plandemie

Biden kondigt verplichte vaccinatie aan voor werknemers in private sector in de VS vanaf 4 januari 2022; vanaf 8 november worden alle 5-11 jarigen ingeënt

Het Covid-19-vaccinmandaat van president Joe Biden voor private bedrijven zal na 4 januari 2022 worden gehandhaafd, heeft het Witte Huis aangekondigd. Diegenen die niet gevaccineerd zijn, moeten dan wekelijks getest worden. Het niet naleven van de regels zal zware straffen met zich meebrengen, met een boete van ongeveer $14.000 per vastgestelde overtreding.

De boetes zullen oplopen bij meerdere overtredingen, zeiden hoge functionarissen. Het was niet meteen duidelijk of werknemers ontslagen konden worden als ze vaccinatie of testen zouden weigeren. De vaccinatie is reeds verplicht gemaakt voor federale ambtenaren, zoals personeel in het leger en mensen die in de zorg werken. Heel wat zorgmedewerkers in de VS hebben doordat ze het vaccin kost wat kost blijven weigeren, reeds hun job verloren.

Vanaf 8 november zullen in de VS ook alle kinderen van 5 tot 11 jaar geïnjecteerd worden met het experimentele Covid-19-vaccin. Kort daarvoor keurde de FDA – niet geheel toevallig – een orale bloedverdunner voor kinderen goed.

Bron: RT, Naturalnews

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: