De directeur van het Amerikaanse CDC (Centra voor Ziektecontrole en Preventie) Dr. Rochelle Walensky waarschuwde dat Amerika een zwaar griepseizoen tegemoet gaat, en maande iedereen aan om én het Covid-19-vaccin én het griepvaccin te nemen. Intussen heeft Dr. Nathan Thompson zelf gezien wat het Covid-19-vaccin doet met het immuunsysteem. En een klokkenluider van Pfizer bevestigde dat er wel degelijk cellen van geaborteerde foetussen gebruikt worden in het testen van het vaccin, maar dat ze dit liefst zo veel mogelijk onder de mat vegen.

Volgens Walensky heeft de Amerikaanse bevolking nu een gereduceerde immuniteit tegen de griep nadat vorig jaar het aantal gevallen van seizoenale griep een ongeziene laagte kende (omdat wellicht veel griepgevallen als Covid werden bestempeld). Walensky maande tijdens de persbriefing van het Witte Huis alle Amerikanen aan om zich zowel tegen Covid als tegen de griep te laten vaccineren.

Een toename in griepinfecties deze winter kan een extra last zijn voor de ziekenhuizen, waar het nu reeds druk is door de vele gevaccineerden die worden opgenomen (met bloedproppen, met Covid,…), zeker nu ook heel wat artsen en verplegend personeel hun ontslag krijgen omdat ze zich niet willen laten inspuiten met het experimenteel Covid-vaccin, waardoor ziekenhuizen (ook bij ons) onderbemand geraken.

Dokter ziet onderdrukking adaptieve immuunsysteem na Covid-19-vaccinatie

Een onderzoek van een arts uit de Amerikaanse staat Illinois lijkt aan te tonen dat het Covid-19-vaccin het adaptieve immuunsysteem van het lichaam onderdrukt, met als gevolg dat gevaccineerden bepaalde ziektes makkelijker kunnen krijgen. In een video van 16 minuten, die woensdag is verwijderd door YouTube, vertelt Thompson dat hij toestemming heeft gekregen van een gezonde patiënt om voor en na de eerste en tweede prik bloedtests af te nemen.

Voor de vaccinatierondes was er niets aan de hand. Na de eerste coronaprik nam Thompson een toename van het aantal killer T-cellen of CD8-cellen waar, die onder andere kankercellen doden. Na vaccinatie gingen deze killercellen af op cellen die het spike-eiwit aanmaakten. Na de tweede prik zag hij iets wat nog verontrustender was. Het adaptieve immuunsysteem van de patiënt leek te worden onderdrukt. Er werd een hoge concentratie granulocyten gemeten. Die verschijnen ten tonele bij een bacteriële infectie of weefselschade, zei Thompson.

Na de tweede prik werd een veel lagere concentratie lymfocyten – waaronder CD4- en CD8-cellen, dus natuurlijke killercellen – gemeten. “Het gevolg hiervan is een verminderde weerstand“, aldus Thompson. Volgens de arts blijkt uit de tests dat de patiënt lijdt aan auto-immuniteit, een aandoening waarbij het immuunsysteem gezonde cellen aanvalt. “Nu het adaptieve immuunsysteem het te druk heeft met weefselschade, loopt de gevaccineerde patiënt groter risico op virale infectie“, aldus nog Thompson.

Ook loopt men meer risico om kanker te ontwikkelen.

Gevaccineerden zijn dus vatbaarder voor allerlei virussen en zelfs kanker, dan niet gevaccineerden. Als gevolg van de vaccinatie kan er ook ADE optreden, waardoor de ziekte (bvb. Covid) erger is dan wanneer men niet gevaccineerd is. Als men daarbij dan nog het griepvaccin neemt (dat ook het immuunsysteem verzwakt), wordt de situatie nog verergerd.

Klokkenluider Pfizer bevestigt dat vaccin getest werd op cellen van geaborteerde foetussen

En nog in de VS is een medewerker van Pfizer, Melissa Strickler, naar buiten gekomen met interne e-mails waarin duidelijk te lezen staat dat de vaccins van Pfizer effectief op menselijk foetaal weefsel werden getest (de cellijn HEK293T), maar dat dit zoveel mogelijk moet verzwegen worden.

In één email staat te lezen:

“Vanuit het perspectief van bedrijfsaangelegenheden, willen we vermijden dat de informatie over foetale cellen naar buiten komt. Het risico van dit communiceren op dit moment, weegt niet op tegen het potentiële voordeel dat we kunnen zien, in het bijzonder met de algemene leden van het publiek die deze informatie kunnen gebruiken op manieren die we niet willen. We hebben geen vragen van beleidsmakers of media over deze kwestie gehad in de afgelopen weken, zodus willen we vermijden deze kwestie naar boven te brengen indien mogelijk.”

Vanessa Gelman, Directeur Wereldwijd Onderzoek, Ontwikkeling en Medische Communicatie bij Pfizer

Bronnen: ETH, Infowars, Ninefornews