plandemie

Vlaamse verpleegkundige getuigt over haar dochter die de prik kreeg zonder haar medeweten, en hoe de situatie in het ziekenhuis momenteel is

Nieuw ingezonden getuigenis van Catharina Van der Hart [pseudoniem], verpleegkundige op een een acute dienst gastro-enterologie, oncologie, neurologie in een ziekenhuis in Vlaanderen. Wij hebben reeds verschillende persoonlijke ontmoetingen en gesprekken gehad met haar. In deze update vertelt ze over een persoonlijke situatie met één van haar kinderen, en wat ze momenteel ziet in het ziekenhuis waar ze werkt:

Wij leven als gezin in de situatie van co-ouderschap, zoals helaas zovele gezinnen. Door een ingeving en de vreemde attitude van de oudste kinderen toen ze bij ons waren zijn we steeds meer gaan aanvoelen dat er iets niet klopt, dat ze misschien wel in het geheim gevaccineerd werden. Wij hadden vooral dat vermoeden bij de oudste dochter (15j) en hebben dan contact opgenomen met de huisarts: tot onze ontsteltenis kregen we te horen dat zij inderdaad al dubbel gevaccineerd werd in augustus. We konden onze oren niet geloven.

We hebben haar ondertussen niet meer kunnen spreken, ze wordt afgeschermd door haar vader. Door de dag begon ons te dagen dat misschien ook mijn jongste dochter (12j) al wel gevaccineerd zou kunnen zijn en hebben dan nog eens naar de huisarts gebeld en wat bleek: er was eveneens voor haar een vaccinatie gepland. We hebben hemel en aarde moeten bewegen via de burgemeester om de verantwoordelijke arts van het vaccinatiecentrum aan de lijn te krijgen. Wij waren zo boos en verontwaardigd en hebben al onze gal aan de dokter gespuwd, een uur lang! Wel, je kunt je niet voorstellen hoe rustig en onbewogen deze arts bleef onder de woordenvloed van onzentwege. Het was echt niet normaal! Het enige wat ze probeerde te weerleggen was haar eigen verantwoordelijkheid in deze zaak:”Wij artsen gaan ervan uit dat ouders onder elkaar de juiste beslissing hebben genomen”. Een cynische uitspraak natuurlijk in een tijd dat zoveel ouders gescheiden leven. Namen van de verpleegkundige en arts die verantwoordelijk zijn voor de vaccinatie van onze oudste dochter hebben wij niet in handen gekregen. Deze lui beschermen elkaar. Het is stuitend hoe apathisch de verantwoordelijken zijn!

Toch zijn we er in geslaagd om de geplande vaccinatie van onze tweede dochter te verhinderen. Dit conflict met de vader zal nu waarschijnlijk voor de rechtbank moeten beslecht worden. Het is ongelooflijk dat de overheid deze daden mogelijk maakt door de procedure voor de vaccinatie van kinderen zo doelbewust te bepalen dat toestemming van een ouder voldoende is om zo de eventueel bezwaar makende ouder buiten spel te zetten! En dat terwijl het doodsimpel is om deze conflicten tussen ouders te vermijden door een dubbel ondertekend document te eisen bij vaccinatie. Wij beraden ons om de verantwoordelijken voor de rechter te brengen want waarom moeten wij al dat onrecht blijven accepteren?

We leven in ongekend immorele tijden waar quasi iedereen verdoofd lijkt te zijn… De angstpsychose die door de regeringen werd gecreëerd is een niets en niemand ontziend “monster” dat iedereen naar zich toetrekt. Bewijs is de extreem hoge vaccinatiegraad onder de bevolking. Het uiteindelijke doel is iedereen, werkelijk iedereen te vaccineren. Ja en nu komen de jongste kinderen aan de beurt want: “daar raast nu het virus rond”, zoals de media dat zo angstaanjagend meedelen. Zij zijn nu ineens de motor van de pandemie geworden terwijl dat uiteraard een grove leugen is. Maar de teststrategie samen met de PCR-test is een uitstekend middel om de pandemie te situeren waar men maar wil.

Het CLB en de school doen beiden hun grote duit in de zak: ze stellen een toestemmingsformulier voor vaccinatie ter beschikking uitgaande van de overheid waar maar één ouder moet ondertekenen. De directies en verantwoordelijken hebben geen schuldbesef en zien daar totaal geen erg in. Ze verstoppen zich achter de overheid. Een overheid die compleet dubbelzinnig is in verband met de toestemming voor vaccinatie. Er moet zogezegd toestemming zijn door de ouders maar in de praktijk blijkt een ouder voldoende te zijn. In het ene document lees je “ouders”, in het andere “ouder(s)”, in het vaccinatiecentrum moet ook slechts een ouder aanwezig zijn, er moet geen document zijn dat beide ouders akkoord zijn terwijl de overheid weet dat er zoveel co-ouderschap is. Dit is allemaal doelbewuste strategie. Het medisch personeel dat toedient steekt zich eveneens weg achter de “overheidsprocedure”.

