Maandag zond het Chinese Volksbevrijdingsleger 52 gevechtsvliegtuigen in de Luchtverdedigingsidentificatiezone (ADIZ) van Taiwan, waarbij de trend van dagelijkse militaire vluchten rond Taiwan die reeds maanden aan de gang is, werd verder gezet. De afgelopen vier dagen heeft China reeds 145 vliegtuigen het luchtruim van Taiwan doen schenden – een record.

China beschouwt Taiwan als een ‘afvallige provincie’ die terug met het vasteland moet herenigd worden, en waarover de CCP volledige controle moet krijgen. Taiwan – officieel ‘Republiek China’ geheten – is het eiland waar de toenmalige nationalistische regering van de Republiek China naartoe vluchtte na de Communistische revolutie en de uitroeping van de Volksrepubliek China in Peking in 1949.

Reuters berichtte dat de Chinese Minister van Buitenlandse Zaken maandag zei dat de VS moet stoppen met het steunen van de ‘separatistische krachten’ die een onafhankelijk Taiwan steunen, en waarschuwde dat Peking alle noodzakelijke maatregelen zou nemen om gelijk welke samenzweringen tot onafhankelijkheid “te verpletteren”.

De Global Times – de spreekbuis van de Chinese Communistische Partij – zei dat de PLA uitstekend heeft gehandeld, en noemt de militaire missies een “duidelijke verklaring van China’s soevereiniteit over het eiland.” Vandaag verscheen in de Global Times nog een artikel waarin staat dat oorlog “elk moment” kan uitbreken.

Op 3 oktober waarschuwe de Taiwanese Minister van Buitenlandse zaken dat zijn land zich voorbereidt op oorlog met China. Hij drong Australië erop aan om het delen van inlichtingen en de veiligheidssamenwerking op te voeren. China heeft echter onlangs, bij monde van Victor Gao (voormalige tolk van de Chinese leider Deng Xiaoping) aangegeven dat – naar aanleiding van de recente nucleaire onderzeeërsdeal met de VS en het VK – Australië zich in de vuurlinie heeft geplaatst en in geval van oorlog een doelwit voor nucleaire aanvallen kan worden.

In juli dreigde China er ook al mee een atoombom op Japan te gooien en een “totale oorlog” te beginnen mocht dat land zich komen bemoeien met Taiwan.

In 2015 schreven wij reeds in ons (vorig) document over de komst van de Antichrist op het wereldtoneel over insider informatie van voormalige illuminatie-leden wat betreft de Derde Wereldoorlog.

WOIII, die ca. 3 maanden zou duren en waarna de Antichrist op het wereldtoneel zou verschijnen, zou volgens hen onder meer de “overname van Taiwan door China” omvatten. Dit lijkt nu heel dichtbij te zijn. Andere brandhaarden zullen onder meer Korea en het Midden-Oosten (Iran-Israël) zijn.

Opvallend is dat ook de nieuwe Israëlische Premier Bennett tijdens de Algemene Vergadering van de VN eind vorige maand duidelijke oorlogstaal sprak, toen hij zei dat Iran “alle rode lijnen heeft overschreden.”

Albert Pike, een hoge vrijmetselaar die in 1870 van Satan kreeg ingegeven dat hij drie wereldoorlogen had gepland om de Nieuwe Wereldorde in te leiden met de Antichrist als heerser van de wereld, zei over de derde wereldoorlog dat ze zou beginnen als een oorlog tussen de “politieke zionisten” en de “Islamitische wereld” waarbij die elkaar gelijktijdig zullen vernietigen (duidelijk: Israël versus Iran en andere landen). Deze oorlog zou zich uitbreiden over heel de wereld. Na afloop zou het christendom hebben afgedaan, en zou de “zuivere leer van Lucifer” aan de wereld gepresenteerd worden.

Bron: ETH