Onderstaand artikel van Maarten Verheyen van Beurs.com legt heel eenvoudig uit waar we (met rasse schreden) naartoe aan het evolueren zijn.

In mijn nieuwsbrief over CBDC’s (central bank digital currencies) gaf ik reeds aan hoe centrale banken en overheden straks de volledige controle krijgen over onze financiën. Via CBDC’s zal men kunnen bepalen waaraan jij je centen spendeert. 

Maar helaas is dat maar een deel van het verhaal.  Steeds meer puzzelstukjes komen langzaamaan op tafel te liggen waarmee de contouren van het “nieuwe normaal” steeds duidelijker worden.

We zagen bijvoorbeeld ook al de vaccinatiepaspoorten, of de green pass, waarmee ons doen en laten in de reële wereld getraceerd en gestuurd kan worden.  Via het vaccinatiepaspoort weet de overheid waar je bent geweest, hoe lang je er bent geweest en eventueel ook nog met wie. Vandaag nog allemaal onder het mom van Covid19, maar je kan je zo voorstellen dat het straks ook voor andere doeleinden gebruikt kan zal worden. 

Er wordt bijvoorbeeld steeds vaker gesproken over een CO2-budget dat gekoppeld kan worden aan je Covid-app. Waarom denk je dat ze het een green pass noemen? Via de green pass kan jouw toegang tot bepaalde plaatsen ingetrokken worden. De green pass biedt zo mogelijkheden als een digitale enkelband.

Dat het vaccinatiepaspoort een instrument is om mekaar te beschermen, werd overigens nooit aangetoond. Het is immers al maanden duidelijk dat gevaccineerden het virus net zo makkelijk doorgeven dan niet-gevaccineerden. Ik vraag nu al wekenlang om eindelijk eens de bewijzen op tafel te leggen waaruit blijkt dat een niet-gevaccineerde het virus makkelijker doorgeeft en tot op heden heb ik geen enkel document gezien dat deze stelling ondersteunt. 

Er zijn voorbeelden genoeg van landen en steden waar 90% van de bevolking gevaccineerd werd en er meer virus circuleert dan ooit voorheen. De Seychellen en Israël om er maar twee te noemen.

Als 49 gevaccineerde senioren met de bus naar Blankenberge gaan en bij aankomst zijn er meer dan 30 besmet met Covid19 dan weet je dat we met het vaccin elkaar écht niet beschermen. Wie dat toch beweert, verspreidt fake news. 

Maar ach, het gaat natuurlijk ook al lang niet meer om een virus. Corona was niet meer dan het breekijzer om ons een complete controlemaatschappij op te dringen.

Een belangrijk onderdeel van die controlemaatschappij zijn de digitale ID’s om in te loggen bij Facebook, bij je bank, enz En zoals ons offline activiteiten gecontroleerd en gestuurd kan worden via het vaccinatiepaspoort, zal de digitale ID hetzelfde doen voor onze online activiteiten.  De overheid zal weten welke sites je bezoekt, wat je post, enz 

En mocht je er bepaalde onwenselijke ideeën op nahouden, kan men jou ook net zo makkelijk de toegang tot bepaalde websites ontzeggen. 

De censuur die nu geldt op social media is nog maar een begin. De gedachtenpolitie zal bepalen welke info jij tot je neemt. 

Laat het mij nog even voor je samenvatten:

Vaccinatiepaspoort = volledige controle over onze offline activiteiten

Digitale ID’s = volledige controle over onze online activiteiten

CBDC’s = volledige controle over onze financiën

Nogmaals: dit is geen complottheorie, maar werkelijkheid.  Dit wordt allemaal onder jouw neus uitgevoerd en iedere stap die wordt gezet, is een stap in dezelfde richting.  Je kan hiervoor wegkijken, je kan het negeren of je kan het weglachen, maar het verandert niks aan de realiteit.  De eerste stappen zijn reeds uitgevoerd. 

Van onze media zal je het niet horen. Die zitten mee in het bad en draaien je een rad voor de ogen. Zoals men bijvoorbeeld een jaar geleden deed met het vaccinatiepaspoort. Dat was indertijd fake news en een malle complottheorie volgens onze media. 

Wij zijn ervan overtuigd dat de volledige controle over ons geld pas zal komen na een totale financiële instorting, waarbij het huidige (cash) geld waardeloos zal worden, waarna men zal moeten overschakelen op de digitale munteenheid. De volledige controle over het internet zal er pas komen na de beruchte ‘cyberpandemie’, waarbij het internet voor een tijd zal uitgeschakeld worden. Die cyberpandemie kan ook het begin inluiden van die financiële instorting. Bij het WEF worden alle “verspreiders van fake news” (dus: de waarheid) bestempeld als ‘cybercriminelen’. Alle websites die niet het kraam van de New World Order passen, zullen dan gecensureerd worden, net zoals vandaag reeds in China het geval is.

Bron: Beurs.com