Een explosief rapport gepubliceerd door de Britse website ‘The Exposé’ heeft als titel: “Een vergelijking van officiële regeringsrapporten suggereert dat de volledig gevaccineerden Acquired Immunodeficiency Syndrome ontwikkelen.” Omdat dit wordt veroorzaakt door de covid-injecties, noemt Mike Adams van Natural News het ‘geïnjecteerd immunodeficiëntiesyndroom’ of ‘IIDS’.

The Exposé legt uit, na een gedetailleerde analyse van de UK PHE Vaccine Surveillance data:

De laatste cijfers van het UK PHE Vaccine Surveillance Report over Covid-gevallen laten zien dat dubbel gevaccineerde 40-70-jarigen 40% van hun immuunsysteem hebben verloren in vergelijking met niet-gevaccineerde mensen. Hun immuunsysteem verslechtert met ongeveer 5% per week (tussen 2,7% en 8,7%). Als dit zo doorgaat, zullen 30-50-jarigen tegen Kerstmis 100% aantasting van het immuunsysteem hebben, geen virale verdediging meer hebben en zullen alle dubbel gevaccineerde mensen boven de 30 hun immuunsysteem in maart volgend jaar hebben verloren.

Volgens de trend die door de huidige data wordt weergegeven, voegt The Exposé eraan toe:

Iedereen boven de 30 zal binnen 6 maanden 100% van zijn volledige immuunvermogen (tegen virussen en bepaalde vormen van kanker) hebben verloren. 30-50-jarigen zullen het vóór Kerstmis kwijt zijn. Deze mensen zullen dan effectief een volledig verworven immunodeficiëntiesyndroom hebben en de NHS (Nationale Gezondheidsdienst (in het VK), of anders gezegd: het gezondheidssysteem) vernietigen.

Boostershots versnellen de vernietiging van het immuunsysteem verder, wat verklaart waarom 90% van de ziekenhuisopnames in ten minste één van de Amerikaanse ziekenhuizen onder gevaccineerde personen waren, volgens een nieuwe klokkenluider die naar voren is getreden via The Highwire.

De dalende immuunrespons onder vaccinslachtoffers betekent dat het aantal sterfgevallen door kanker – en door veelvoorkomende infecties zoals winterverkoudheid en griep – de komende zes maanden omhoog zal schieten. Het is tenslotte een volledig functionerend immuunsysteem dat kanker onder controle houdt en voorkomt dat veelvoorkomende wildtype ziekteverwekkers schade aanrichten in het hele lichaam.

De immuunfunctie wordt ondersteund en versterkt door vitamine D, zink en andere essentiële voedingsstoffen, en dat is precies waarom de pro-genocidemedia en zogenaamde “wetenschappelijke” tijdschriften voeding (evenals ivermectine) aanvallen. Een tekort aan voedingsstoffen schaadt de immuunfunctie, daarom worden mensen met een vitamine D-tekort veel vaker ziek dan anderen. En nu vaccins de immuunfunctie letterlijk met de week vernietigen, hebben we de opzettelijke afname van de menselijke immuunfunctie gecombineerd met voedingstekorten en kunstmatige beperkingen op medische interventies die levens kunnen redden.

De enige plausibele verklaring voor dit alles is dat de vaccins inderdaad een depopulatiemiddel zijn, en dat ze functioneren door het immuunsysteem van een slachtoffer te vernietigen, waardoor ze worden gedood door kanker of gewone infecties. Onlangs nog stierf de “volledig gevaccineerde” ex Minister van Buitenlandse Zaken van de VS, Colin Powell (zogezegd) aan Covid.

Zoals AIDS-patiënten heel goed weten, kunnen personen die lijden aan een sterk onderdrukte immuunfunctie worden gedood door een lichte winterverkoudheid of grieppathogenen die normaal gesproken geen enkel risico vormen voor een gezond persoon.

Het kwaadaardige genie in dit ontvolkingsplan is dat door vaccins veroorzaakte sterfgevallen door immuunvernietiging nooit aan het vaccin zelf zullen worden toegeschreven. Degenen die aan kanker overlijden nadat vaccins hun immuunsysteem hebben vernietigd, worden geregistreerd als sterfgevallen door “kanker”, niet als sterfgevallen door vaccins. En degenen die sterven aan gewone verkoudheden of influenzastammen zullen worden beschreven als zijnde geïnfecteerd met “supergriep” -stammen die natuurlijk – zo zal men zeggen – veroorzaakt zullen zijn door de niet-gevaccineerden.

Om het nog erger te maken, worden verpleegsters en ziekenhuismedewerkers met natuurlijke immuniteit nu ontslagen van hun baan omdat ze weigeren spike-eiwitinjecties te nemen. Dit veroorzaakt ernstige personeelstekorten in sommige gebieden (zoals New York), en we zijn nog niet eens in het griepseizoen. Zodra de vitamine D-spiegels dalen tijdens de donkere, koude maanden december, januari en februari, is het zeer waarschijnlijk dat ziekenhuizen in een personeelscrisis geraken op precies hetzelfde moment dat de golf van immuungecompromitteerde vaccinslachtoffers begint.

De reden waarom ze willen dat 100% van het publiek wordt gevaccineerd, is dat er geen controlegroep is om te vergelijken met de gevaccineerden. Zolang er een controlegroep van niet-gevaxte mensen bestaat, kan de sterfte die gepaard gaat met vaccininjecties niet onder het tapijt worden geveegd. In feite is er, zoals Alex Berenson nu meldt, een oversterfte na vaccinatie in Schotland en in heel Duitsland (en elders ook).

Bron: Naturalnews