De overheid gaat zelfs zo ver om via de media breed uit te smeren dat de ouderlijke toestemming “desnoods” (dus zonder probleem) kan omzeild worden door het kind! Duivelse tactiek! Tout court!Ja, hoe kunnen jonge kinderen zonder enige levenservaring gefundeerd en doorleeft wilsbekwaam worden geacht! Dit is zo ridicuul!

Het is zo vreemd en werkelijk onbegrijpelijk dat er zoveel mensen zijn die de overheden en de farmaceutische bedrijven volledig vertrouwen terwijl in normale omstandigheden niemand een hoge pet op heeft met de politici en de overheden. Door middel van de angst voor deze “vreselijke ziekte” heeft men erg veel moreel kwaad gesticht.

Kinderen die kerngezond zijn blootstellen aan gentherapie zal zonder twijfel heel zware gevolgen hebben voor hun gezondheid en hun verder leven.

Wij zijn nog nooit zo diep gekwetst en ontgoochelend geweest over hoe alles is verlopen.

We begrijpen niet dat alle die dokters en verpleegkundigen in staat zijn nog één iemand te vaccineren als iedereen weet dat er al zoveel slachtoffers gemaakt zijn door de gentherapie.

Wij roepen alle artsen en verpleegkundigen die dit lezen op zich te bezinnen alvorens mee te werken aan deze praktijk: de hele wereldbevolking, waarvan de merendeel gezonde mensen kost wat kost willen inspuiten met een experimenteel middel waarvan niemand weet wat er juist inzit, kan onmogelijk een goede bedoeling hebben. Denk aan de eed van Hippocrates: “in de eerste plaats niet schaden”! Hier moeten artsen terug over gaan nadenken: ten allen prijze vermijden dat de schade door een medicijn of vaccin groter zou zijn dan de eventuele schade door de ziekte.

Ikzelf ben verpleegkundige op een acute dienst gastro-enterologie, oncologie, neurologie.

Deze week zijn er 4 diagnostische lumbale punctie doorgaan op onze dienst. Lieve mensen 4!!! Dit heb ik nog nooit meegemaakt. 4 lumbale puncties en bovendien allemaal bij jonge mensen!! Op NMR-scanner zijn witte vlekken te zien in de hersenen en via lumbale punctie probeert men dan te achterhalen wat de oorzaak is!

Lieve mensen, dit hebben we nog nooit meegemaakt. Onze hoofdverpleegkundige die volledig mee is in het coronaverhaal stelde zich toch ook vragen. Zoveel lumbale puncties bij jonge mensen! Ik zei hem: “En we mogen geen linken leggen, hé!”

Ik ben zo ten einde raad over wat er is gebeurd met mijn dochter en wil daarom getuigen.

Het zijn zeer misdadige regeringen die op deze ongekende sluwe en slinkse wijze de hele gemeenschap tegen elkaar opzetten, op grote schaal families verscheuren door middel van deze duivelse gentherapie. Wij kunnen u verzekeren: het komt loeihard binnen als je te weten komt dat je eigen kinderen je maandenlang hebben belogen en bedrogen. Dat is hartverscheurend.

Lieve mensen, als jullie in dezelfde situatie zitten als wij verwittig dan onmiddellijk het vaccinatiecentrum in jullie buurt en verwittig jullie huisarts dat uw zoon of dochter absoluut niet mag gevaccineerd worden. Anders kan het te laat zijn!

U kunt uw kind nog redden.

Catharina

5 reacties

 1. ik heb ook een dochter die het nodig vond om zich te laten spuiten
  ondanks dat we haar hebben gewaarschuwd om het niet te doen
  wanwegen de rotzooi wat er in zit

  Like

 2. De media zijn onder de hoede van onze corrupte leiders tot propagandamachines geworden. En het werkt want de massa laat zich graag leiden. Misleiding loert om de hoek. Een andere term daarvoor is impliciete repressie, een repressie die niemand ziet, de enkeling uitgezonderd. Niet de Orwelliaanse versie: “een laars die tot in de eeuwigheid op iemands gezicht stampt” – maar de Huxleyiaanse: iedereen dom en tevreden. Wat we nu met die hele covid-ellende zien is vergelijkbaar met wat zich in naziduitsland afspeelde, maar nu op wereldschaal. Overlevenden van de Holocaust en hun kinderen hebben een oproep gedaan aan de wereld om hiervoor te waarschuwen en zeggen “omdat dit buiten de gewone belevingswereld ligt van de meeste mensen, zijn ze niet in staat om waar te nemen wat er gebeurt, maar wij spreken uit ervaring en zien het daarom als onze plicht de mensen te waarschuwen.”

  Like

 3. Beste broeders en zusters,
  Voor alle duidelijkheid wat de overheid incluis de Europese en ook de Media,
  Zijn allemaal pure leugens om en dat zeggen ze niet, zoveel mogelijk mensen onvruchtbaar te maken en dat 2 a 2,5 sterven aan bloedklonters die zorgen voor hersen infarct of infarct van uw longen dat geen lucht meer krijgt.
  Voor de rest valt uw eigen DNA aan met Mrna dat nog veel andere problemen zorgt.

