plandemie

Getuigenis van een klinisch psychologe die het Covid-19-vaccin nam: “Ik laat onder geen enkel beding nog een tweede spuit zetten”

Allereerst wil ik mezelf even voorstellen; Ik ben Merel, een jonge vrouw van 25 jaar, wie werkende is als klinisch psycholoog.

Wanneer de vaccinaties in opmars kwamen was ik eerder sceptisch. Ik wilde absoluut geen deel uitmaken van deze angstpsychose, en koos om mijn eigen immuunsysteem te vertrouwen, ik had namelijk geen corona gehad, terwijl ik er wel al mee in aanraking kwam. Ook wilde ik geen proefkonijn zijn van deze nieuwe vaccins, ik vertrouwde het allemaal niet goed..

Wanneer ik de druk langs alle kanten voelde stijgen, en ook mijn vrijheid in gedrang bleek te komen (reizen, restaurant,…) ging ik hier opnieuw over nadenken. Ik wilde namelijk op mijn jonge leeftijd nog niet met zo veel beperkingen leven. Ik ging in wetenschappelijke artikels op zoek naar het ‘beste’, of meest ‘normale’ vaccin. Het vaccin van Johnson en Johnson bleek het meest aan te leunen bij de vaccins die we al ons hele leven kennen (bv griepvaccins), dus besloot ik hier toch voor te gaan. Later bleek dit echter een foute keuze te zijn, en bleek deze angst voor het verliezen van mijn vrijheid een illusie, het was net het vaccin dat mij mijn vrijheid ontnam. 

De avond van mijn vaccin kreeg ik de te verwachten  zogezegd ‘normale’ immuunreactie; ik werd ziek, heel ziek. Ik had meer dan 39 graden koorts, en kon mijn lichaam niet bewegen van de pijn. Ik heb mij in mijn hele leven nog nooit zo slecht gevoeld als toen. De dag nadien kreeg ik er nog iets bij; een onophoudelijke droge hoest. Dit werd met de week erger en erger, en ‘s nachts had ik zo’n felle hoestbuien dat ik soms geen adem meer kreeg, of moest overgeven. Ook mijn ribben raakten gekneusd door het onophoudelijk hoesten.

Na 4 weken besloot mijn huisarts bloed te trekken, omdat het te lang duurde. Hieruit kwamen verhoogde D-dimeren (bloedstollingswaarden) en een bacterie op mijn longen, en ik moest voor een scan naar het ziekenhuis. Ik voelde dat mijn lichaam op dat moment niet in staat was om ook nog een scan met contrastvloeistof toe te staan, daarom werd de scan uitgevoerd zonder deze chemische contrastvloeistof. Gelukkig waren er op de scan geen longembolie’s te zien, maar de artsen waren duidelijk ongerust over mijn klinisch beeld. Ze gaven aan dat het een duidelijk gevolg was van mijn vaccin. Ik nam op hun aanraden 2 weken lang bloedverdunners, tot ik meerdere keren per dag een bloedneus kreeg, dan werd het weer gevaarlijk voor een hersenbloeding. Het is op dit moment dat ik besloot mijn lichaam niet meer vol te stoppen met chemische troep (medicatie), maar ervoor koos om gezonde alternatieven te zoeken.

Ik ging naar alternatieve geneesheren die me behandelden met natuurgeneeskunde, ik ontving verschillende massages, en het is pas sindsdien dat ik mezelf beter begon te voelen. Gelukkig wisten zij wat ik nodig had om mijn lichaam en immuunsysteem weer in balans te brengen, en om mijn lichaam terug in zijn kracht te herstellen. Tot de dag van vandaag (meer dan 6 weken na vaccinatie), kan ik nog steeds niet zeggen dat ik volledig hersteld ben. Helaas heeft deze illusie van “bescherming” mijn gezondheid zodanig in disbalans gebracht, waardoor ik meer problemen heb met mijn gezondheid dan ooit tevoren. 

Mij krijgen ze nooit nog zo ver om hieraan mee te werken. Ik laat onder geen enkel beding nog een tweede spuit zetten, en kies om nu meer dan ooit te vertrouwen op mijn eigen lichaam.

Bron: Artsen voor Vrijheid

3 reacties

 1. Helaas is dit geen uitzondering. In mijn kennissenkring kan ik er zo een paar noemen wier gezondheid door de vaccinatie blijvend is aangetast. Ik heb geen ‘officiële’ statistieken nodig om te bewijzen dat het troep is terwijl gezonde mensen zelfs zonder arts weer vanzelf genezen – wat geen pleidooi is om niet naar een arts te gaan.

  Like

 2. Geen enkele gezonde mens met een gram verstand zou zich enkel uit aangejaagde angst voor een griepvirus laten vaccineren terwijl je niet eens mag weten welk vaccin je zou krijgen, een vectorvaccin zoals vroeger of het experimentele mRNA vaccin met onbekende bijwerkingen, of zelfs wat er allemaal in die spuit zou zitten.
  Je zet niet en nooit je eigen gezondheid en zelfs je leven op het spel tegen een griepje dat ze hebben opgeblazen tot een dodelijk virus om hun vaccins verkocht te kunnen krijgen en nog minder om opnieuw terug te mogen reizen, gaan uit eten of een pint mogen te gaan drinken terwijl dat vrijheden en rechten zijn die we al hadden!
  Hopelijk herstelt Merel volledig en leren bange mensen hieruit dat deze vaccinaties echt niet voor hun gezondheid zijn maar voor andere, politieke doeleinden en vele malen erger zijn dan eender welk virus.

  Like

 3. Er is een betrouwbare info over de vaccins: de farma-industrie zelf.
  * Ze willen niet verantwoordelijk zijn voor hun eigen product.
  * Hun vaccin is “efficient” voor slechts 50, 60 of 70 %
  * Dus zijn ze niet effiient voor 50, 40, of 30 %
  * Ze erkennen dat er “biijwerkingen” zijn
  * Daarom geven ze aan dat er bijwerkingen ontstaan vanaf 4 maand tot 24 maanden na de prik.
  Wie verstandig omgaat met hun “betrouwbare” info moet dus 24 maand wachten voor een prik om de betrouwbaarheid te zien.
  WHO Europa heeft reeds meer dan 600.000 bijwerkingen geregistreerd en meer dan 14.000 doden …
  Zijn we niet wat te vlug “zeker” geweest om ons te vaccineren ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: