaccineerde Covid-gevallen en sterfgevallen, omdat een patiënt pas veertien dagen na de tweede dosis als “volledig gevaccineerd” wordt beschouwd volgens de CDC-regels. Door ziekenhuisgegevens op deze manier te verdoezelen, kan de CDC valselijk de gegevens gebruiken als propaganda om te beweren dat de niet-gevaccineerden een gezondheidscrisis veroorzaken, terwijl het medische systeem feitelijk wordt ontworpen om alle sterfgevallen en verwondingen veroorzaakt door de vaccins te verdoezelen.

Nu komt een federale klokkenluider van het ministerie van Volksgezondheid naar voren met nieuw getuigenismateriaal over deze samenzwering. Jodi O’Malley, een geregistreerde verpleegster bij HHS, nam contact op met Project Veritas om te laten zien hoe het experimentele Covid-vaccin “niet doet waarvoor het bedoeld is”. (Dit gaat ervan uit dat de bedoelingen achter het vaccin in de eerste plaats goed waren.)

In het interview zegt O’Malley dat de overheid geen vaccinatiedata verzamelt, en aarzelt om het vrij te geven. “Hoe kunnen we dan zeggen dat dit veilig is en goedgekeurd voor gebruik?” Verder worden opnamen besproken van dokters in haar door de overheid gerunde faciliteit, die toegeven dat de vaccins “vol shit” zitten.

O’Malley nam haar gesprekken op in de DHHS spoedafdeling met Dr. Maria Gonzales, Dr. Dale McGee en geregistreerde verpleegster Deanna Paris.

O’Malley vertelde Gonzales: “Dus hoe komt het dat we na 18 maanden geen onderzoek hebben gehad? Vind je dat niet raar?”

Gonzales antwoordde: “Ja- het is verdacht.”

O’Malley zei: “Het is super raar.”

McGee verklaarde: “Het is niet dat het niet is gedaan. Het is niet gepubliceerd, daarom.”

Gonzales zei: “Het is waarschijnlijk niet gedaan omdat de regering niet wil laten zien dat het verdomde vaccin vol shit zit.”

In een ander gesprek zei Paris: “Het is jammer dat ze [de regering] mensen [met COVID] niet behandelen zoals ze zouden moeten. Ik denk dat ze willen dat mensen doodgaan.”

O’Malley vroeg: “Hoeveel heb je er gezien die hier zijn ingeënt?”

Paris antwoordde: “Die ziek werden van de bijwerkingen? Heel veel.”

O’Malley zei: “Veel!”

Paris verklaarde: “Heb jij het ook gezien?”

O’Malley voegde toe: “Ja, en ik heb zoiets van, wie schrijft de VAERS-rapporten?”

Paris zei: “Niemand, want het duurt meer dan een half uur om dat verdomde ding te schrijven.”

Met veel risico voor zichzelf, besloot O’Malley eindelijk naar voren te komen nadat een collega van haar die niet wilde worden geprikt daartoe werd gedwongen, ook al druiste het rechtstreeks in tegen haar oprechte religieuze overtuigingen. Deze persoon werd ongeveer twee weken nadat ze een prik had gekregen ernstig ziek en was in de 18 maanden voorafgaand aan haar werk als niet-gevaccineerd persoon op de IC nooit één keer ziek geworden. Pas nadat deze persoon de injectie onder dwang had genomen, werd ze ziek en stierf ze uiteindelijk.

O’Malley zegt dat ze een plicht heeft om naar buiten te komen met deze informatie. God staat op de eerste plaats, boven de mens. En ze vertrouwt op God, dat Hij voor haar zal zorgen, ondanks gevolgen die ze zou kunnen ondervinden.

“Dit is boosaardigheid op het hoogste niveau.” “En alles wat we gedaan hebben tot nu toe is onwetenschappelijk.”

VIDEO op BRIGHTEON

Bron: Naturalnews (1), (2)