  Met andere woorden de Belgische regering als ook de de Europese zijn geen goede huisvaders waar nog mogen op rekenen.

  U moogt voor uw kinderen beide ouders verantwoordelijk zijn, moet school dokter verpleegster de toestemming hebben van beide ouders.
  Is een van de ouders tegen kan er niet gespoten worden, doen ze dat wel is de school dokter verpleegster schuldig.
  Omdat geen geldig bewijs is.

  Volgens mijn bescheiden mening zijn meerdejarige kinderen die nog onder ouderlijk gezag vallen en thuis wormen of bij mama en dan papa, zijn de ouders nog steeds verantwoordelijk gezien deze mogelijke materie waar jonge kinderen moeilijk de juiste beslissingen kunnen nemen.

  Voor alle duidelijkheid er bestaat hoegenaamd geen COVID-19 VACCIN EN ZAL OOK NOOIT BESTAAN EN WAAROM NIET.
  Omdat het een gewoon griep virus dat elk jaar voorkomt en waar elke snuggere personen inging zakken op onze gezondheid en on vrije leven willen vullen.

  Wij zijn dat en de voornaamste en de gevaarlijkste maar ook de bedenker ervan is,
  BIL GATES , de joden ROCKEFELLER, ROTCHILD, SORRES de marxist En MARK ZUCKERBERG Facebook.
  Met als een doel de wereldbevolking met 2/3 zien uit te roeien.
  Is dat geen fantastisch idee, moeten zei niet de Nobel prijs krijgen, hoe krijg ik in de kortste tijd het maximum aan doden.
  Zei maken de schatting op 2,5 jaar 2 miljard doden, zonder dat ze het weten en zonder proces is dat opgeruimd staat netjes.

  Dit waar onze regering de Europeese en de Media achter staan.
  Hoe ver is dat kunnen komen, eigelijk is de formule heel simpel en wij maken de burgers bang en angstig en zullen de meeste wel volgen, het zijn toch schapen en volgen toch en door wij akkoord gaan met gezelschap komen wij op de ledenlijst.
  Wat is ons voordeel dat wij al krijgen van de burgers de € 250,000 die zijn binnen, maar door dat nu op de ledenlijst staan van gezelschap van BIL GATES …. en ons akoord hebben verklaart.
  Hebben wij BINGO NOG EENS € 250,000 x 2 = € 500,000 binnen gehaald op een jaar en doet x 3 jaar = 1,5 MILJARD op de burgers en kunnen toch niets meer zeggen, opgekuist staat netjes.
  Zal er niet ver naast zitten, het fijt dat groot deel van de Europeese parlementsleden op 5 na, allemaal judassen en moordenaars zijnen om wat.
  JAWEL OM CENTEN HOEVEEL AUB +- € 7,000 per jaar x 2 = € 14,000 x 3 jaar = € jawel aub €42,000 in BFr +- 1 MILJARD BFR.
  Gaan ze het meenemen of opdoen neen, waar is hun gezond verstand.

  Weet ik wil er zelfs nog niet aan denken om mijn medemens de dood in te jagen.

  Mensen die nep vaccin genomen of opgedrongen werd door de overheid.
  Vragen en volgende medicijn IVERMECTIN 3 Mg en je zult het overleven en er was perfect gezonde persoon die 3 inspuitingen gegeven hadden en eigelijk al wist dat ging sterven en heeft IVERMECTIN gebruikt en nu voor 50% er boven op, persoon zal voor de rest van zijn leven in rolstoel mogen zitten.

  Ik dank Bil Gates en andere 4, de Belgische regering de Europese parlementariërs en de Media om zo goed te zijn voor onze bevolking.
  Ik verwacht dan van het verworven geld dan u de kosten van alle geteisterde burgers en bedrijven uit jullie eigen zak gaan betalen en daar nog eens niet de burgers gaat bestelen.

  Nog een laatste, weet u waarom dat zo een doorzichtige leugen is.
  Omdat in de SCANDINAVISCHE landen alles normaal werkt zondet mondmaskers en toch wel heel opmerkelijk.
  Vindt ook dat geen enkel parlementariër nog Belgische nog Europees als ook regeringsleden die hebben aan meegedaan, ooit nog openbaar ambt mogen bekleden.
  Ze zijn dan ook een schande voor onze mooie democratie.
  Dit is mijn vrije meningsuiting.

  Like

 4. Wist wel dat dit speelde en erachter zit-ik hoorde in begin augustus van een bekende in noord italie -hetzefde zijn nichtje werkt als verpleegkundige in ziekenhuis iets zuidelijker daar landen in augustus bijna 2x gevaccineerde in ziekenhuis lersoneel moest dit verzwijgen op straffe van onslag!
  Maar de link die men hier maamt met joden vind ik nirmet passend,joden zijn er in vele soorten en maten arm rijk ongelovig ortodox katoliek blond donkerharig ,goed en slecht net als germanen of bv indianen om hun als zeer vage niet hetergene etnische groel dit aan te rekenen is niet correct!
  Eerder miet u het zoeken bij de k* duitser schwab van world economic forum

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: